Mezunum Yks sureci asiri zor geliyor nasil yuzlesecegim (hepsini okuyacak baksin yazi uzun) ?

18 yasinda mezun kalmis biriyim. Yks sureci benim icin asiri zor geldi. Yalanim yok tembelim hep boyleydim
Neden boyleydom Cunku okulum hep yasadigim yerdeydi. Bende o seviyeye alistim. Okulumun hepsinde ortam cok iyi olsada cogu insan asiri tembeldi ben o tembellerin arasinda başarıliydim. Tesekkurler taktir alirdim

Liseye gectim. Meslek puanina yakin 393 puanlik anadoluya zar zor yerlestim (temel liseye gecmistim bide)

Liseye gecince ne kadar tembel oldugumu anladim. Ugrastim ama cabuk pes ettim. Sadece son gun sinava calisio girdim
Genede derslerim kotu degildi obp 80.20 tesekkur taktir ile gectim hep
11. sinifta bir komsu benim oglum meslekti mfden girdi mimarlik kazandi vs dedi tabi ygs döneminden bahsediyor. O zamanlar kolay tabi

Bende MF den devam ettim sonra mf bana asiri zor gelmeye basladi ama milletin israrina ragmen durdum bide derslerim ortalamadaydi (okul sinavlarina gore)

Ta ki yks girene kadar tyt 232 ayt 150 kotu oldugumu biliyordum ama bu kadar kotu oldugumu beklemiyordum

Sonra ayni ilkokul ortaokul lise okuyan arkadaslarimin bende farkli olmadıni anladim. Hatta 460 lik iyi puanli mimarlik hayal eden arkadasim sacma sapan bolum secti 266 puanlik anlayin halimizi

Meslek liselerinde daha kotu aldik (kinamak icin demiyorum ama hani bilirsiniz meslek liselerini ama bence meslek liseler anadoludan daha caliskan )

Babam sasirdi uzuldu 2 gun konuşmadi basarili biriysen nasil tesekkur taktir aldin dedi bende bilmiyorum dedim. Şu an Tm den yeniden hazirlaniyorum
Mezunum Yks sureci asiri zor geliyor nasil yuzlesecegim (hepsini okuyacak baksin yazi uzun) ?