Öncelikle hepimize geçmiş olsun genç arkadaşlarımız. 2020-YKS (TYT, AYT ve YDT) Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayınlandı. .Sorulara ulaşmak için tıklayınız.
Evet arkadaşlar durumlar nedir? Beklediğiniz gibi geçti mi?
2020-YKS (TYT, AYT ve YDT) Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayınlandı. Başarı durumunuz nedir?
Bakmadım, bakmam da. Bir ay boyunca "o soru neden yanlış, bu soru neden yanlış, ay nasıl kaçırdım" diye düşünmektense, hiç öğrenmeyip sıralama açıklandığında görmek daha iyi.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bakmadim. Simdi rahata kavustum. Kendi moralimi bozamam. Bir ay sonuc aciklanana kadar hicbir sey dusunmek istemiyorum. Simdi bakipta yok o şıkkı dusunmustum keske isaretleseydim gibi gibi dusunceler olacak kafamda. Hala 2 gundur kendi icimde sinav analizi yapıyorum. Iyi gecmedigini hissedip agliyorum. Sonra belki yapmissindir diye moral veriyorum. Bu duygularla bogusurken bir de bakip iyice kendimi uzemem.
@İirreemmmm1 hic bilmiyorum. Her sene sinavin zorluguna kolaylığına gore, o bolumu kimin tercih edip etmedigine göre, milletin yapip yapmadigina gore değişiyor her sey. Mesela 2018 de benim burdaki universite de fen bilgisi ogretmenligi dolmamisti. Puani yoktu o yuzden. Ama gecen sene dolmus ve puani belliydi. Arz talep meselesi de her yil degisiyor. Kesin gelir demek dogru olmaz simdilik. Eger puanlar cok yukselmezse tercih eden de cok olmazsa girebilirsin belki.
@no_lie evet ayt de az matematik yapip kendimi edebiyata verdim. Anladimki hicbir zaman veteriner hekimlik olmayacak hayallerime kustum elimde olanı degerlendirmeye karar verdim.
@no_lie 120 k dayım. puanlarımı hesapladım. 75 indirimli ted de okuyacağım ingilizce olarak. Nişanlım yurt dışına gidiyor yani anlayacağınız okul öncesi öğretmenliği yazacağım ingilizce olması ise tam beni anlatıyor. Bu ülkede olmayacağım ileriki zamanlarda.
@no_lie İnşallah olur. Ben de istemezdim böyle olsun ancak yapamıyorum 2 yıldır eşek gibi çalıştım işimi bıraktım çevremi bıraktım sıfırdan başladım ancak hep sözel kafam vardı. türkçe edebiyat iyi, biyoloji iyi ancak fizik kimya ve matematik halledemedim istediğim bölüme yetmiyor. Sen de bu yıl gidersin
Valla haklısın ben de öyle dilciyim. Hayalim okul öncesi diye sözelden hazırlanıyordum ama sıkıntı muhtemelen devlet gelmeyecek bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah
@no_lie Keşke ben de veteriner hekimliği özelde böyle burslu sadece bir kısmını ödeyecek kadar tutturabilsem. :/ çok kötüyüm ağlamak istiyorum negatiflik bastı. Sanki terk edilmiş gibi hissediyorum hayallerim tarafından terk edildim.
Sozelci adamım tyt de denemede Türkçede 33-35 arası yapardım. Denemelerim tyt ayt ortalaması 380-401 arası geliyordu. Tyt de batırdım 344-355 arası gelecek puanım malesef hayalimdeki Akdeniz gastronomi bu yılda gelmedi 🤣 yaş 19 bu 3. girişimdi 4 u düşüyorum sanırım belki olmaz bir açıklansın.
Lise bittimi bazi hayallerim var okulla ilgili üniversteyi yaşamak degilde sag salim güzel bir meslek alabilmeyi düşünüyorum inşallah hayalim de ki meslek olur
Ben mezunum 12 de geldim eve yattım yorgunum diyip 32 k yaptım sonra dershaneye başladım falan sıkmadan bunalmadan günde 4 saat falan ortalama çalışmaya çalıştım bazen 5 6 gün yattım karantşna sürecinde deneme çok çözdüm alan denemesi genel olarak kötü bir öğrenci değildim zaten