Puan istemiyor ama 10 yabancı alıyorlar ve en yüksek okul puanlıyı alıyorlar yökün son düzenlemesinde türkiyede o bölümü kazanan ibaresi var bazı ülkelerde ama bilmiyorum fiyat dönemsel 3000 euro ama hazırlık 4500 euro aylık yaşam masrafını da katınca 1 yıllık masraf bana 35K TL tutmuştu bana
denklik var ayrıca mavi diploma (ab ülkelerde geçerli) şirketsizde gidebilirsin tanıdığın varsa aileden vs. Benim teyze oğlum orada okuyor biliyor bu işleri
Valla eğer yurtdışını düşünüyorsan Rusya Ukrayna Belki bir tık pahalı Polonya Makedonya Yunanistanı düşünebilirsin Bize kıbrısı öğretip durdular bunca zaman ama iyi okullar sıralamasında bu yukardakilerden bulunurken deli paralar giden kıbrısta yok.
Yani dediğin gibi kazanmasan da gidebiliyorken türkiyede vakıf tıp okumanın yarısı meblalarında mesela türkiyede devlet okusan 15K ise Rusya Makedonyada 25K-30k arası burs da bulabilirsin ayrıca özellikle rusyada çok var
Yorumu ekleyemedim kusura bakma: Kazan da değil ama Rusya da okuyan arkadaşlarım var Çoğu Saratov Devlet Üniversitesi Okuyor gitmeyi düşünürsen temel de iyi Rusca Kurslarına Gitmen lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güzel bölüm, kazançlı meslek, insanları sömürürüp para kazanıyorlar.
Neyden bahsediyorsun?
Millet tıp kazanmak için bir yerlerini yırtıyor kazanmışsın işte git birine :D
bende yırttım da erzurum bilmiyorum güzel mi
Soğuk olması dışında güzeldir bence
Ben Antalyanın dışına çıkınca bir tuhaf oluyorum, uzun kaldıysam dönünce toprağı öpüyorum, tıp uzun ve fedakarlık isteyen bir bölüm.
bil bakalım bende ne eksik almckeamlcea
Sabır
kazan federal çok daha iyi türkiyedekilerin hepsinden.
Diğer soruya yazamadığım için buraya yazdım ilgini çekecek bişey var bende 😬
Erzuruma gelirsen pişman olursun 😅
neden kii
Soguk burda bişi yok insanlar daha cik sebep var
Kazan federal puan istiyor mu?
bir de fiyatı ne
Puan istemiyor ama 10 yabancı alıyorlar ve en yüksek okul puanlıyı alıyorlar yökün son düzenlemesinde türkiyede o bölümü kazanan ibaresi var bazı ülkelerde ama bilmiyorum
fiyat dönemsel 3000 euro ama hazırlık 4500 euro aylık yaşam masrafını da katınca 1 yıllık masraf bana 35K TL tutmuştu bana
Türkiye’de tıp Kazandam zaten niye gideyim ki
O kötü olmuş
Yani tr de o bölümü kazanamazsam kazende okuyamam mı
hayır canım okuyabilirsin alacakları öğrencilerden öncelik olarak onları alıyorlar ama kazanmasanda okuyabilirsin
Hm yurtdışı eğitim şirketleri mi gönderiyor
bir de denklik var mı
denklik var ayrıca mavi diploma (ab ülkelerde geçerli)
şirketsizde gidebilirsin tanıdığın varsa aileden vs. Benim teyze oğlum orada okuyor biliyor bu işleri
Çok iyiymiş ya
Vay be neler neler var
Valla eğer yurtdışını düşünüyorsan Rusya Ukrayna Belki bir tık pahalı Polonya Makedonya Yunanistanı düşünebilirsin
Bize kıbrısı öğretip durdular bunca zaman ama iyi okullar sıralamasında bu yukardakilerden bulunurken deli paralar giden kıbrısta yok.
Tr de tıp kazanmakta uğraşmak boş o zaman
Yani dediğin gibi kazanmasan da gidebiliyorken türkiyede vakıf tıp okumanın yarısı meblalarında mesela türkiyede devlet okusan 15K ise Rusya Makedonyada 25K-30k arası burs da bulabilirsin ayrıca özellikle rusyada çok var
Rusya’da burs nasıl bulunuyor
Russianfollowship yazdığında ulaşabiliyorsun <3 sağlıcakla kal youtubeda bununla ilgili çok bilgi var
Çok sağol kuzum ❤️
İzmir de otur sen
keşke olum ama gelmedi
ben sana koca bulucam sen iyice delirdin :DD
ckmaectaemcktaecactam az adam olsaydım da dizimi kırıp biraz daha çalışsaydım
ahhh keske !! ahsahdhan çıldırcam ya koca arıyom ben sana tamam
sor eşe dosta zengin yaşlı bir enayi bulursan haber et kumam olabilirsin
dulsun di mi sen knk
Tabi olum twt de Azg. ın dul yazıyor adımın önünde
tmmdır knkm ben de o iş seni dul bırakmıyalım rahat durmuyosun ben sana bulucam zengin
Kazan Federal Tıp Rusya daki üniversite sanırım?
Yorumu ekleyemedim kusura bakma: Kazan da değil ama Rusya da okuyan arkadaşlarım var Çoğu Saratov Devlet Üniversitesi Okuyor gitmeyi düşünürsen temel de iyi Rusca Kurslarına Gitmen lazım
Erzurum a git
Bence değer git