Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar 5 puanla barajı gecseydim ayt den ve meslek lisesinden aldığım puanla 2 yıllık istediğim bölüme gider daha sonrada dikey geçiş yapıp 4 yıllığa tamamlayabilirdim:(
Güncellemeler
+1 yıl
birde bu sene tyt barajı 150 seneye baraj puanı artıcak seneye yine barajı gecemezsem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Barajı geçince tıp okuyamıyorsun. Hedefin barajı geçmekse çalışma boş yere
barajı geçemedim en azından meslek lisesinden aldığım puanla istediğim bolümü okuyabilirdim
Mutlu olacağın bölüm olsun
Biraz ara ver kafani topla. sonra benim hocami izle test coz not tut ve deneme coz
Ben de geçemedim barajı maaalesef 147 de
kaldım :/
çok kötü ya sanada geçmiş olsun zaten çevrenin sürekli kaç aldın diye sorması var birde
Hele ki akrabalar, çok soruyor ya. Onların yüzünden ailem ister istemez baskı yapıyorlar. Sürekli başkalarıyla kıyaslıyorlar :/
Barajı 5 puanla geçseydin tercih hakkın olurdu ve saçma sapan yerler yazardın. Bir sene daha bakıp daha güzel bir yer kazanabilirsin sıkma canını sakın
Barajı geçemediğin nerede yazıyo
sadece tyt puanı gözüküyor ve 145
Seneye daha çok çalış gardaşım
İtinayla moral verilir😀😀😀
Üzülme
simdi herkea kac aldin diye soracak insanlar iyice moralimi bozuyor
Evet zordurum zamanında bizede sordular o soruları :) atlatıyosun onları takmadan gelicek planı yap bence
yaa öylemi inşallah atlatırım teşekkür ederim
Evet herşey o sınav değil bende düşük aldım ölmedim yani hayattayım 😀
kaç kere girdin sınava istediğin yeri tutturabildinmi birde 2. girişinde yine heyecanlanıyormusun zaten çalışsam bile en çok o sınava girişkenli stres herşeyi unutucak gibi oluyor çalışmaya sence ne zaman başlamalıyım
Bence kendine biraz izin ver kendini dinle yaz sonu gibi tekrar başlarsın bir kez daha denemek istersen özelden yaz konuşalım yardımcı olurum moral konusunda
mecburum zaten tekrar deniycem sence dershaneye falan gitmelimiyim evde çalışarakta yapabilirmiyim
Çalışır bir kez daha denersin üzülme
Hazirllanmamissn
O kadar zor mu baraj
bende en azından barajı geçerim diye düşünüyordum emin olmadiklarimida işaretlemeseydim keske
Boliç calismamissin sanki
yeniden denersin
olumsuz düşünme şimdiki hstsyı gördün seneye daha dikkatli olursun
Yazık olmuş