Allah beni neden görmüyor?

Arkadaşlar ben okb hastasıyım 7 senedir bu illet yuzunden derslerime konsatre olamıyorum üniversiteyi zar zor bitirdim aslinda cok basarili bir ogrenciydim simdide bu illet yuzunden kpssye hazirlanamiyorum aklimi derse veremiyorum anafranil kullaniyorum ama dozunu yukseltince algilama sorunu yapiyo bende dusuk dozdada işe yaramıyo Allaha dua ediyorum Allahim bu illeti al bendende ders calisabileyim ama bir tek duamin karsiligini goremedim bu 4. girisim ailem ben herkes perişan oldu okb yuzunden duzgun calisabilsem cok iyi bir puan alirim ama duzgun calisamiyorum aklima bisey takiliyp haftalarca ya oyle olursa ya böyle olursa.. dua etmekten dilim kurudu artik Allahin varligindan suphe duymaya basladim o kadar kötü bir haldeyimki tüm arkadaşlarim atandi millet beni gerizekali saniyo kimseye diyemiyorum derdimi annem adın deliye çıkar diyo tek umduum Allahti oda benim gibi garibanlari görmüyo son çarem intihar etmek napiyim ben ilacı fazla alsam beynim kütük oluyo az alsam işe yaramıyo dua etsem olmuyo ben napiyim bu 4. girişim kendimimi asıyım napiyim?
Allah beni neden görmüyor?