Fizik tedavi ve rehabilitasyon, fizyoterapi (4 yıllık) bölümü?

Merhaba arkadaşlar ben fizyoterapist (4yıllık) bölümü öğrencisiyim 2. sınıfım benim bazı sıkıntılarım var şöyle bu bölümden dolayı huzursuzluk duyuyorum yani şimdi etrafta duyuyorum fizyoterapistlikte kpssde atama çok zor 90 mı ne atanılıyor anladığım kadarıyla özelde doğru düzgün para verilmiyor diye duydum yani özelde 2k-2.5k civarı çalışanlar var anladığım kadarıyla asgari ücret zaten kaç tl ki? Devlettede kaç alınıyor bilmiyorum yeni başlayan biri o konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim. Özel klinik açsak diyelim aletleridir, yeridir kaç k tutar bilmiyorum yani ama çok yüksek paralar olduğunu düşünüyorum bu konudada bilgisi olan yazarsa sevinirim. Özel klinik açılsa fizyoterapist anladığım kadarı ile elektroterapi yapamıyor doktor olmadan eğer doğru anladıysam bu konuda gerçekten saçma neden eğitimi veriliyor o zaman? Anlayacağınız bu bölümü okuduğumdan dolayı gerçekten endişe duyuyorum yani şöyle söyleyim ileride pişman olmaktan korkuyorum bu bölümü okumak mantıklı mı acaba? Acaba bu bölümü bırakıp yeniden mi hazırlansam sınava? Bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa lütfen yorum atsın (21 yaşındayım)
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen sorumu görmezden gelmeyin teşekkürler