Arkadaşlar erkek arkadaşımın gerçekten çalışıp çalışmadığını öğrenebilirmiyim. kendisi bana belediyeye taşerondan girdiğini söyledi fakat akrabasından kime sorsam ağzını arasam o çalışıyomu ki soruyolar. ben uzakta olduğum için gidip bakamıyorum iş yerine. bir yeri arayıp öğrenebilirmiyim ?
Cevabın nedir?
+1 yılhangi belediye olduğunu biliyosan internetten ara bul iletişimden numaraları çıkar zaten ara sor böyle bi çalışanınız varmı diye avukatlık bürosundan aradığını söyle o zaman söylerler çalışıp çalışmadığını
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Belediyedeki görevini ve hangi belediye olduğunu öğren.Belediyenin o departmanını ara isim soyisimle sorup görüşmek istediğini söyle.
028 Yorumla
Soran+1 yılhangı beledıyede calıstıgını soylemıstı bana bıde evrak takıbı yapıyorum dedı hangı departmanı olur kı o yaaa ben hıc bıse anlamıyorum bu ıslerden yurt dısında oturuyorum. calıstıgı beledıye yı arasam dırek ben su sahısla gorusmek ıstıyorum desem baglarlar mı acaba ?
Soran+1 yılınternetten arastırıcam :)
Soran+1 yılyanı beledıyeden once taseronun fırmasını ara dıyosun
Soran+1 yılşimdi benim anlamadıgım taseron fırması bıtane mı var yoksa her ılcenın ayrı mı yanı benım erkek arkadasım kucukcekmece de oturuyor ıstanbulda kucukcekmecenınkıne mı bakmam lazım yoksa kucukcekmece de de oturdugu ılcenın taseronun mu telefon numarasını bulmam lazım.. umarım anlatabılmısımdır :)
Soran+1 yılanaa bende simdi gordum vallaaa :D:D
Soran+1 yılsen nerde oturuyon abicim :)
Soran+1 yılbaska birini istemem duzgun biri olsun tabiki de elimdekini duzeltelim olmazmi :D:D 5 senemi verdim ya :D
Soran+1 yılGercekten cok seviyorum onu canimi yakmasina ragmen :(
Soran+1 yılaii senin gibi abiye can kurban :D
Soran+1 yılyookk o kadar yardimci oldun aglamaa aglamana dayanamam :)
Soran+1 yılvalla sizin sadece boyle konusmaniz bile beni mutlu ediyor yaa :)
Soran+1 yılbu saatte acikmi oralar :D
+1 yılsgk da nadıgın var sigorta pirimlerinden nerede calıştıgını ögrene bilirsin yada adlıyede calışan birini tanıyorsan tc ile uyaptan ögrene bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederim yorumun icin
+1 yılevet ara öğren hiç bişi olmaz ama kendi telefonundan arama git telefon kulübesinden ara
03 Yorumla
Soran+1 yılnereyi aramalıyım pekı taseron fırmasını mı yoksa beledıye yı mı ?
- +1 yıl
ikisinide ara adını soyadını söyle acil bir durum var de orda çalışıyorsa zaten mutlaka çıkar
Soran+1 yılcok tsk ederım yorumlarınız ıcın
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Tc kimlik numarası ile sgk dan öğrenebilirsin..
068 Yorumla
Soran+1 yıltc kimlik numarasını hayatta vermez suphelenır. ısım soy ısım soylesem olmazmı ?
Soran+1 yıltuh ya baska yolu yokmu bunun ?
Soran+1 yıltsk ederım yorumlarınız ıcın
Soran+1 yılyahu bende onun tc kımlık no su da yok kı :D
Soran+1 yılEvet evet bak bızıde aydınlar :D
- +1 yıl
Flaş..!Flaş..!Flaş..! Sevgilisinin ,çalışıp çalışmadığını öğrenmek isteyen genc kıza kötü haber..Başkasının E-devleti üzerinden tc kimlik no'su ile sorgulama yapılamıyor..O kişinin e-devlet şifresi ve tc kimlik no'sundan öğrenebilirsin..Bu haberi öğrenen genç kız ne tepki verecek ? AZ SONRA..
Soran+1 yıl:D:D YIKILDIMMM ! ama vacgecmıcem beledıye yı arıcam su sahısla gorusmelıyım acıl dıcem onlar bıse derler bana ztn :D
Soran+1 yıloyy allahım ben ne ediyim :D yaw abicim dediginden bise anlamıyorumkı ne suyu ne cöpü ya :( şimdi ben yazcm google e kücükcekmece belediye oranın telfn numarasını bulunca dırek orayı arıcam ve su sahısı arıyorum dicem olmazmı oyle... :( illa su bolumde calısıyor mu demem lazım hangı bolumde calıstıgını da bılmıyorum tek bıldıgım evrak takıbı yapıyorum dedı :(
- +1 yıl
e be kızcağımız direk devlet dairelerini ararsan,seni santralde maymun gibi oynatırlar,o birimden öbür birime sürekli aktarırlar..sende hepsine sorarsın kamil ile görüşebilirmiyim diye..azmine hayran kaldım bunu bil..neo'nunda diline düştüm sırf senin hatrına ben daha napim bacım..
Soran+1 yılahh ahh bide internette neler buldugumu gorsen :D valla cok tsk ederim abicim cok yardimci oldun her kelimenden yola cikarak biseler yaziorum google e :)
- +1 yıl
Herşeyi bi kenara bırakıyorum şuan neo..neo seni tebrik ediyorum..Valla bravo...yılın en iyi fikri ödülünü sana vermeleri lazım..Gercekten muthiş bir fikir bu..Bacım,Neo'nun verdiği bu fikri aynen uygula..Sevgilinin bunu yeme oranı %99.9..bu gece bolbol neo icin dua et..Fikir süper neo..Fikir danışmanım olmak istersen bu Kartvizitim buyur.. :P
Soran+1 yılyurt disinda oturuyorum ben ailemden birine bunu yaptiramam asla. bitane arkadasim var ona guvenirim ama erkek arkadasimi kucuk dusurmek istemem yani yalansada yalanini ortaya cikarip herkesin bilmesini de istemem :( ama iyi fikir beenmedim degil yani :D ehmmm bunu biraz dusunmem lazim :D:D
- +1 yıl
Neo ben ciddiydim onları yazarken..gercekten fikir süperdi beğendim...bacım sende karar ver ama sevgilimi kücük düşürmek istemem diyosun,e o zaman niye yalanını ortaya cıkarma gayreti icindesin..bırak adam gurur yapıyordur calısıyorum diyodur..idare et iş bulana kadar..başlık parasını iş bulunca biriktirir meraklanma sen..
Soran+1 yılya abicim bu ise guya nisanin basinda girdi ama ailesi de suphe ediyor :( ailesini cok kandirdi calisiyorum diye bana dogrusunu diyodu calismadigi zaman sonra ise girdim dedi ama kimse bilmiyor bole is olurmu ya.. kafama takiyorum cunku 2 ay sonra istemeye gelicekler isi yoksa gelmesin babam vermezkii :(
Soran+1 yılya bu arada bi siteye girdim resmi ihaleler yaziyor acaba orda yazarmi bakiyorum amaa :)
- +1 yıl
Yurt dışına mı istemeye gelecekler.?işi yoksa ne b*k yemeye evlenmeyi düşünüyor o deyhus..Bu işi türkiye de olan tanıdıkların cözer..caktırmadan gizli bir arastırma yapılması şart bu adama..ben bile kıllandım şimdi bu adamdan..bu adam beni bile istemeye gelse bizimkiler vermez.. :))
Soran+1 yılahah gece gece guldurdun beni :D ama gorusmeye gidecegi zmn takim elbise falan giyinmisti normalde hic giyinmez ailesi gormustu yani gorusmeye gittigini. yanii artik calismaliym biliyorum dior onceleri yalan konustugu icin smdi guvenmek biraz zor oluyor. ona sorsam kesin calisiyor... gerci normalde 12 1 de kalkan cocuk bakiyorum isden sabah 9 da sosyal paylasim sitelerine girior firsat bulunca... o zaman inaniyorum ama bazen isde bazi seylerden dolayi da supheleniyorum .. insallah calisiyodur yaa
Soran+1 yılDaha once ailesine calisiyorum dedignde 2 kere ben gnderdm :$ borc aliyodu o zamanlar herhalde bilmiyorumki. ama smdi napiyor bilmiyorum. gecenler ilk maasim gelcek falan diyodu parasi bitincede diyor yani nebilim yaa uff :(
Soran+1 yılKüçükçekmece Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü İstanbul İstanbul 5 Kalem Bilgisayar Ve Çevre Birimleri Alınacaktır ... ihaleler sitesinde bunu buldum bu evrak takibi olabilir mi acaba onu mu demek istemisler :D ya benim turkcem cok kotu hic bise anlamiyorum :D utaniyorum da vallaaa :(
Soran+1 yılama bana simdiye kadar yalan demedi calisiyorum calismiyorum diye ailesine dedi cunku babasi cok baskiciydi.. simdi gercekten gelecekleri icin istemeye onunda biseyler yapmasi gerektigini biliyor. cunku ailesi ona dedi parani hazirla eger gideceksek istemeye falan diye. oda bana ailene anlat gelicek dedi. yani oyle konusunca calisiyodur diye dusunuyorum ama az once akrabasnla konustm baska biri adina o calisiomu ki dedi yani akrabasi bilmezmi calistigini :S bilmiyorum uff kafama cok takiyorum :(
Soran+1 yılyapma ya bosuna 1 saattir bakiyorum desene :D
Soran+1 yılannesine bidahaki aramamda dicem akrabasindan birisine soylesin gitsinler baksinlar gercekten ordami degilmi diye.. ama ben anlamiyorum yaa evrak tabiki diyor bazen diyor bir yere evrak birakmam lazim herzaman pc basinda olmuyorum diyor. yani oraya giden onu bulamasin diyemi diyor yoksa evrak takibi oylemi olur onuda bilmiyorum ya neyse :) calismiyosa seni de almasin oooylee kalsin anlasin hatasini :D
Soran+1 yılcanim o telfn num kucukcekmecenin mi ?
Soran+1 yıloyle valla saolsun
Soran+1 yıllink yokki ama :(
Soran+1 yılaiii geliin tabii herkez gelsin benim en mutlu gunumde herkez yanimda olsun vallaa :D pastanin kolanin lafimi olur siz gelin ben sizin karninizi sisirene kadar yediririm :D Neo canim rehbere girdim orda birsuru numara ver hpsini aricakmiyim aboow :D
Soran+1 yılOda kabul :d ogrenmek icin herseyi yaparim :D yarin kalkar kalmaz aramaya basliyim aksama ancak bitiririm :D:D valla cok tsk ederim hepinize gercekten cok yardimci oldunuz saolun :)
Soran+1 yılOlurmu ya ne kusuru sen bana yardimci olmussun ben daha ne isterim :)
Soran+1 yılaynen oyle valla.. ee madem bu kadar yardimci oldunuz bide ben aradigimda nasil dicem onu da diyin :D yabanci biriyle konusunca ztn turkceyi heycandan iyice unutuyom :D
Soran+1 yılai bide telefonu erkek arkadasima verirse hemen kapatirim teli :D sok olur bu kiz buranin telini nerden buldu noluyo yaw der :D
Soran+1 yılhollanda abicim
Soran+1 yılpc basinda uyuya kalcam sonunda :D kenarda sag tarafta secebiliyosun abicim hangi dil diye arada turkce yapiorum onu noktali noktasiz kullanabilmek icin :)
Soran+1 yılhe valla haha :D tekrar ikinize de cok tsk ederim yardimlariniz iciin... iyi geceler kendinize iyi bakin ByByy
+1 yılgüvensizlik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım