Nasıl geliştirebilirim zekamı? nasıl yapacağım bu matematiği? açıklamayı okumadan yazma!?

çok salağım. aptalım. gerizekalıyım. matematiği yapamıyorum olmuyor kafayı yiyeceğim artık bu sene son senem eğer olmazsa istemediğim bir bölüme gidip hayatım boyunca istemediğim bir mesleği yapacağım. gerçekten kafayı yiyeceğim. nasıl yaparım ben bu matematiği? bol bol test çözüyorum ama yapamıyorum ya özel ders alıyorum anlıyorum ama eve gidiyorum çözemiyorum. yardım edin artık çıldıracağım.
anneme söyleyemem çünkü ablam gerçekten zeki , cerrahpaşa tıp okuyor bense salağın önde gideniyim çok mutsuzum artık hep ablamın gerisinde kalmak beni çok yıpratıyor.
not: iyi bir bölümde okuyan zeki mi oluyor demeyin tabi ki öyle bir şey yok ama ablam gerçektende zeki.
kimse demesin herkes derece yapmak zorunda değil vs diye evet ama istediğim bölümün istediğim üniversite dereceyle alıyor malesef :)

nasıl geliştireceğim bu matematiği? lütfen yardım edin. buraya bunu yazacak kadar çaresizim düşünün artık durumumu

psikolojik şeylerle gelmeyin somut öneriler istiyorum. çünkü böyle şeyleri herkes söylüyor , zaten atarlıyım şu an bir de sizin gereksiz yorumlarınızı çekemeyeceğim.
adam gibi yazacak yazsın lütfen. yazmayacak xper almak için düşmesin.
Nasıl geliştirebilirim zekamı? nasıl yapacağım bu matematiği? açıklamayı okumadan yazma!?