Ne okuyacağım ben ya?

mezundum bu sene yine sınava girdim arkadaş adam akilli bölüm yok ya da beni yansıtacak bisey bulamadim. resim yetenegim var sinava gireyim diyorum teknik falan hiç bilmiyorum ama yine de bir denicem sanırım. daha 18 yasindayim ve artik o kadar karamsarim ki gelecek hakkinda hic bir umidim yok nerdeyse. bu ülkede ne okusan bos, bunu bilmek beni daha da üzüyor ve harekete gecemiyorum bir türlü. ceza ve infaz bolumu okumak geliyor aklima, toplumda bu bolume bakilan bakış acisi beni korkutuyor günümüzde bildigimiz adıyla gardiyanlik yani. okusam mi okumasam mi dusunup duruyorum. kpss ye girip bir de mülakatla uğraşıcan falan atanmayi beklicen uzun is. ne bileyim ben daha cok artist bir insanim. sanati seviyorum. edebiyati, siiri, hayvanlari. yazarlara ressamlara ilgim var. ancak bu alanlarda kariyer yapmak da pek mantikli degil gibi. hayattan bir seyler bekliyorum ancak ne istediğimi kendim de bilmiyorum. yok olmayi hic yasamamayi dilerdim. butun bir hayatimizi neden stres altinda yasiyoruz ki. sacmaligin daniskasi
Ne okuyacağım ben ya?