Yurt dışına yerleşeceğim. Daha kolay gidip iş bulabileceğim bir ülke önerir misiniz?

Daha önce Erasmus ile yurt dışında 6 ay kadar İtalya'da yaşadım. Bu sene de aksilik olmasa İtalya'ya yerleşiyordum. Korona yüzünden iptal edildi. Ancak şu an gördüğüm İtalya da aslında bizden çok çok iyi olmasına rağmen yeterince avantaj sağlamayan bir ülke.(en çok sevdiğim ülke yanlış anlaşılmasın) Bu nedenle başka ülkeleri de düşünmeye başladım. Almanyada Türkler kendileri mutluyken bizlere sürekli kötülüyorlar. Açıkçası Almanyadaki Türklere antipati duymaya başladım. Bir çok şeyi bir arada düşünmeye çalışıyorum. Mesela Norveç kalkınmış bir ülke ama aşırı soğuk ve ben ülkemizin ikliminde yerler olmasını daha çok istiyorum. İngilizcem ve İtalyancam var. Temel düzeyde Almanca biliyorum, lisede gördüğümün bir tık üstü. Neler önerirsiniz? Bu arada 2 yıllık mimarım. Kendi planlarınız ve yaşadığınız deneyimlere açığım.
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru seçilmiş :) <3
Bunu eklemeyi unuttum : Sadece Avrupa düşünüyorum. Amerika ve Avustralya benim için fazla uzak.
Avrupa'da da Çek, İtalya ve İspanya'da mimar arkadaşlarım var. Bu kişiler bana yardımcı olur mu bilmiyorum ama İtalya ve İspanya'nın durumunun kötüye gittiğinin farkında olduğum için açıkçası sormadım bile yardım için
Yurt dışına yerleşeceğim. Daha kolay gidip iş bulabileceğim bir ülke önerir misiniz?