Yarın sabah direksiyon sınavım var fakat çok fazla heycan yapıyorum lütfen yardımcı olun?

Arkadaşlar bu sınava 2. girişim. İlkinde çok fazla heycan yaptım ve sol ayağım çok titredi , debriyajı kontrol edemedim ve park yaparken dubaya çarpıp kaldım. Arabaya İlk bindiğimde heycan yoktu taki komisyon görevlisi hadi başlayalım diyince bir anda heycan başladı ayağım o kadar fazla titrediki resmen kontrol edemedim ayağımı. Ben hayatım boyunca bu kadar heycan yapmadım o kadar üniversite sınavına girdim onlarca kişinin önünde sunum yaptım ama hiç heycan yapmamıştim. Eğitimlerde ve babamla kullanınca o kadar rahatım ki hiç hata ve heycan yapmıyorum. Sınavdan kalinca hocam bile şaşırdı çünkü derslerin hiç hata yapmıyordum ve rahat kullanıyordum. Bu durumdan dolayı morelim çok bozuldu ve strese girdim tekrardan sinava girmem için 320 tl para verdim ve çok zoruma gitti heycan yüzünden bildiğim şey için tekrar tekrar girdim. Öğrenci bir insanım 320 tl benim için çok fazla bir para günlerce işte çalışıyorum ve çalıştığım parayı buna vermek biraz insana koyuyor. Şimdi yarın 2. sinavima giricem fakat çok fazla stres yapıyorum çünkü bir daha sınava girecek maddi durumum yok normalde çok güzel kullanıyorum heycan yapmasam çok rahat bir şekilde alırım fakat istemsiz heycan yapıyorum şu yarın sınavdan geçsem herşey çok güzel olucak lütfen bana tavsiye verin nasıl heycanımı yenebilirim çünkü heycan yapınca elim ayağım dolaniyor ve sinyal falan unutuyorum Allah rızası için bana yardımci olun sinavdan gecersem size bol bol dua edeceğim şimdiden teşekkür ederim...
Yarın sabah direksiyon sınavım var fakat çok fazla heycan yapıyorum lütfen yardımcı olun?