arkadaşlar ingilizceyi a2 seviyesinde biliyorum uzmanlaşmak için ne kadar süre gerekir?
yaklaşık bir ay ders alarak a2 seviyesine ulaştım.
yaklaşık bir ay ders alarak a2 seviyesine ulaştım.
Kişiye göre değişir ama videoscreen diye uygulama var ve tandem diye uygulama var. orda yabancılarla konuşabiliyorsunuz. grammer çok çabuk öğrenilir ama speaking ve listening için çaba gerekiyor ve tabiiki pratik bunun için de arkadaş edinmeye bakın başlangıç seviyesi için memrise uygulaması da güzel ben çok faydasını gördüm. A2 seviyesindeyseniz ingilizce altyazılı komedi filmleri izleyin. diğer kategoriler daha zor çünkü
@AKREPLİON iş görür fakat C1 seviyesine kadar götürür mü bilmiyorum. tandem kesinlikle kullanın derim ben tandem sayesinde 2 yakın yabancı arkadaş edindim hatta numaralaştik ve wp de sürekli konuşuyoruz. diger söylediğim uygulamalar başlangıç ve b seviyesi için uygundur. deneyin derim
İmkanin varsa yurtdisina cik bol bol yabancilarla muhabbet et , iste cevrende yoksa mesela kahve icmeye kafeye degil de otellerin lobylerine kafelerine git oradaki musterilerle sohbet kurmaya calis yabancilarla , ama kursa gidip 2,3,4 bin lira verme cidden faydasiz ben 5bin verdin gecmiste uzuldum faydasini gormeyince
A1 A2 B1 B2 İngilizce görmeye başladığın zmndan lise sona hatta üniversitede bile B2 ye kadar çoğunda. B perde zorlanmaya başlarsın c daha zordur pek bilgim yok ama yarım yılda a ve b halledebilirsin buna odaklı çalışıcaksan
Cevap
0Cevap
15 yaşındayım C1 seviye İngilizcem var sana tavsiye en kalıcı ingilizce çabuk öğrenme değil sürekli ingilizce kitap okuyarak ve çeviri kullanmadan kendin anlamaya çalışarak öğrenmek. Çünkü çeviri kullandığın zaman bu temel atmıyor o anlık öğrenmiş oluyorsun. Ve hiç basit değil şimdiden haberin olsun.
5-6 ay
En az iki ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?