yalnız olmadığımı hissetmek istiyorum ^_^ dur şunu D yapim farklı olsun dediniz mi sizde :))
Cevabın nedir?
ben hepsini c yapardım istatistik hocam farketmiş bune dedi hepsi c benimle dalga mı geçiyorsun demişti hayır hocam bütün doğrular cye koyarak siz benimle dalgamı geçiyorsunuz demiştim susmuş kalmıştı..
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
3 tane geldi mi umursamıyorum ama 4 oldu mu soru ve şıklara bakmadan rastgele bitane seçip sen bizden değilsin deyip kurban ediyorum :D
026 Yorumla
+1 yıl4 tane üst üste aynı şık gelince korkuyorum acaba birini değiştirsem mi diye tekrar okuyorum soruları -,-
23 Yorumla- +1 yıl
Ben değiştirmiyorum ama tekrar okuyorum soruları emin olmak için :)
+1 yılemin olmadığım soru hangisiyse cevabını siler kafadan atarım :))
13 Yorumla- +1 yıl
bir gün dersanede deneme sınavında merak ettim bütün şıkları a işaretledim.. meğerse şıklrı eşit paylaştırmışlar sıfıra yakın bir puan aldım.. rehber hocası çağırdı nasıl başardın bunu diye :))
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
42Cevap
4 şık üst üste gelirse mutlaka birisi yanlıştır. Ancak 3 tanesine kadar normaldir ve şüphe duymam.
21 Yorumla
+1 yılbu nesil o yüzden şüpheyle bakar olaylara :D
yapmaz mıyım :D23 Yorumla- +1 yıl
gerçi benden çoktan geçti o sınavlar falan ama :D unutamıyor insan :)
+1 yıllys sınavına girdim 2 gün önce 12 tane felan üst üst e gelmişti korktum bende bir kaçını değiştirdim yanlış çıkmaz inşllh :))
27 Yorumla- +1 yıl
aynen değiştirdim ama hepside doğruydu sanki şimdide değiştirmesem iyi olurdu sanki diyorum bu nasıl iş anlamadım :))
- +1 yıl
dur bakim açıklansın görcez ümidimi yitirmedim henüz :)))
- +1 yıl
açıklanınca söz. unutmazsam ama
Tabiki 4 tane arka arkaya " D " şıkkı olunca öyle düşünüyo insan ki ve cevaplarda o'ydu yani :D 4ünüde doğru yapmıstım :D
13 Yorumlaben hep hoca sınav kağıtlarına not verirken uğraşmamak için şıkları aynı hizada yaptığını düşünürdüm o durumlarda :D
111 Yorumla
+1 yılben hic öyle yapmazdım
d-d-d ise bu işte kesin bir yanlıslık var diyıp soruyu tekrar okurdum. d
ki haklı ckardım :)11 Yorumla
+1 yılHayır. İşaretlemekle kalmadım baştan aşağı bütün soruları c yaptım.
11 Yorumla
+1 yılevet sınava girerken bir kaç kere rast gelmiştim :)
21 Yorumla2 den sonrasında aynı şık geliyosa bir terslik sezerim:D
12 YorumlaValla harbi demiştim he. Yok artık dedim bu da c olamaz. :)
11 YorumlaBen her zaman diyip o sorulara tekrar bakıyorum ve kesin yanlış yaptığımı anlıyordum :D :D
14 Yorumla
+1 yılöyle yaptığım sınav çok oldu yaa :) ama tamamen hayatın bize aşıladığı bir durum bu :) herkes biliyor ki hayatta bir şeyler üst üste iyi gidince orada bir bokluk oluyor :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 tane üst üste aynısı çıkınca bu bir işaret demek ki hala bir umut var falan diye geçiyordu içimden:)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılilkokulda çok fenaydı ya aynı denemede iki kere 6 yı bulunca (biraz kaba ama işte) ulan... sayısal lotoda çıkmazsın ki işime yarasın diye geçirmiştim içimden hiç de unutmuyorum:)
+1 yılulan sen gerçekten deşiksın aferım sana :D cok aklı kızsın bı düşün bakalım ya dogruysa bazen ınsanları şaşırtam k ıstıyolar :D
02 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
Cevabımdan eminsem sorun yok demektir, arda arda gelebilir.
Değiştirmem cevabımı.10 Yorumla3 tane gelebiliyor da 4-5 oldu mu o soruları kontrol etmeye başlıyorum yani o kadar da denk gelmez heralde :D
03 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 340 cevap paylaştı. dedim dedim geometride hep öyle oldu zaten lys de bu yüzden karnıma ağrılar girdi
01 Yorumlazaten maxımum 3 veya 4tane ard arda gelebiliyor ama ben 2tane bile gelse kuşkulanıp tekrar okuyorum. :D
03 Yorumlabu bende hep oluyor ama aştım bu duyguyu eminsem işaretliyorum kesinlikle sütten ağzım yandı yoğurdu üflüyorum misali :D
01 YorumlaBen sınava girdim ve nerdeyse soruların her birinde aynı şık gelince kesinlikle doğru ve hepsini işaretledim ve birinci çıktım.
05 YorumlaBende öyle oluyorum sonra adımın soyadımın harflarını sayıp şıkları sayıyorum öyle hangisi sona gelirse onu işaretliyorum eğlenceli :D
05 Yorumla
+1 yılEhliyet sinavinda dedim : ) 98 almisim demek ki adada oluyormus :))
01 Yorumla
+1 yıledebiyat sınavında hepsini B işaretlemiştim. 55 almıştım :D o derece bir baykuş kısmetim vardır :D acaba nasıl bir kızla evlencem :)
03 Yorumla- +1 yıl
şimdi internetten kendime sevgili beğeniyorum. beğendiğim bir kaç saate önüme çıkar kesin yolda :D
+1 yılbu terste bir işlik var dediğim oldu. farklı olsun diye düşünmedim ama.
10 Yorumla
+1 yılher zaman bu bir gelenektir zaten :D
12 Yorumla- +1 yıl
:))
3 tane ayni sik cikarsa tersini yaparim. Genellikle dogru cikar
02 Yorumla
+1 yılÇoook :) Ulan diyorum bu işte bir b. kluk var ama hadi hayırlısı diyorum.
01 Yorumlaçok helekı 4 kere ard arda olunca dedımkı kesın en birini yalnıs yapmısımdır ))
01 Yorumla
+1 yıleminsem değiştirmem de kıllanıyor tabi insan
11 Yorumla
+1 yılSoru mu bu şimdi :D Bu işte bir terslik var demeyen bizden değildir :D
01 Yorumlaya şundadır ya bunda helvacının kııı.. zııın.. da
13 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 475 cevap paylaştı. bende çok oluyor bende hemen birini değiştiriyorum :D
02 Yorumlaevet dedim geçenki sınavda hepsini geçtim hatta ingilizceyi nasıl geçtim hala şaşıyorum
01 Yorumlasorma ya lysdede 4 tane şık arka arkaya aynı geldi napacamı bilemedim :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen 3 tane geliyor i. neliğine gidip 4. yü de aynısını yapıyorum :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D :D öyle ard arda geldimi değiştirecegin son şıkka işaret koy ve devam et :D sınav sonunda o soruya tekrar dön önüne arkasına bak duruma göre işaretle bari :))))
İc gudusel olarak o kadar cok isaretlemem
111 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. yok ben daha çok ard arda getiriyorum
14 Yorumla
+1 yılneden demiş olmayayım :)
10 YorumlaTedirgin oluyorum öyle anlarda :(
05 Yorumla
+1 yılOlmazmı yanlız degilsin kesinlikle
10 YorumlaÜç ve üstü kadar olursa ben de hep kıllanırım :D
03 Yorumla
+1 yılTabikide
11 Yorumla
+1 yılüç tane gelince birini değiştiriyorum:DD
01 Yorumla
+1 yılemin isem dmedim ama değilsem evet dedim :)
04 Yorumla- +1 yıl
:) bende öyle bulduğum için göndermiştim :)
- +1 yıl
rica ettim değüşük :)
Silip bitanesini salladığım bile oldu :D
01 Yorumla
+1 yılbir ah çekerim sonra devam ederim :-)
08 Yorumla- +1 yıl
Yok yav ne değiştirmesi 5 sık olmadan değişmem eğer değiştirirken vede yanlış çıkarsa intihar sebebim olur o :-)
- +1 yıl
bir keresinde 4 soruyuda tekrar okumuştum 3 unu değiştirmiştir onlarda yanlış olmuştu o günden beri tövbe :-)
- +1 yıl
Yok ya? Belki ilk soru yanlış :-)
- +1 yıl
Hahaha :-)
+1 yıl3 tane a geldi edebiyatta tırsmadım değil
08 Yorumla- +1 yıl
4 şık getirmem ki kesin değiştiririm :D ya suna ne demeli abcd oluyor bazen sankı sallamıssın gıbı
- +1 yıl
valla abcd degıstıremıyorum da bu daha kotu yarı yarıya dogru olma ıhtımalı var bırakıyorum boyle durumda goz gore gore ıkı yanlıs oluyor :D
- +1 yıl
olsun 1.50 net var sonucta :D
- +1 yıl
:D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamaninda demistim :))
10 Yorumladeğüşük bir tespit :D
08 Yorumlarahvan gitsin dedim
10 Yorumla
+1 yılgenede silmem
01 YorumlaAslaa
06 YorumlaEvet :DD
01 Yorumla
+1 yılCook
01 Yorumlaoo hep demişimdir
016 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sınavda ard arda aynı şık gelince bu işte bir terslik var dediniz mi sizde :))?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler