Bir resim dolaşıyor ortalıkta eminim bir çoğumuz görmüştür. İçimizde kyk bursunu bu şekilde değerlendiren oldu mu? Şahsen kredi almış biri olarak nasıl ödesem diyenlerden biriyim. Yatırım aracı olarak kullanmak ne mümkün!
Kyk bursunu bilemem ama zamanında dolara giremedik. Ta lisedeyken arkadaşlara dolar alalım derdim ama para yoktu. O zaman dolar 3 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evet benim gerçekten durumu pek iyi olmayan arkadaşlarım ordan burdan attırıp çeyrek yapıyorlardı.
Ya emin ol yolları var misal kız dışarda öğlen yemeği yerine simit yiyor veya hiçbir zaman dışarıdan su almıyor kullanılmış kitap kullanıyor, kıyafet vs almıyor, hatta ihtiyaçlarını bile bazen gözardı ediyor. Kısacası heryerden 1 lira bile olsa kısıyor. Eee aylar içinde birikiyor.
Evet başta bende şaşırıyordum ama yokluk gören ailelerinin durumu olmayan insanlar var. Ve gelecekleri belli değil bu yüzden biriktiriyorlar. Kimseyi yargılamamak lazım. Durumu olmayan biriktirmez diye bir şey yok. Keşke herkes bunu bilse.
Haklısın, öyle ezber konuşmamak lazım. Ön yargım vardı biraz şu an kırılmış oldu bu tür şeylere karşı. İyisi de var kötüsü durum olarak. Çok anlamlı geldi sözlerin şuan🙏🙏
En İyi Cevaplar