Sitemize çok hoş bir yüzbaşı taşındı. Daha once de babamin albay bir arkadaşı vardı o da çok karizmatikti. Acaba asker olmak erkeklere çekicilik mi katıyor? En azından benim gördüklerim böyle.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Abla askere gidecem ama rütbe yok tipten bide üniformadan çekiçi olurmu yoksa illa rütbe şartmı baya albay yarbay gibi
Onlarin otoritesi falan daha güçlü bu yüzden kendinden daha eminler
E bir de yakisikli olunca tabii çok iyi oluyor
Uzman olsam subay altı odamı iş görmez reis 😂
Çekim üniformayıda dar botları giyim sim siyah kolda
Türk bayrağı V işareti önde arma
Yakisikliliktan ziyade duruşları ve tavırları genel bir cekicilik katıyor olabilir
Aynen otoriter tavırları vs.
yakışıklı mı karizmatik mi bir karar ver yoksa sadece rütbe mi ilgini çekiyor?
Genel olrak duruslari hareketleri çok hoşuma gidiyor. Ama yakisikliklari da su götürmez çoğu zaman
üniforma genelde öyle bir tavır takındırır ama genelde boş egodur çoğu
Belki de
direkt öyle çok fazla içli dışlı oldum rütbeliler ile
Sen üniforma seviyosun sadece başka bir şey değil
Belki de
Üniforma karizma katıyor adama.
Aynen otoriteleri falan
Öz Dayım Emekli Albay normalde yakışıklı ama üni forma ile hiç görmedim kendisini. Hele ben Askerdeyken bölük komutanımız Üst Teğmen di adam film artisleri gibiydi. Aradan 10 sene geçti belki Bin Başı olmak üzeredir.
Işte bizim siteye taşınan yüzbaşı da öyle görsen erkek kız farketmez bir defa değil iki defa 3 defa döner bakarsın
Öyle yakışıklı rütbeliler oluyor ya. Bende 2005 senesinde Askeri Lise Sınavına girmiştim ama puan kıl payı kaçtı. Yoksa şu an omzumda yıldızlar geziyor olacaktım ama nasip olmadı. 🙂
Nasip daha😄 iki üç gündür tanışmak için ortada geziyorum ama nafile askerler alıyor askerler bırakıyor 😁
Yaşın kaç senin? Onun yaşına göre biriysen hafta sonları nöbeti olmadığı zaman gördüğünde konuş onla. Yemek falan muhabbeti aç ya da sen ona yemek götür emin ol onun çok hoşuna gider.
23 yaşındayım 😄 görüşmem zor sitenin hiçbir imkanından yararlanmıyor ne havuzu ne spor salonu vs.. 😁 asagida küçük kuzimle vakit geçirdim biraz gelince nazikçe selam verdi içeri geçti ben de salak gibi dondum kaldım iyi. mi😖
23 hadi o da olsun 30-32 yaş sıkıntı değil aslında ama takip et onu, belliki dikkatini çekmişsin. Biz Erkekler dikkatimizi çeken hanımlara selam veririz sen ara sıra yokla onu.
Teşekkür ederim genelde dikkat çekerim zaten djrjjr boyum 184 cm neredeyse yüzbaşı kadar 187-188 falan o da sanırsam
Inşallah dediğin gibi olur
😄😄
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur. 🙂
Düşük rütbeli olunca yakışıklılığıdamı düşüyor
Üniformadandır o çokda şaapma
Oyleyizdir
Gerçekten öyle çok hoşlar
Sagol
Çoğu kendini beğenmiş egolu tipler sevmiyorum
Belki de
Sen rütbe seviyorsın
Aşırı:d