Biraz genel konuşucam ama arkadaşlar insanlar yapamadığı ya da başaramadığı şeyleri olumsuz olarak anlatırlar sende yapamassin gibi başkalarina laf sokmak degil amac meslek lisesiysen nolucak ülkemizde nasil imkanlarla okuyan cocuklar var geldigi yerlere bakin önemli olan istek heee ben cok istiyom ama calismiyorumda olmaz yuzde elli calismak yuzde elli istek tek yapicagin sey calismak kimseden fikir alma fikir alicagina otur calis cunku bu seni kurtaricak bir ise baslarken asla ben yapamam deme yapicam diyerek basla kendini kucumseme o anadolu ben meslek vs. imkanlar cok yararlan sadece senin istegine bagli kardeşim çalisirsan neden olmasin ćalistigin an her daim arkandayim :) yapabilirsin senin başkalarından neyin eksik ailen için milletin için en çokta kendin ićin çalismaya adim at ( kimseyi dinlemeden sadece calis arastir ) emin ol ki basaricaksin sana guveniyoruzzzz Allah yolunu Bahtini Aklini açık etsin bol calisma bol dua hersey olur kendine iyi bak BAŞARILAR heee bide unutma insanlar yapamadiklerini anlatirlar bunuda sen yapamassin süsü verirler kendine güven ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi arkadaşım burada yaparsın edersin vs demeyeceğim sana. Açıkçası yapamazsın. Yalan konuşmaya gerek yok. Üstelik birde sayısaldan yapacaksın bunu. Ben sana imkanı yok diyorum. 300 alır mısın alırsın tabi ama 350 çok zor. şu an sendeki bir nevi ilkokul matematiği. Ben 4 yıl mat gördümde noldu Anadolu Lisesinde 0 benim matım. Sözelden girdim ben hemde ideallerim o yönde. Ben sözelden hiç çalışmadan 300 puan yaptım. Sen mata fene çalış 300 e yakın yaparsın. Ha birde ilk dönem dershaneye gitmiştim meslek liselilerin tamamına yakını barajı zar zor geçiyordu. Bence kendini kandırma 300 üzerinden düşün derim. Çok acımasız bir yorum olarak görebilirsin ama seneye YGS açıklanınca bu yoruma cevap atarsın. İnan gerçek bu.
09 Yorumla
Soran+1 yılinsan çalışınca yapamaz mı? ben meslek liseleri gördüm Anadolulara fark atan :D ayrıca kim diyor yapamazsın diye :/
- +1 yıl
Sen bilirsin tabi madem yapacağım diyorsun sıkıntı yok. Küçümsediğimden falan değil. Unutma bu soruyu seneye dürüstçe puanını yaz :)
Soran+1 yılpeki yani bende bilemiyorum valla ama elinden geleni yapcam sende haklısın yani 4 senedir mat görmeyen adamla Anadolu lisesine gidende aynı olmuyor :D gerekirse 1 sene daha çalışırım bir şekilde 350 geçmem gerek :D ama yani hiç yapamam gibi şeyler gelmiyor aklıma 340-350 puan almak basit gibi geliyor nedense :D
- +1 yıl
Banada basit geliyordu :D Senenin sonuna yaklaştıkça gittikçe düşürmeye başladım. Küçümsemedim asla öyle bir şey algılama. Bizim okulda 350yi geçen azdır yani. Çok iyi derecelerde var ama geneli düşük. Meslek liseleride öyledir aynı. Mat görüp görmemek sıkıntı değil bunu bahane yapma bence. Biz gördük nolduki 9da görüyorsun yazılılar bitince unutuyorsun 10da 11 de 12 de de aynı şekilde. Şimdi 350 diyeceksin benim gibi ama gitgide düşecek eminim :D Bak cidden ilk senem ama baya tecrübe kazanmış gibiyim. Bende mezuna kalacak gibiyim :D İstediğin bölüm ne ona göre bir hedef belirleyelim istersen?
Soran+1 yılhımm birşeyler yapacam ginede küçümsemiyorsun farkındayım zaten sen tecrübelisinki söylüyorsun zaten bizim okuldada 265 i geçen olmadı :D zaten ben LYS sınavına girmeyecem YGS 2 yeter benim için :) ona göre çalışcam dersahane belki yardımcı olur yazıldımda bakalım ne olacak mat 1 zaten mantık olduğu için yapamıyorum bilgi olsa belki yaparım :D
- +1 yıl
Haaa YGSden gireceksen tabiki çok çalışman lazım. Yazdan başlamasan bile kesinlikle Eylülden sonra çalış. Ama yaz çok büyük fırsat. Önünde 9ay var sanırım yaklaşık. Öncelikle iyi kaynak araştır 1 hafta falan iyice araştır. Pişman olmayacağın dershanede verir zaten. Sonra program şart. Kendi programını kendin yap hocaya falan yptırma uygulayamazsın. Mat1 için her konuyu yarım yamalak yapacağın yere en zor yapamayacağını bildiklerine hiç bulaşma. Diğerlerinede çok sıkı çalış. Ekstra ekol hoca vs vs dinleyebilirsin. Son 2 haftada kesinlikle Türkçe'ye göz at. Dilbilgisi çok çıkmaz ama yinede bak paragraf vs çöz. Umarım yaparsın ama 300ün üstüne çıkmak sorun gerçekten. Mühendislik mi?
Soran+1 yılders çalışasım geliyor yaa :D bir ara sıkılıyordum 3 günder acayip ders yapasım geliyor :D kitap okuyorum zaten paragrafta iyi yapcam inş :D şimdi 380 si okul puanıyla geçsem bir yerleşe yerleşirim 330-340 alsamda olur ama garanti olsun diye 350 dedim okul puanıda 45-46 arası verse tamamdır :D
- +1 yıl
Harbi bende merak ediyorum kac pyan aldin seneye bende girecegin ve meslek lisesyiyim
+1 yılZor değil bence
Türkçe = 35
Matematik =25
Sosyal=15
Fen=20
alınan puan= 354 puan :) puanmatikten hesapladım, çok zor değil bence, ama çabalaman lazım biraz.011 Yorumla
Soran+1 yılboşta bırakırım :D
- +1 yıl
Bunu da yap bir zahmet sadece YGS çalışıyosun sonuçta değil mi :) ben YGS ve LYS-5(ingilizce) çalıştığım halde 315 yapmıştım :)
Soran+1 yılygs 2 %40 fen %30 mat % 20 Türkçe %10 sos istiyormuş
- +1 yıl
Ben ygs 3 hesapladım, dur ygs2 den bakayım ne yaparsan 350 yapıyomuş
- +1 yıl
35 türkçe
28 matematik
16 sosyal
20 fen yapsan tamamdır işte :)
hatta eşit ağırlıksan matematikte daha iyi yapman gerekli :)
Soran+1 yılsayısal :D ygs 1 ile 2 sayısal işte :D
- +1 yıl
35 türkçe
0 sosyal
26 matematik
25 fen yaparsan tam 350 oluyor :) tabi seneden seneye değişir ortalama bişey çıkardım :)
Soran+1 yılTürkçe yaparım sosyal orta derece mat hiçbirşey biliyom fende ise kimyam ve biyo süper benden bir halt olurmu? :D
- +1 yıl
Senden bir halt olup olmayacağı sana bağlı :) çalışırsan çok şey olur. ben 270 puanla başlamıştım, 430 yapmıştım LYS'de. :)
Soran+1 yılpeki teşekkürler :D
- +1 yıl
rica ederim, ama böyle ciddiyeti bir konuda kakara kikiri cevap verme, olayın ciddiyetini kavra, işte o zaman 1 adım daha yaklaşırsın başarıya. Edebiyat yapmıyorum yanlış anlama :)
+1 yılYgs için; #bence yazı hazırladım, faydası olur umarım..
www.kizlarsoruyor.com/.../a12944-ygs-ye-hazirlananlara-altin-degerinde-tavsiyeler-1
#V00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bak ben soyle yaptim mesela. gecen yil ygs ye girdim kotu aldim o. senenin yazi matematk ve kimyayi bitirdim o dersleri 3ay calisip hepsine hakim oldum sonra fizigi tek yapamadigim icin ondan ozel ders aldim biyolojiyi ise yil icinde. ezberleyip bol bol test cozdum geo yi hic ellemedim:/ gecen yila gore cok fazla yukselttim yani. dicegim su ki bu yaz iki ders secip ona yogunlas tavsiyem agir konular olsun matle fizikte olabilir onlari simdi rahatca bitir yil icinde rahat edersin kimya ve biyo zaten kolay bu agir dersleri bitirirsen kimya ve biyo sene icinde yormaz seni
020 Yorumla
Soran+1 yılağustosta dershanem başlıyor zaten ama mat yapamıyorum :/
Soran+1 yılözel ders dershanemi alınıyor nasıl oluyor?
Soran+1 yılmat 1 mantık soruları olduğu için sıkıntı çekiyom :D
Soran+1 yılben bakıyom şöyle salak salak bakıyom yaa :( anlasam yaparım :D
Soran+1 yılsıkılsamda birşeyler yapcam :D
Soran+1 yılne yapmış sen :D arkdaşlar üni. bitirdimi :D
Soran+1 yılhangi lise mezunusuz :)
Soran+1 yılkorkudan hemen başlayasım geldi :D
Soran+1 yılkaç aldın ygs den? neden burdasınki git ders çalış :D
Soran+1 yılrakibiz yani :D
bu sene dershanemde aynı senin gibi biri vardı hiç sayısal görmemiş -2+5 gibi işlemleri bile yapamıyormuş düşün. 300 yaptı. ama o 2 yıl çalıştı ilk sene sadece mat. çalışmış mesela. gecesine gündüzüne kattı ama inanki. s lys düşünmüyorsan mat 1 çok zor değil. en basit kitaplardan mat. çözmeye başla hemen bence. matematiksiz diğer derslerden başarı beklenemez. kimya kolay onu sene içerisinde halledersin. biyolojide sırf ezber zaten. temmuzu felan bekleme hemen mat. la fizik çalışmaya başla bence.
07 Yorumla
Soran+1 yıl30 haziranda başlamayı düşünüyorum çok mu geç kalırım :D zaten fen derlerinni yarısını bitirdim güvender yayınlarından 3-4 ay önce ama unuttum galiba :D mat 1 yapamıyorum işte ama -2+5 cevabını bilemyecek kadar değil :D şu an kitap okuyorum sadece :D
- +1 yıl
neden hemen değilde 30 haziran, şimdi başlasan 30 hazirana en az 2 konu bitirirsin. önceden çalıştıysan 3 4 test çözsen hatırlarsın. bide her haftasonu önceden çalıştığın konuları unutmamak için bir göz gezdir bak. çalışır bırakırsan unutursun. kimyaya çok hakimdim kendime çok güveniyordum ygsden önce tekrar felanda etmedim. sorular çok kolay olmasına ragmen bütün yanlışlarım kimyadan çıktı. konuyu çalışmak kadar sonradan tekrar etmekte çok önemli. hangi bölümü istiyorsun ftr felan mı?
Soran+1 yılpeki teşekkürler 30 haziran gibi başlasam çok mu geç kalırım biraz kafamı dağıtmak istiyorum birde KPSS çalışan abim var o çok engelliyor beni 5 temmuzda sınavları var bende tek başıma masanın başına oturup ders yapmak istiyorum bu :D
Soran+1 yılabi temuuzun ilk günü çalışmaya bırakacak bende en fazla 30 haziranda başlarım :D niye erteleyimki eninde sonun çalışcam :D
Soran+1 yılkitap okuyumda paragraft avantajımız olsun bari :D
Hemen başlaman gerek.
Bir an önce anlayarak konuları bitirip soru çözmen gerekiyor çok fazla.
Ağustosa kadarda sıkı tutarsan baya konu bitirirsin.
Dershane hocalarıyla iletişimde ol yönlendirsinler seni.09 Yorumla
Soran+1 yıltemmuzda başlasam çok mu geç kalırım?
Soran+1 yılsadece ygs çalışcam zaten 9 ayda yetişmezmi şu an sadece kitap okumaya başladım :D zaten fen derlerinin yarısını bitirmiştim önceden :D sdece mat yok :D
Soran+1 yıltemmuza kadar kafamı dağıtmak istiyorum yaa :/ yeni sınav stresinden çıktım zaten :( 30 haziran pazartesi plan kurmuştum :D
Soran+1 yılçok mu zaman kaybetmiş olurum :(
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yılMatematik gibi temel dersleri gormedigin için zor ama şimdiden başlayıp alt yapı olusturursan dersanede de hocalarınla iletişim halinde olursan sorun olmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılaltyapı derken ortaokuldaki konuları az çok biliorum 9. sınıftan sonrasını görmedim onun için :D dersahnede habir etüt alacam :D temmuzda başlamayı düşünüyorum geç mi kalırım?:D
- +1 yıl
Matematik alt yapı için yeter her gün duzenli çalışıyorsan geometri mat ilk adim kitaplari al 9. Sınıf onemli zaten
Soran+1 yılşu an bir şey yapmıyorum kitap okuyorum temmuzda başlayacam işte :D
- +1 yıl
Dinlen tabi önce sonra başla
Soran+1 yılkorkuyorum :D
- +1 yıl
Korkma çalış ve tevekkül et
Soran+1 yılmatı bir yapsam varya dünya benim :D
- +1 yıl
Yaparsan bu hırsla calisirsan
Soran+1 yılinş bakalım :D
+1 yılMerhabalarr. Ben 11. sınıf öğrencisiyim ve gerçekten derslerim çok yoğun ygs ye vakit ayıramıyorum. ve ygs den en az 300 puan almam gerekiyor. sizce nasıl çalışmalıyım? Gerçekten çalışamadığım için morelim çok bozuluyo motivazyonum düşüyor. Değerli fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum iyi akşamlar :)
01 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok korkmana gerek yok sadece ygs ye girceğin için 9. sınıftan sorumlusun 9 mat ve geo da acayip kolay düzenli bir çalışma ve tekrar etmeyle baya iyi puan alırsın 350 olur yani bende bu sene girdim tecrübeliyim az çok
07 Yorumla
Soran+1 yıltemmuzda başlayacamda kokruyorum işte :(
www.derszamani.net/hemsirelik-taban-puanlari.html ygs 2 den hernhangi bir devlet üni. girsem yeter :/
Cevap sahibi+1 yılValla bak yetiştirirsin arkadaşım hiç çalışmadan test bile çözmeden 280 yaptı gerisini sen düşün yani bide çalışcam dershaneye gidicem diyosun yapmaman imkansız gibi bir şey
Soran+1 yıl4 senedir mat vs vs görmüyorum endüstri meslek olduğum için :/
Cevap sahibi+1 yılBen gördüğüm halde anlamıyodum bişey değişmedi :D çünkü çalışmıyodum mat ve geo ya çalışınca yapabilirsin gözünde büyütme
Soran+1 yılsizce bu bölüme girmek için en az kaç almam gerek? ygs 2 den tercih yapcam ve devlet üni. istiyorum :/
www.derszamani.net/hemsirelik-taban-puanlari.html
Cevap sahibi+1 yıl300-320 yapsan girebilirsin bence çünkü okuldanda puan geliyor en tembele bile okul 30 puan veriyor en fazla 60 o da okul birincilrine falan sen kendi okul durumuna göre hesapla 50 puan gelse yine iyi
Soran+1 yıl45 felan geliyor endüstri meslek liselerinde dersler çok kolay okul puanı yüksek geliyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeslek lisesi oldugun icin cok zor ama imkansizdegil. Benim gibi yan gelip yatar son bir ay calisirsan 255 yaparsin. :( not: bende meslek lisesiyim tml
04 Yorumla
Soran+1 yılsen gine mat vs görüyon biz onuda görmüyoruz :D temmuzda başlayacam çalışmaya yeşteşirmi sadece ygs?
- +1 yıl
ne görmesi dayıcım bizde tml yizde sözde mat gördük yıllarca, mat2 de çöktüm adeta.. mat1 le fen i çok iyi yapman lazım, türkçede önemli tabi
Soran+1 yılaynen abi mat 1 mantık değilde bilgi olsa yaparım aslında :D
Cevap sahibi+1 yılVallahi gormedim. Sadece 9. Sinifta gordum matematik oda bu sene dersanede gordugumle cok farkliydi. Temmuz gec degil bence planli calisirsan.
Hangi dersten zorlanıyosan ona çalış mesala matematik zayıfsa aktif matematiğe bakabilirsin ya da antremanlarla matematik
03 Yorumla
Soran+1 yılant mat 1 bitirdimde dün başladım ygs ye kalemi oynatamıyom :D
Soran+1 yılaynen temmuzda tekrar birşeyler yapcam bakalım ne olcak :)
+1 yıldüzenli aynı saatlarde çalışcan kendini odaya kapat 3 saat ders çalış bilmedigin konulara agırlık ver bildiklerinide çalış bol bol test çöz atıyorum10 test 3 saat çalışma 10 test
012 Yorumla
Soran+1 yıl30 haziranda başlıyorum geçmi kalırım?
- +1 yıl
hayır şimdi başla bence
- +1 yıl
boş vakrinde bol bol ders çalış ama anlıyarak öyle geçiştirme en ufak ayrıntıyı bile ögren internete vidiolardan görselelrde herşeyden bak
Soran+1 yılmat bir yapsam varya dünyalar benmi olacakta olmuyor işte :(
- +1 yıl
mq-at zor
Soran+1 yılaynen bir şekilde yapcaz :D
- +1 yıl
evet :)
- +1 yıl
dedigimi yap boş zamanın oldumu dersi arttır
Soran+1 yılmat 1 in en zor konusu hangisi?
- +1 yıl
geometri
Soran+1 yılmatematikten bahsediyorum :D
- +1 yıl
usa üni sınavı aklımdan uçup gitti 23 yaşındayım hatırlamak istemiyorum :))
çalış ben yeni sınavdan çıktım moralini bozmayım neyse gideyim.
09 Yorumla
Soran+1 yılneden ne oldu? 30 haziranda başlamayı düşünüyorum :)
Soran+1 yılşimdiye kadar hiç şansım olmadı zaten :( 30 haziranda başlyacamda ders çalıştığım zaten nasıl yöntem uygulabilirim?
Soran+1 yılevet yazıldım
Soran+1 yılneyde?
Soran+1 yılsarışın olduğumu nerden anladın? :D
350 ile bir Bk olmuyor kardeşim kusura bakma en az 400 alman lazım
09 Yorumla
Soran+1 yıl350 alcam 50 puanda okul puanı zaten :D hemşirelk istiyorum :)
www.derszamani.net/hemsirelik-taban-puanlari.html
Soran+1 yılbenim için gerek :D 4 senedir mat vs vs görmüyorum :(
Soran+1 yıltemmmuzda başlasam geçmi kalırım fen derslerinin yarısını bitirdim ama unuttumda :D
Soran+1 yılyazıldım zafer dershnaesine
Soran+1 yılnasıl ders yapılıyor? :D
+1 yılHerkes bu sene kolaydı dedi seneye nasıl olur bilmiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum :/ temmuzda başlasam geö mi kalıırım?
- +1 yıl
kolaydı ama çok vakit alıyodu çözmek, sürem yetmedi yani :/ soruları çözmek kadar ne kadar sürede çözdüğünde çok önemli
Soran+1 yıldemekki tam çalışmamışsın :D
+1 yıl80 netin üstünde yaparsan 350yi geçersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılimkansızmı endüstri meslek lisesine giden biri çin 4 senedir mat vs vs görmüyorum :(
Mat 1 den sorumlusunuz her türlü yaparsın
03 Yorumla
Soran+1 yılişte sıkıntı o mat 1 yapamamam :D
Soran+1 yılişte yapamıyomki :D
böyle hesaplar yapma derim
05 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yıldirek çalış gerisini boşver diyorsun yani :D
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
+1 yılılk adım kıtaplardan al :D
08 Yorumla
Soran+1 yılaldımda ygs başladığımda pek fayda etmedi :/
- +1 yıl
nasıl etmedı? antremanlarla matematık al ben aldım ve faydasını gördüm yanııı sen ne aldın kı?
Soran+1 yılant 1 aldım bitirdim sonra ant 2 başladım temel kavramlar mantık sorusu olduğu için pek bir şey yapamıyorum :D belki denklenmli bir şey varsa yaparım :)
- +1 yıl
bırılerınden yardım alsana :D
Soran+1 yılhocalardan alırım herhalde
- +1 yıl
arkadaşlarına sor o sorular zaten cok zor değil yardımcı olurlar sana tahmınım
Soran+1 yıltmama o zaman :D
- +1 yıl
:D :D
+1 yılsene 2015 e kim öyle kim kala
03 Yorumla
Soran+1 yıl9 ay kaldı abi :D
- +1 yıl
kim öyle kim kala yazıcaktım ama bu zamandan düşünmeye başladıysan yaparsın baba
Soran+1 yılinş abi sağol :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit sanayiye işe başla okulu boşver :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun :D ne yapıyım abi şimdi :D
+1 yılKaç puan aldın dd
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem