1300 ve 1500 arasi maas
tek kisi calisiyor
yeni evli cift cocuk yok
kira derdi olmayan
tek kisi calisiyor
yeni evli cift cocuk yok
kira derdi olmayan
1) Hayat standardın önemli.
2) Nerede yaşadığınıda yazsaydın keşke.
3) Farzedelim yeter dedik napacaksın? Farzedelim yetmez dedik napacaksın?
Bunlara takma kafayı, hayat güzel yeni evliymişsin güzel yanlarını gör.
Çok paran olabilirdi ama kocan daha evliliğin ilk gününden seni dövüyor/aldatıyor ya da daha da kötü şeyler oluyor olabilirdi.
Para çok lazım, ama her şey değil.
Mutluluklar.
Geçimi kişinin ihtiyaçları belirler kardeşim. Ben 10000 lira gelirle ay sonunu zor getiriyorum diyen üretim müdürümüde gördüm, 900 lira gelirle çok şükür yetiyor şefim diyen işçimide gördüm.. İnsan yetinmeyi şükretmeyi bilmeli..
Kira derdi yoksa, eşyalar falan varsa borç yoksa, kıt kanaat da olsa geçinilir. Ama özel hiçbirşey yapılamaz, tatile gidilemez, istediğin birşey alınamaz.
Geçinilir. Ben kira ödediğim halde 1000tl ile ne kadar zaman geçindiğimi biliyorum.
Cevap
22Cevap
kira derdin cocuk yoksa bence yeter 800 lirayla ev gecinderenler var ve cocuk okutuyorlar
Gereksiz harcamalarınız yoksa kenara para bile atabilirsiniz
Ben 1300 tl ile geçiniyorsam sen her halikade geçinirsin benim kira taksitler faturalar ek gide ve yol parası derken bitiyo
onada şükür şu ülkede agrari ücrete gayet iyi diyen andavallar yüzünden bu haldeyiz ya..
yaşarlar... sosyal hayatları bile olabilir isterlerse...
Sigara yoksa çok rahat yaşarlar.
Bu ücretlerle bu memlekette geçinmek sihirbazlık diyorum ben ALLAH,, yardımcıları olsun.
geçinilir yaa:))999kira derdiyoksa 2 kişinin mutfak masrafı harçlık faturalar felan en fazla 800 tutar kalanı da sizze kalır
yetmez aga yetmez eşin de çalışması lazım bunun sigarasi var konturu var faturasi var kozmetigi var interneti var yemesi icmesi var yetmezzz
kira derdi yoksa geçinir ama saedece geçinir öyle her istedği olmadan geçinir
gene iyi, çoğu 900 tlye çalışıyor.daha da ekonomi iyi:)))
kira yoksa evet olur ama biraz kısarsınız yani öyle gidip ayakkabıya 200 lira vermezseninz evet geçinirsiniz :D
yaa eğer güneydoğudaysan mümkün ama batıdaysan zor çünkü orda daha pahalı
geçinebilirler tabiki asgari ücrete geçinior millet :S
Türkiye'de herşey mümkün.
Kira yoksa cokta sorun yok cocukta yok
asgari ücret alanlar nasıl geçinsin peki?
2000 olsa cocuklu insan bile gecinir
Ev kira değilse geçinilir.
Geçinilir.
850 lira ile geçinenler bile var.
ben burada rahat gecinirim
Gecinilir
Yok çok zor iş
Yeterli
zorr
çok zor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar