Özellikle üniversite öğrencisi olmak, yani genç, heyecanlı ve gelecekten mutlu olmak çok güzel bir şey. Bu yıllarınızın kıymetini bilin gençler.
Üniversiteyi aileden uzakta okuyan her genç bir gün yurtta kalmayı tadacaktır. :D Maddiyatla falan ilgisi de yok, eve çıkıp yarım dönem sonra idare edemeyip geri yurda dönen çok öğrenci gördüm. Özellikle biz erkekler yemekti, bulaşıktı, temizlikti hiç bize göre değil.
Residorm Muğla'daki öğrenciler temsili
Her şehirde, ilçede öne çıkan yurtlar oluyor. Muğla için öne çıkan yurtsa Residorm Muğla Öğrenci Yurdu. Hemen sana Residorm Muğla hakkında kısaca bilgi vereyim.
Residorm Muğla fiyatları
Residorm Muğla Öğrenci Yurdu, Sıtkı Koçman Üniversitesi Kötekli kampüsü içerisinde bulunuyor. İçerisinde s
por salonu, kantin, üniversite kampüsü içerisinde, 24 saat güvenlik, parmak izi ile giriş, engelli odaları, sıcak/soğuk su sebilleri, oda temizliği, çamaşırhane, kantin, çarşı alanı, kablosuz internet bulunan yurt yıl boyunca etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Geçen sene kahvaltı ücreti aylık 130 TL, akşam yemeği 220 TL olan Residorm Muğla Öğrenci Yurdu'nun güncel yemek ve oda bilgisi fiyatları internette paylaşılmıyor ve öğrenmek için 0252 999 1 666 numaralı telefonu arayıp, bilgi alman gerekiyor.
600 liradan başlıyor. Odasına göre değişiyor elbette. Kahvaltı, akşam yemeği ekstra ücret sanırım. Çamaşır yıkamak da ücretli. Residorm fiyatları biraz fazla öğrenci için bana göre.
350 tl falan ama 4 kişilik odalar. Daha az kişili odalar 500-600 olabiliyor. Residorm fiyatlarını en doğru firmadan öğrenirsin. Biraz fazla gelebilir sana sanırım.
2018'de 600 civarı idi. Güncel residorm fiyatlarını yurttan öğrenebilirsin. Balıkesir, Kırıkkale ve Muğla şehirlerinde bulunan bir yurt. Farklı bir konsepti var, odaların , içinde hem banyo hem de wc var. Yurdun içinde mutfak, tv odası, spor salonu, etüd odaları falan var.
Ben Balıkesir'e yerleştiğimde Residorma git diyordu herkes ama aylık 500tl çok fazla bana göre. Bu 2 kişilik odaymış sanırım. Residorm fiyatları değişiyor yıllara göre. Ekstra şeyler de ücrete tabi ayrıca.
@DiziMeraklısı hem merkeze uzak yemek yok çamaşırlari8 bile ucretli yıkıyor tek avantaji kampus icinde olması icide luks ama ben merkezde yurtta kaliyom 2 kişiliğe 370 veriyorum bir güzelde geziyorum
Residormda kalıyorum tek kişilik odalar balıkesirde yok. iki kişilik odaların fiyatları 600dü en son. tabi kayıt yeniledikçe bu fiyat düşüyo benim ikinci senem ben aylık 500e kalmış olucam
En İyi Cevaplar