Ablaaa Manisalıymışsın yorumlarda gördüm gel akıl vereyim benim akrabaların çoğu Manisa soma'ya madenci olarak gitti zamaninda hepsi Manisa tarafında lahmacun, pide çok nadir diyor bence az olan işe girip ün yapmak daha mantıklı gene de sen bilirsin.
Bence et işine bulaşma unlu mamuller her zaman daha iyidir. Pastane, cafe tarzı ufak bir yer bile açsan okul, kültür merkezi yakını felan iyi iş yaparsın. Hele birde sistem oturunca top atsalar yıkılmazsın :D
bak kokoreç her yerden alınmaz. içi çöz yağlı olur kalitesiz olur. ucuz aldım diye sevinirsin. satamazsın. sonra müşteri kaybedersin. bunlardan anlayan biriyoksa işi öğrenene kadar para kazanamazsın 1,5-2 sene
Ablam temiz yaparsan o işi iyi reklamını yaparsan çok iyi para kazanırsın.. Aklında bulunsun gece 2 ye kadar açık tut. Kokoreçin müşterisi akşam oluyor. Bende garsonum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ablaaa Manisalıymışsın yorumlarda gördüm gel akıl vereyim benim akrabaların çoğu Manisa soma'ya madenci olarak gitti zamaninda hepsi Manisa tarafında lahmacun, pide çok nadir diyor bence az olan işe girip ün yapmak daha mantıklı gene de sen bilirsin.
Bence et işine bulaşma unlu mamuller her zaman daha iyidir. Pastane, cafe tarzı ufak bir yer bile açsan okul, kültür merkezi yakını felan iyi iş yaparsın. Hele birde sistem oturunca top atsalar yıkılmazsın :D
Gıda ve Turizm sektörüzl,. herhangi bir ülkesel problem sonrası kesintiye uğruyor. Yani iyi karar ver..
zor iş. eğer kendin anlamıyor usta falan tutacaksan hiç girme
Ailem ile işleticem
bak kokoreç her yerden alınmaz. içi çöz yağlı olur kalitesiz olur. ucuz aldım diye sevinirsin. satamazsın. sonra müşteri kaybedersin. bunlardan anlayan biriyoksa işi öğrenene kadar para kazanamazsın 1,5-2 sene
Işten anlıyorum kendim kebap ustasıyım fakat kendi yerimi açmak istiyourm
o zaman yap güzel kazanırsın. ve bence ev vs almaktan daha akıllıca. nerde düşünüyosun bunu
Dükkan açmak yerine altın alsan daha iyi. Ya da hisse senedi borsa yapabilirsin ama şu aralar dükkan işi çok sıkıntı.
Altın alınmaz geçen sene 1500 e aldım ata bu sene 3bin
Daha da artıcak
Altın mantıklı 3 ay da havadan 10bin kazandım gram altın özelikle
Ablam temiz yaparsan o işi iyi reklamını yaparsan çok iyi para kazanırsın.. Aklında bulunsun gece 2 ye kadar açık tut. Kokoreçin müşterisi akşam oluyor. Bende garsonum.
Köfteci kokoreççi ne yaa bbq uzerine ilerle paraya paraya demezsin
Bbq ne?
@sekercocuqs barbekü düşük ısıda eti uzun süre pişirme lop et yani 😅 Google tok bbq diye arattır çıkanlara bak zaten
Gıda sektöründe para var ama senin yeteneğin önemli.
Kanka en mantıklısı kebapci açmak ama çok kaliteli olması lazım ve işlek olması lazım
Tamam ilk elemanini alabilirsin. Hos geldim.😂
kardeşim işi bilmek gerekmio şu anlık.çünkü yapılışıda çok basit kokoreçte zaten hazır. yani önmli olan yeri ve tutması.
Bence şu an riskli böyle bir dönemde böyle bir ekonomide. Bence alabilicek gucun varsa ev al kiraya ver.
Bence degil. bir ev al acta kalsan icine girdigin kendine ait alanin olur
asil eve arabaya bagla is batar hele bilmiyorsan
Neden olmasın karı varsa
İli biliyorsan gir canım yoksa büyük risk
Riskli şu sıralar aşkım
Çok mantıklı. Ama lokasyon ve hedef kitle önemli.
Hastane valilik lise olan bir yerde açmayı düşünüyorum
mantıklı ama bu zamanda hiçbir şekilde kurma derim
ıslek nıyer olsun
korona zamanı mantıklı mı
Ama insanlar kemsedi ki
knk olu yatirim olur
bir şeyler yapmam lazım ama daha iyi bir fikire ihtiyacım var
hangi şehir
Manisa
bak mekan acmak kolay ama önemli olan dewam ettirebilmek
Kebap , döner veya pastane
Falafelci aç