mesela eczacılık hakkında ne düşünüyorsunuz? evli bir insanı çok mu aşar? iş imkanı nasıl?
Evliyken okunabilecek bölümler?
mesela eczacılık hakkında ne düşünüyorsunuz? evli bir insanı çok mu aşar? iş imkanı nasıl?
Parasal durumunu bilmiyorum. Ama grafik tasarım kurslarına giderek, bilgisayar destekli tasarım konusunda uzmanlaşarak freelancer olarak çalışabilir veya bir ajansla çalışarak evinden işlerini idare edebilirsin.
Bilgeadam var piyasada iyi kurs adı altında hizmet veren. Onunda kursları 4-5 milyar lira falan 6-7 ay sürüyor.
Oha anasını satayım. Kaç yaşında evlendin bu birinci sorum, neden daha önce okumadın da şimdi kocanın parası ile okumak istiyorsun bu da ikinci sorum, çoluk çocuk yok mu sende yapmayı düşünmüyor musun bu da üçüncü sorum!
Aşçılık var bence evli iken okunabilecek bir bölüm!
cocugun varsa hemşirelik zor
çünkü 2 . siniftayken hastanede calismaya başlıyorlar ve nobete kalıyorlar mesela bir arkadaşım bütün gün calisiyo nobete kalıyor eve gidip 4 saat yatıp tekrar hastaneye dönüyor
her bölümü okursun istedikten sonra eşin de anlayışlı ise, okurken evlenenler baya çok
Cevap
4Cevap
Ev hanimligi fakültesi kocaya dayanma ve çocuklarla başedebilme bölümü
Valla ne desem bilmedim çoğu 4 yıllık okumaya değer bölümlerde hergün gitmek zorundasın yani
açıktan mı istiyorsun?
hayır.. örgün olmalı. zira yaşadığım şehirden gitmeye de bahane olmalı..
deneme amaçlı girdim. 310 küsür tutturdum. ama bu sene gidebilme ihtimalim yok malesef. önümüzdeki sene için soruyorum.
hemşirelik olabilir aslında. çok yoğun bir bölüm müdür?
Yaşadığın şehirden gitmeye bahane mi olmalı? Sen evlisin ve okuyacağım diyorsun. Birde sen okuyacaksın diye kocan senden ayrı mı kalacak yoksa kocan da seninle başka bir şehre mi gelecek, kocan işini gücünü bırakıp yeni iş mi bulacak başka şehirde?
Sen şaka amaçlı sordun galiba bu soruyu!
tabii ki kocam da gelecek. memur adam. tayin diye bir şey var.
Ev ekonomisi bölümü... Listede bulabilirsin cidden
ne iş yapar bu bölümü okuyan?
yok yaw olmaz bu. düzenli, ne olduğu belli bir meslek olmalı. yine de teşekkürler:)
Tıp hariç bütün bölümleri okuyabilirsin :)
tıp neden hariç? bilhassa düşündüğüm bir bölüm..
ne o çocuğum tıp mı okuyorsun? senin kıçını yırtarak yapamadığını ben sorumluluklarım varken yapmaya yeltenince gururun mu incindi? önce git düzgün konuşmayı öğren evlat..
Noluyo yaa gençler gerginliğe gerek yok belki ablam zehir gibi bizim sınıfta bir albay emeklisi var ortalaması benden yüksek oku ablacım oku kim tutar seni :p
evliyiz dediysek 50 yaşında da değiliz karde. 22 yaşındayım..
Tamam kızma ben de 19 yaşındayım yine ablam sayılırsın :p
tıp mı okuyorsun ufaklık:)
Evvet
niye tıp hariç dedin? çok mu zor? mesela günlük düzenli olarak kaç saat çalışıyorsun? sosyal yönden abarttıkları kadar kısıtlıyor mu?
1. Sınıf cok zor değil çok zor ama 3 de de çok çalışman gerekicek iste sonra hastanede olavak 4 5 6 da nöbet filan sıkıntı olabilir belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar