Eğitim & Kariyer TYT Biyoloji Yeni Başlayacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor TYT Biyoloji'ye Yeni Basladım Bir Kaynak Önerisi ve Kanal Önerisi Var mı? Hazirana Kadar Hangi Kaynakları Çözmem Lazim? Sirayla*AYT Biyoloji Beni Ilgilendirmiyor TYT Biyoloji Yeni Başlayacağım? Cevapla Öneri Soruları TYT Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Selin hoca izle ve limit yayınlarını kullan 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Palmeyi daha cok öneriyorlar ama Yorumla Uzeyy +1 yıl Palme kesin zaten Onu bilirsin sanmıştımBu ikisi bitse zaten biyoloji de sorun kalmaz Yorumla Soran +1 yıl 345 nasil Yorumla Uzeyy +1 yıl O da çok güzel ama matematik için çözdüm sadece Biyoloji kısmını bilemiyorum Yorumla
xxsenaxxz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Kanal olarak hocalara geldik iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Kaynak Olarak Ilk Hangisinden Baslayip Sirayla Kaynak Siralamasi Yapacam da Yorumla
semracamli Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Selin hoca güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki kaynak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Selin hoca izle ve limit yayınlarını kullan
Palmeyi daha cok öneriyorlar ama
Palme kesin zaten
Onu bilirsin sanmıştım
Bu ikisi bitse zaten biyoloji de sorun kalmaz
345 nasil
O da çok güzel ama matematik için çözdüm sadece
Biyoloji kısmını bilemiyorum
Telegramdan yks gruplarına gir
Kanal olarak hocalara geldik iyi
Peki Kaynak Olarak Ilk Hangisinden Baslayip Sirayla Kaynak Siralamasi Yapacam da
Selin hoca güzel
Peki kaynak
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!