Başarmak istiyorum, bir şeyler yapabilmek?

Hayallerim var, çok büyük hayallerim. Bunları başarabilmek için her gece Allah'a dua ediyorum, daha da hırslanmak için hayaller kuruyorum. Ama bir sorun çıkınca direk kırılıyorum ve devam etmek istemiyorum. Aşık olmaktan korkuyorum, eğer aşık olursam onlara ulaşmaya çalışmam ikileme düşerim diye. Bir erkek hayatıma girsin istemiyorum, bütün bunları başardıktan sonra olacaksa olsun istiyorum. İnsanlara yardım etmek istiyorum, aileme kendim bakabilmek bir şey olduğu zaman kimseye muhtaç kalmamak. Hedeflerim gerçekten büyük. Bunun için İstanbul'a gitmem lazım hatta daha iyi bir yere. Bir başlangıç yapmak istiyorum. Herkesin yüzünü karartmak istiyorum, insanların güldükleri başaramazsın büyük hedefler dediği şeyleri diğer insanlar başarabiliyorsa biz neden başaramayız ki? Ben neden başaramam ki? Bunu neden yazdığımı bilmiyorum ama başarmak istiyorum. Gerçekten bunları yapabilmek istiyorum. Ne yapmam gerekli bunu bilmiyorum. Sadece abiler ablalar yazsın gerçekten aralarınızda bazıları ezikleyeci tavırda yazıyorlar. Bu şekil istemiyorum. Bana birisi yol versin, yardımcı olsun, düşüncelerimi dahada şekillendirsin lütfen.
Başarmak istiyorum, bir şeyler yapabilmek?