Bence açılmaması lazım çünkü vurus sayısı daha çok articak 😔
Açılsın
Açılmasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açılsın derim evet ben Üniversiteye başlayacağım isterim ama sağlık da önemli tamam devlet otelleri avmleri düğün salonlarına ses çıkarmadı, onlar iyi getirisi var devlete üniversiteler okulların devlete fazla katkısı yok..öyle bir zihniyetle salgınla mücadele ediyoruz mantıklı mı bilemem ama bu devletimizin sosyal hukuk devleti olup olmadığını tartışma haline sokar :) ama yine de sağlık önemli salgın devam ettiği sürece zor
Şöyle bir veri var elimizde. Sadece öğretmen seminerinde 179 okulda vaka görüldü. Sadece öğretmen ve okul yönetiminin olduğu seminer donemi bu... 179 kişi de değil 179 okulda... Varın siz düşünün açılmalı mı açılmamalı mı?
bence acılmamalı ılk corona cıktıgı zaman vaka 3 tu sımdı bınlerce vaka cıkıyor her gun acılırsa asısı bulunamadan kesın corona olurum cogu kısı de uzaktan egıtıme devam edılmesını soyluyor bencede uzaktan egıtım olmalı sadece sınavlar ıcın acılmalı okul benım tercıhım uzaktan egıtım 1 sene daha boylee olması daha saglıklı daha dogrusu ası bulunana kadar...
Cevap
19Cevap
Açılmalı açılmazsa her yer kapanır ve ülkece sahibindene yazarız ekenomik nedenlerden dolayı ülke satılıktır diye
Bu süreçte biraz zor çünkü virüs artış gösteriyor durmadan.
bu süreçde elbetde zor ama isterim yüzyüze eğitimi hayatım açık öğretim okumakla geçti lise üniversite açıkdan bitirdim. heves ettik kazandık da bir üniversite de örgün ön lisans programı kazandım. ama gönül isterki gidelim ama mantıkda gitme der çünkü sağlık herşeyden önemli zaten salgın süreci 2021 de tsunami yapacak bende kaydımı sildirdim zaten artık seneye :)
Üzgünüm senin adına kardeşim ama senin de dediğin gibi sağlık herşeyden üstün ve önemlidir
aynen ben örgün eğitimi çok istiyorum artık bir dahaki yıla, seneye DGS ye girerim, 2021-2022 eğitim öğretim yılına artık!!! öyle olacak sanırım 2021 ilk bahar, yaz ve son bahara kadar salgının devam etmesi öngörülüyor DSÖ resmi verileri gösterdi yani kardeşim 2021-2022 eğitim döneminin güzünde bile son kez online eğitim verilebilir taki 2021-2022 bahar ayında düzelir :)
Tatiller yapıldı kurban kesilip dağıtıldı bayramlaşıldı ama günah okulların açılması virüs falan kaparlar olmaz öyle
Her yer açıkken okullarıda açmalılar en azından üniversiteleri
açılırsa salgındaki artış hızlı bir şekilde devam edecek. Önünü alamayacağız bu gidişle.
Açılmamalı ama ben online eğitimden hiç bir şey anlamıyorum.🤷
Açılmamalı ama bu virüs herkese bulaşacak kaçış yok bundan.
Her haltı yiyolar bişey yok eğitime gelince virüs akıllarına geliyor he a*k
Her yer açıkken okulların kapalı olması çok saçma
Bu gidişle açılmaz zaten rahat ol.
açılsın ölcem artık evde.
Açılmasın her yer korona
Açılmasını hepimiz isteriz ama malesef açılmamalı.
virüs varken açılmasın
Ünivesite okuyunca okul açılsın istiyorsun
ne zamana kadar erteleyebılcekler kı
Açılmasın diyenler +1
Umrumda değil
açsınlar ya sevişsin gençler :D
acılmasın
Açılsın bence
hayır istemiyorum.
Açılmicak zaten😏
Açılsın çoluk çocuklar interneti bırakır belki
Açılmasın b.