- Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yaşadığınız olayın ne denli travmatik bir boyutta olduğunu anlayabiliyorum. Ne hissettiğinizi, nasıl bir duygu karmaşası içine girdiğinizi ve tam da gelecek adına bir hedefiniz varken böyle bir haberin gelmesinin sizde yarattığı şok etkisini tahmin edebiliyorum. Fakat her ne olursa olsun, siz geleceğinize düşünmek zorundasınız. İnsanoğlunun başına hiç hesapta olmayan şeyler gelebiliyor. Bu yaşa kadar geldik ve bunun farkındayız hepimiz aslında.
Ancak şunu unutmamamız ve kendimize sık sık hatırlatmamız gerekir ki biz bu hayata bir defa geliyoruz ve bizimle gerçekten beraber yürümek isteyen, bize değer veren insanlarla hayatımızı geçirmemiz lazım. Bize değer veriyormuş gibi yapan, bizi kandırıp aldatan insanlar hayatımızda olsa ne, olmasa ne? O tip insanlar hayatımızda olacağına yanımızda hiç kimse olmasın daha iyi. Bizim kıymetimizi bilemeyenler utansın. Ben hep bu hayatta buna inandım ve dolayısıyla kolay kolay hata yapmamaya ya da beni çok üzen bir gelişme olsa dahi hemen ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi yoluma devam edebilme yetisini geliştirdim.
Ben de duygusal bir insanımdır aslında ama başımıza ne kadar kötü şey gelirse gelsin, hemen ayağa kalkıp toparlanabilmek ve hedefimizi gerçekleştirmek için kararlı bir duruş sergilemek gerçekten çok önemli. Dolayısıyla siz de bu konuyu böyle düşünüp sınava o şekilde odaklanmalısınız. Sizi aldatması kendi karaktersizliği olmuş. Eğer ayrılacağı varsa da ayrılıp öyle başkasına gitseydi bari. Siz daha iyilerine layıksınız ve size böyle bir saygısızlık yapan birinin gerçek yüzünü yol yakınken görmeniz isabet olmuş diye düşünüyorum. Başarılar dilerim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... :)22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende üniversite sınavına gireceğim yıl öğrendim üstelik doğum günümden 2 gün sonraydı ve babamın, abimin hasta olduğunu biliyordu bir de yüzsüz gibi bana hakaret etmişti.Üstelik onu 6 yıldır tanıyordum. Sınavına 50 gün kalana kadar zaten ćalısmissindir rahat ol aylar önceden öğrenip takabilirdin de. Youtube de Gizem Dağ/ Gürkan Keçici gibi youtuberlerin aldatildim nasıl intikam alirim videolari var kendine sürekli benim gibi her gece yatmadan önce "Yaşadığım tüm kötü olayları kabul ediyor ve serbest bırakıyorum temiz bir geleceğe kucak açıyorum." diye olumlamalar yapacaksin youtubeye olumlama nasil yapilir yaz o da çıkar onu dusunme kimseye derdini anlatma resmine bakma engelle her yerden görme hatta sosyal medya hesaplarını kapat onun numarasini arama ve sms engeline al şurada 50 günün var dik dur 50 gün sonra acını yaşarsan yaşa istediğin kadar diyeceğim ama 50 günden sonra acı falan da kalmıyor sakın ikide bir bunu nasıl yapar deyip duygusal sarkilar dinleyip anisi olan yerlere gitme bozuşuruz. Eğer benim taktiklerimi dinlersen sana 3 ay sonra yasanacak olan olaylari anlatiyorum sen zaten aldatildigin için cirkin psikolojisine girip daha fazla bakim makyaj yapip daha da güzel ve göz alici olacaksin etrafin erkek dolacak ikincisi sinavina ve sonucuna odaklan o sinavi kazandiktan sonra kendi parani yeyisini ondan daha maddi ve karakter yonunden birine ait olusunu ki onu unutamamis olsan bile artik kendi parani kazanmış bir kadin oldugundan reiki uzmanlarina gidip çakralarini actirabilirsin 😉 ararsa açma mesaj atarsa yazma BAK SAKIN SAKIN SAKIN! Böyle pişman edemezsin sana ulaşamadikça kuduracak hırs yapacak aklı basina gelecek ama o akillaninca sen çoktan ondan tiksinmis ve mükemmel bir kadin olacaksin burada tecrübe konuşuyor 😉😉😉
01 Yorumla
Soran+1 yılayy çok teşekkür ederim bu mesaj bana çok çok iyi geldi çok rahatladım. evet geri dönmeye çalıştı zaten ama ben umursamadım ssonra dikkat çekmek için engeli falan kaldırdı ama umursamamaya çalışıyorum ona cevabımı sınav sonucumla vericem gerçekten çok sağol :)
+1 yılAyaklarınızın üstünde durmanızın tam zamanı, siz artık yalnızda olsanız şu durum içinde çok güçlü olmalısınız dik durmalısınız, acınızı yaşayın içinize atmayın, bastırmayın çünkü bastırdığınız duygunun esiri olursunuz. Bu halinizi kimseye göstermeyin yalnızken yaşayın ve güçlü olduğunuzu unutmayın bu sizin hatanız ve ayıbınız değil aldatılmak. Sınavınıza çalışın inşallah geleceğiniz güzel olur hayırlı ve gönlünüze göre birileri çıkar karşınıza dilerim. Asıl çalışmaz ve acınızı hep kafaya takarsanız gelecekte kazanamadığınız için siz pişman olursunuz. Lütfen emeklerinizi de düşünün geleceği de ve değerinizide.
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim gerçekten çok sağolun :)
- +1 yıl
😊😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısı başıma geldi saydım sövdüm engelledim 3-5 gün ağladım ama sonra kendimi topladım o adam herşey değil dedim adinin teki dedim ve ona gücümü göstereceğim dedim o daha yeni memur olmuştu buna güvendi sanırım. Ahımı aldı memurluktan atıldı aslında atılmasını istemezdim ama kaderi oymuş. Neyse yılmadım hatta aşk acısı daha da azim yarattı ve tam 85 puan aldım atandım yani diyeceğim o ki hayat senin ve sen onun umrunda değilsin. Bu arada şu an köpek gibi peşimde yalvar yakar barışmak için herşeyi yapıyor
32 Yorumla
Soran+1 yılayy gaza geldim bu yorumla demekki bu yorumu görmem gerkiyormuş o benim atanmama inanmıyor yani atanamaz o gözüyle bakıyor bende ondan intikam alacağım çok teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılinandıktan sonra başaramayacağın bir şey yok inan kendine🙏 ben matematiği çarpım tablosndan başladım da başardım sen de yaparsın ondan intikamını başarını göstererek al
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Üniversite sınavına 2. kez girdim bu sene sebebi de aldatıldığımı öğrendim çalışamadım istediğim yer gelmezdi bu saatten sonra bende seneye bıraktım. Şu an çoğu arkadaşım üniversitede resimlerni gördükçe keşke geleceğimi, kariyerimi biri için bir sene sonraya ertelemeseydim. Olan oldu artık neyse bunu neden mi anlattım? Sevgili hiçbir şey aslında aldatmasa da aldatsa da hiçbir zaman eşin değil ise o kişi kendinden değer verme sonra böyle durumlarda yıkılırsın, toparlanman hayli zaman alır. Geleceğini düşün tek diyeceğim bu pişman olmamak için..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsıl şimdi gücünü toplaman lazım kendini sartlandir. Bizim bir komşu kızı vardı hoşuma gidiyordu annem annesine söylemişti benim için ama o sıralar boşta olduğum için kız olmaz demişti. Bu benim çok zoruma gitti oturdum sıkı bir çalışmayla sınavı kazandım. Ben ise girdikten bir ay sonra kız annesini göndermiş sözde kızın haberi yokmuş gibi anneme gelmiş demiş sizin çocuk benim kızla bir konuşsun ikna edebilirse sozleyelim diye. Bu defa da ben kabul etmedim tabi o an yaşadığım hazzin tadını anlatamam. Bu yüzden sen de gücünü topla sınavı kazanmaya odaklan inan bana kazanınca umrunda bile olmayacak.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak biliyorum zor bir durum. Bende üniversite sınavında hemen hemen aynı şeyi yaşadım. Aklını başına topla. O hayatından gitti. Ama demek ki seni haketmediği için gitti! Artık o hayatında yok, ve şu an toparlanmak zorundasın. Ona bişey olmaz ama sana çok şey olur. Ayrıca öyle bir karaktersiz için üzülmene değmez inan. Boş insanlarla hiç uğraşma olayı kabullen ve devam et!
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim güael yorumun için
Burada aşk acısı çeken çoktur ama bir yaşam koçu tavsiyesi olarak kendine dönmeni, kendini farketmeni, bundan önce bu adam öncesi nasılsan hâlâ aynı kişi olduğunu görebilmeni öneriyorum. Aldatılmak kader değildir, aldatmak da bir tercihten ibarettir. Sana yakışan şu süreçte sen ve seni sevenlere açık olup böylesi adi insanları istisnasız hayatından çıkarmandır. Engelle umursama biliyorum canın yanıyor ve yanacak ama en kısa çözüm budur
20 Yorumla
+1 yılBugün yarın unutacağın biri için 1 seneni heba etme. Otur ve hicbir şey düşünme. Atan paran olsun cebinde kendi ayaklarının üzerinde dur yeni biriyle tanış. O, senin hayatını mahvedebilecegin kadar değerli biri değil olmamalı... geleceğini düşün yeni bri yer yeni insanlar yeni arkadaslar yeni bir düzen bence bunlar motive olman için yeterli..
10 YorumlaKpss' nin olması tabi önemli fakat daha önemlisi bu hayatın senin olması. Merkezine kendini koymalısın ve buna göre yaşamalısın. Böyle söyleyince “bencil ol” demişim gibi gelir kulağa ama arasında çok ince bir çizgi vardır. Bu çizgiyi aşmamak önemli.
Kpss'ye gelecek olursak, iki yıla bir olan bir sınav. Emeğin, çaban varsa boşa gitmesin yazık olur. Zor bir psikoloji fakat geleceğinde kazanacağın parayı, yapacağın mesleği geciktirmek de yaşamını zorlaştıracak somut bir durum. Şu 50 gün için somuta odaklan derim. Sonrasında atlatılmayacak hiçbir şey yoktur..10 YorumlaOnu düşünüp hırslanma gibi bir yanlışa düşme. Umursamamaya çalış, düşünmemeye çalış. Onu ne kadar düşünürsen o kadar imkansızlaşır unutman. Şunu unutma HERKES HERKESSIZ YASAYABILIR. Ailemiz olmadan bile yaşayabiliyoruz. Hayatımıza sonradan giren birisi olmadan yaşayabiliriz. Hiçkimseye bağımlı ya da muhtaç değiliz, olmamalıyız. Hayatının merkezinde her zaman kendin olmalısın.
10 YorumlaTam tersi hirslanmalisin karsina emin ol cok daha iyileri cikacak ama kendini gelistirir ve iyi bir meslek sahibi olursan bende zamaninda yedi yillik sevgilim tarafindan aldatildim zor evet ama ben sevinmistim eger ogrenmeseydim daha fazla zamanimi alacak belki onla evlenecektim bile gercekten mutlu olmalisin erken ogrenilen hersey senin firsatin bunu unutma
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim güael yorumun için
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten çok zor bir durum ve bekara karı boşamak kolay bu yüzden rahat rahat üzülme boşver sınava odaklan diyoruz.
Yalnız doğru olan bu gerçekten de hayat birileri için kendini yıpratmana değmeyecek kadar kısa. Hele ki önünde geleceğini belirleyecek önemli bir sınav varsa. Ve dile kolay bu sınav tam 1 yıl sonra oluyor. Bu yüzden sınava asıl.
İlişkin konusunda yardımcı olamam ama KPSS konusunda yardımcı olabilirim. Herşeyi geride bırakman dileğiyle.20 Yorumla
+1 yılZor bir durum biliyorum ama inan hiçbişey senin hayatından kendinden daha önemli değil bunun bilincinde olmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılÇiçeğim artık daha fazla hırslı olup atanıp kimseye muhtaç olmadığını göstermen gerekiyor ve bu senin en büyük intikam fırsatın
13 Yorumla
Soran+1 yılinşallah böceğim sağol :(
- +1 yıl
Merak etme kendi ayaklarının üzerinde durunca herşey senin elinde olacak, üzülme kıyamam
- +1 yıl
Reca ederim efendim
Kendini bu kadar aciz saymamakla basla sen ondan ibaret değilsin onun yaptığı adilige karşı en güzel cevap görmezden gel tek odagin sınav olsun ve hep şunu şöyle kendine yarın daha güzel olacak ve yarın ondan kurtulduguma sevinecegim mutlu olacağım şu an tek yapman gereken hayatini kurmak
00 Yorumla
+1 yılZaten bir başkası sana ihanet etmiş bir de sen etme kendine. Böyle düşün kendine ağlayıp sızlanmak için bir süre ver 3 gün 5 gün neyse. O günden sonra bir daha bu konu üzerine düşünme.
20 Yorumla
+1 yılİşte asıl şimdi o sınava girip yerle bir etmen lazım soruları. Asıl şimdi kendini göstermenin ve karaktersizleri geride bırakmanın zamanı. Eğme başını, kalk ve mahvet onları.
10 Yorumla
+1 yılHayatini değmeyecek bir insan için mahvetme. O seni aldatarak kendi değerini düşürdü. 5 para etmez biri için üzme kendini hayatına bak. Kimsenin seni yıkmasına izin verme güçlü ol
10 YorumlaKim olduğunu hatırla gücünü toplaman gerektiğini unutma. Güçlü dur. Sen başardığın sürece seni o aldatan insan da peşinde dönmeye başlayacak. Sen şimdi vazgeçersen kimsenin umurunda olmaz. Ama savasirsan ve o sınavı kazanırsan o zaman güçlü bir kadın olursun.
10 Yorumla
+1 yılYa bir erkek değil mi neden bu kadar takıyosun sen mesleğini bir eline al o ztn seni aldattığına pişman olur emin ol bu hayatta gercekten ask yok bunu diyecek en son kişiydim banada dedirttilerse emin ol aşk yoktur 😅 sen şu an kendine 1 gün tanı o gününü kafanı toplamak ve o çocuğu unutmaya calismak (en azndn bilincaltindaki yerini azaltmaya ) icin harca sınavdada Allah yardimcin olsun.
10 YorumlaKıral sen yine iyisin ben aldatıldıgımı hissediyorum ama kanıtlayamıyorum en azından sen biliyosun ben onuda bilmiyorum. Ustune kpss de var senin gibi iyice kafa gitti bende.
21 Yorumla
Soran+1 yıltesadüfen öğrendim bende yıllarca aldatılmışım ama diyorum ya şans eseri. aslında şansliyim ki öğrendim diyorum
Bende buna kızıyorum mk böyle dönenlerde neden aldatıyorsumuz mk normal bir zamanda yapın şunu adam iflas ediyor karısı aldatıyor adam trafik kazası geçiriyor karısı aldatıyor yeter lan artık hepiniz mi zor zamanda darbe vurma fantazisi var
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( sınav oluyor aldatıyor maddsini unuttun kanki
- Eğitim & Kariyer konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılO kim de sen onun için kendini salıyosun?
Saçmalama ve önüne bak. Çok güzel bir gelecek seni bekliyor eminim ben :)10 Yorumla
+1 yılAldatan kocansa zor erkek arkadasinsa gercek yüzünü gördüğün için sevinmelisin birde onu mu takacaksin kafana kpss ye gir atan hayatın daha güzel olur
10 Yorumla
+1 yılHiç umursama inan bana değmiyor bende yaşadım aynısını ona inat daha çok çalıştım sınavıma daha iyi yerlere geleyim diye
10 YorumlaAsıl şu an harekete geçip hayatını güzelleştirmen lazım sakın salma elbette zor gelecek ama yılların ziyan olmasın değmeyecek biri için
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :(
+1 yılAslında Aldatılmadığını o kişinin sana layık olmadığını düşünerek
10 YorumlaDerslerine bak bosver.
Sende baska birini bulursun sonra10 Yorumla
+1 yılNikahlı eşin aldatmışsa boşa gitsin. Başka aldatma söz konusu değil.
10 YorumlaO hayatında hiç olmamış gibi davranacaksın. Gücünü topla
10 Yorumla
+1 yılKendin için çalış o onla mutluyken üzgün olama yaşamadan ölmez emin ol
10 Yorumla
+1 yılNe desem boş git biraz ağla boşalt içini sonra ders çalış
10 Yorumla
+1 yılSinava odaklan olayi yasamamis gibi " hic bir sey olmamis gibi" davran. sinavin kotu gecerse iyice yipranirsin ama bir basari elde edersen mutlu olursun bir nebze. hic bir okuz icin treni kacirma😂
10 YorumlaEsas o zaman kaybedersin zaten bu kişi seni kaybetmeyi göze almış o yüzden kafana taktığını değmez git mesleğini eline alessek gibi kapına gelecek
10 Yorumla
+1 yılAynı soruyu soran kişi ne konuştuk biz seninle ohooo
02 Yorumla
Soran+1 yılil defa soruyorum :) sanırım karıştırdın
- +1 yıl
Ha pardon biri daha sormuşta 😂
Bence hiç öyle hissetme klişe olacak ama tam tersi hepsini arkanda bırakıp tam gaz önüne bakmalısın. Allah kolaylık versin umarım istediğin yere atanırsın.
10 YorumlaTakma diyemem tabiki de takılacaksın ama şöyle düşün 1-2 sene sonra ben buna mı takılıp sınavımı kazanamamışım dersin bu çok daha büyük bir pişmanlık belki aşkta kaybettin belki ama geleceğini kazan
10 YorumlaNe güzel gereksiz aşağılık bir yükten kurtulmuşsun, kendine saygın varsa sınava daha iyi odaklanırsın
10 Yorumla
+1 yılDurumun zorluğunu farkındayım, ama bu tip olaylarda her zaman iyi olana odaklan yani iyi ki böyle birini erkenden tanıyıp, gerçek yüzünü gördün..
10 Yorumla
+1 yılTakma kafana gir sınavına kazan atan ekonomik özgürlüğüne al eline yaşamını kur bir daha böyle insanlar ile ilişki yaşama
10 Yorumlao yasadigina karsi daha guclu olup hirs yapman lazim ve gecmen lazim.. gecersen daha guzel bir gelecek bekler seni ☺️ yasadigin cok kotu gercekten ama buna karsi simdi daha guclu durup kendini sinavlara ver canim yaparsin sen kendine guven 👍🏼☺️
10 YorumlaHayatt devam ediyor güçsüz olma en azından gerçek yüzünü gördün
10 YorumlaGeçmiş olsun böyle bir şerefsizliği nasıl yapabiliyor insan
10 Yorumla
+1 yılGöğsündeki o tarifsiz ağrıyı biliyorum
Nefes aldırmayan10 Yorumla
+1 yılİkisini bir arada yaşaman kötü olmuş ama sen yinede sınavına bak sana adam mı yok bırak dingilleri
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılumrumda olmaz ya. :D :D
ben de aldatıldım. koydum tekmeyi gitti :D :D
s. kimden aşağa kasımpaşaa :D10 Yorumlabir benzerini ben de yaşadım. Geçecek
20 YorumlaTakma bile sana erkekmi yok
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 672 cevap paylaştı. Rabbim yardımcın olsun.
10 Yorumla
+1 yılkazanınca nası havanı atarsın düşün bir canım ❤❤
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılDerslerine yogunlas hic birsey takmaya degmez
10 Yorumla Boşver kafaya takma işine bak
10 Yorumla
+1 yılYardımcı olmamı psikolojik yönden sizi hazırlamamı ister misin
00 Yorumla
+1 yılUnutarak derse vererek kendini
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boşver kurtulduğuna şükret
10 Yorumla
+1 yılKazanırsan köpek olur peşinde
10 Yorumlakım naprsa kendıne yapr yoluna devam et
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayat devam ediyor, silkelen ve kendine gel
10 Yorumla
+1 yılSınavına hazirlan sennoraya odaklanmaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli misn
12 Yorumla
Soran+1 yılbekar
Cevap sahibi+1 yılVerılmıs sadakan varmıs