üniversite okumanın hayallerinin peşinden gitmenin yaşı var mıdır? 26 yaşındayım ( etrafımda herkes hep daha küçük gösterdiğimi söylüyor 😀) şu an açıköğretim sosyoloji okuyorum. Hep psikoloji okumak istedim ama bir türlü olmadı. Odaklanamıyorum ders çalışmaya ya da bir şeyleri yeterince istemiyor muyum bilmiyorum. Şu saatten sonra geç mi üniversite okumak için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTatlıcan hiçbirşey için hiçbir zaman geç değildir öncelikle sen şu çalışma sorununu çöz derim bence senin sorunun yaş değil de biraz çalışma sorunun var gibi, böyle olunca kazanman da 5 yıl okuyup bitirmen de sorun olabilir bu durumda 3 yıl sonra 29 yaşında ve üni yi bitiremeden bırakmış olabilirsin soruna doğru odaklan derim senin sorunun yaş değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak öyle aslında istiyorum ama heves ve umut yok gibi :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBir şeylerin normal zamanını biz belirlemeliyiz. İstersen 30-40 yaşında üniversiteye başla istemezsen başlama. Üniversiteye x yaşta başlayıp y yaşta mezun olacaksın diye bir kural yoktur. Sınava 3 yıl boyunca tekrar hazırlanan arkadaşlarım vardı. 21 yaşında geç kaldım demediler hedeflerini gördüler istediler ve başardılar. Bölümümde mesleğinden memnun olmayıp tekrar üniversiteye başlayan amcalar var. Bak amca diyorum çünkü yaşları ciddi anlamda büyük. Bazen sıra arkadaşımız bazen de iş hayatı hakkında bize tecrübeli bilgiler sunan abimiz oldular. Memnun değilsen ve bir hayalin varsa bunun yaşı yoktur. Hedefine odaklanıp düzenli çalışmanı ardından da başarının keyfini çıkarman dileğiyle 🤍
10 Yorumla
+1 yılGerçekten istiyo musun bu önemli? Şöyle düşün üniversite okumazsan hayatın nolacak ne iş yapabileceksin? Geçte olsa bir üniversite bitirsen hayallerinin peşinden mi gideceksin? Geç olabilir ama bundan sonra ki hayatında iyi bir yaşam sürebilirsin bu yüzden okumalısın
10 Yorumla
+1 yıl27 yaşındaym bak elimde yks kitabı var.. okumanın yaşı yok yani.. insan kendine bir seyler katmalı her daim çabalamalı benim halam 35 yasnda saglık okudu..
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
79Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 27 yaşımda başladım kovid den ara verdim zor evet özellikle 19 20 yaşındaki ergenlerle daha zor yaşın gereği daha olgun ve zeki olacaksın dersleri daha cabuk kapacaksın been Şu an sınıf bırıncısıyım kıskanılacaksın benim yanımda yarmagül gibi kalan 19luk hormaonlu kızlar bana abla diyor sırf kıskandıkları için bende küçük gösteriyorum ve güzelim asla yasından cekınme benım okulda amcalar var okuyan 25 yasında bir kadın var okursan sadece derslerine odaklan hocaların gözde öğrencisiyim sun hepsı emınım benım gibi öğerincileri olsun ister ergen ger*zekalılarla ınan ugrasmak zor hepsi karı erkek peşinde süs püs peşinde
10 Yorumla
+1 yılYaş 46 haftaya sınava bende giriyorum. Hedefim hukuk. Deli gibi ders çalıştım. 2 yıldır hazırlanıyorum
32 Yorumla
Soran+1 yılHarika başarılar :)
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılşu yaş olayınatakılmayın artık.. 55 yaşında müşterim var adam 3 üncü üniye başladı.. bir , r arkadaşım 38 yaşında 4 ü bitirdi ve 5 inciye başlayacak... Şu yaş olayını takmayın.. okumanın , öğrenmenin , kendini geliştirmenin yaşı yoktur...
30 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil. O yaşta okuyan bir çok kişi var okulun bittiğinde 30-32 yaşlarında olacaksın tecrübe de koysan 3-4 yıl 35 civarında elinde güzel mesleğin olur gayet de okunur Ancak bu değecek bir bölüm olmalı (hukuk, tıp, iyi yerlerde mühendislikler, çok üst yerlerde (çok üst dedim) ing işletme vs vs) yoksa ona harcayacağın vakti başka bir alanda reelde harcayıp daha iyi durumda olabilmen ''mümkün''.
10 Yorumla
+1 yılGeç değil. Ben de 25 yaşındayım ve okuyorum. Yani insanın içinde olması lazım. Eğer ki o istek varsa içinde söz belli "Okumanın ve öğrenmenin yaşı yoktur, yeter ki insanın içinde istek olsun "
20 YorumlaHiçte geç değil bende 26 yaşındayım. Kaçıncı üniversitem oldu yine de önümüzdeki hafta yeniden sınava girip yeni bölüm yazacağım. Okumalısın...
20 Yorumla
+1 yılGeç değil. Geç olduğunu düşünenler şu mantığa sığınıyor sanırım. Üniversite ortamında senin yaşlarında pek öğrenci olmayacağı için çevre edinemezsin, uyum sağlayamazsın diye düşünüyor olmalılar. Bu yüzden yaşından küçük gösteriyor olman avantaj.
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşındayım, bende bu yaşımda 4 yıllık fakülteye başlıyorum. Sen kafana takmazsan geç değil. Ama ne için okuduğunda önemli. Meslek için okursan pek fazla + sı olmaz. Çünkü herkes okuyor
09 Yorumla
Soran+1 yılBen de bu yaşımda derken benden 3 yaş küçüksün yani bu bir artı benim durum daha vahim 😂
- +1 yıl
Aynı yaş sayılır ondan dedim. 3 ün 5 in hesabını mı yapıcaz djdjjd gören çok büyük sanıcak. Genç bir kızsın, 30-35 arası değilsin
- +1 yıl
O yaş aralığında bu kararı almak g*t ister işte dndnndmd
Soran+1 yılOlsun 3 yıl az mı düşün sen doğmadın ben 3 yaşındaydım ahaha 😂 göstermiyorum da zaten o da bir artı aslında (kendimi avutmaya çalışırken ben)
- +1 yıl
Gösterip göstermemek önemli değil :) zaten büyük duruyorum. Yaş olarakta büyük değil, 3 yaşında olunca atomu parçalamadın ya? Neyi kaçırdım anlatsana smsjjs
Soran+1 yılO işin esprisi :) senin için bir avantaj onu demek istiyorum 3 yıl 3 yıldır sonuçta çok da az bir zaman değil
- +1 yıl
Amaan geçen seneler sanki çokta umrunda 😅okulu 6 senede bitiririm kafasıyla, 2 senede atanmaya gider düşüncesiyle başlıyorum.
3. Sınıfta sevmediğim bölümü bırakarak başladığım için her şeyi göze aldım. Zaten 65 yaşında emekli olucaz, ha 30 da çalışmaya başlamışım ha 20 de. Evlenme gibi öncelikleri olan insanlar için bu yaşlarda okumak vb şeyler saçmadır.
Soran+1 yılEvlenmek gibi bir önceliğim yok herhangi bir yaşı olduğunu da inanmıyorum evliliğin 😀 şu an çalışıyorum ama sevdiğim bir işi de yapmıyorum zaten insanlara faydalı olabilecek bir mesleğim olsun isterdim sırf para kazanmak için çalışmak değil
- +1 yıl
Toplum 20-30 arası evlenmeyenlere iyi gözle bakmıyor. Gelenek göreneklerimiz böyle maalesef. Dolu talibi olan, evlilik düşünmeyen 30 yaşındaki kuzenime bile evde kalmış muamelesi yapıyorlar.
Çalışmak güzel bir şey tabii ama yaptığın işin seni memnun etmesi gerek. O olmadıktan sonra işinden nefret etmeye başlıyorsun. İşten beklentin paradan fazlası olmuyor. O da içindeki değerleri öldürüyor. Çalışmak için çalışır hale geliyorsun. Böyle birisi olmak istemiyorum. Zaten para ihtiyacımds yok. Olsa sanırım bende onlardan birisi olurdum.
Eğitim & Kariyer konusunda 312 cevap paylaştı. Gayette okuyabilcegin bir yas neden olmasin? Herkes 4 yilda bitiremiyo benim arkadasim 26 yasinda hala son sinifi bitirmeye calisiyo. Asla yasin bir önemi yok sen yeterki hayallerinin peşinden git
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru ama mezun oldum ettim yaş 30 olacak daha fazla belki 🙄😅
Soran+1 yılYabancı dilim yok maalesef çok az denecek kadar.. evet haklısın
Soran+1 yılYouTubeda falan güzel kanallar var kursa o kadar para dökmeye bile gerek yok aslında her şey istemek ve çabalamak. 😀
Soran+1 yılTeşekkür ederiim 😊
- +1 yıl
Kızlar isterseniz instada çok güzel İngilizce öğreten cümle kelime kuran sayfalar var tavsiye edebilirim isim yazıp
- +1 yıl
@Masajcıkız98 valla cok iyi olur canim bende arastiriyordum 😊
- +1 yıl
Kelime sepeti, kelime filozofu, erkan önler, konuşma İngilizcesi mavi ekranlı, 1inglizcecümle
- +1 yıl
Oneenglishword
- +1 yıl
@Masajcıkız98 harikasin ya cok tesekku ederim 😊😊
- +1 yıl
Rica ederim ❤️🇹🇷
- Eğitim & Kariyer konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Okumanın yaşı olmaz...
Bende 25 yaşından sonra açıköğretim fakültesi Kamu Yönetimi okudum 4 yıllık oldum 29 yaşımda 🙃20 Yorumla Selamlar,
Okumanın ve öğrenmenin bir yaşı yoktur. Kendini geliştirdikçe düşüncelerin ve hayallerinin peşinde gidebileceğin yollar da genişleyecektir.10 Yorumla
+1 yılokumak için geç değil hiç bir yaşta kuzum yaşın 30 a az kalmış evliliğe geç bencee birini bulup evlenene kadar :D aöfü bitir evlen bence dogru biriyle
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılGec degil ama cok zorlanirisn inan 😄ben calisip isim olmasina ragmen ikinci uniye basladim senin yasindayim inan zor yani
08 Yorumla
Soran+1 yılNe manada zor
- +1 yıl
Yas olgusu. Arada bir hayli fark var
Soran+1 yılNe ruhen ne fiziken 26yım 😄 ama biyolojik olarak öyle bir gerçek var elbette 😂
- +1 yıl
😄 ben sen yaslisin demiyroum ama yeni nesil sanki biraz saha cocukca
Soran+1 yılDaha olgun olurum işte daha iyi toy gözüyle bakıyorlar diğer türlü 😂
- +1 yıl
😄Hangi bolum okuyacaksin peki
Soran+1 yılPsikoloji en büyük hayalim
- +1 yıl
Okumaya deger oku bence
Geç değil de açıköğretimi üniversite gibi değil de bir kursmuş gibi görmek lazım. Üniversite bir kültürdür uzaktan uzağa olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız öyle gibi hissediyorum zaten ben de
Kesinlikle hayır. Yaşlara takılma. Herhangi bir şeyi yaptığın zaman dilimi senin zamanındır. 20 ol 30 ol 40 ol. Kendini mutlu edecek olanı yap. 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Ceylin
+1 yılBen universitede iken ne adamlar kadınlar gördüm adam 55 60 yaşında okuyor düşün yadirgamiyorum ve gerçekten azmine hayran kaldım.
10 Yorumla
+1 yılBende 26 yaşında 2 yıllık Elektrik bölümünü okudum ve 4 senede bitirdim. 😀😀 Bence geç değil hayallerinin peşinden git.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahah meslektaşım.
Açıkcası Üni deneyimi gerekli hele de türkiye gibi bir ülkede..
Açık öğretimi ben ciddi alamıyorum üniyle alakasız. Bence yap istyorsan11 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloji mi okuyorsun sosyoloji mi?
+1 yılHayır asla değil okumanın yaşı yok doğru yoldaşın inşallah istediğin bölümü sende herkes kazanır helal olsun
00 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı olmaz en aşşa 2 yıllık oku 4 yıllık okusan daha iyi olur tabi amma dışarıdan oku derim aynı zaman da da çalış asgari ücret bir işe girip
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim geçen dönemki sınıfımda yaş ortalaması 23 'tü resmen. Tüm arkadaşlarım benden büyüktü. Hatta arada evli, çoçuklular bile vardı. Hiçbir şey için geç değildir. Yeterki insanlara bazı konularda kulak asmayın, kendinizden emin olun.
00 YorumlaAsla değil. Herkes kendi zamanına göre yaşar. Kimi 20 yaşında okur 50 yaşında ölür. Kimi 40 yaşında mezun olur ama 70 yaşında ölür.
00 Yorumla
+1 yılBence değil, 35 yaşında geldiğinde hayatını sevdiğin işle kazanmak ile sevmediğin bir işle kazanmak arasında çok büyük bir fark var.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yıl4 sene en baştan okucaksın 30 yasina geliceksin onun yerine mezun olup iş hayatina atilsan daha karli olursun
00 Yorumla Hayallerin yaşı, ileridr gidemediğin bir telaşının hatıratı
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım pardon?
Soran+1 yılDoğru ama normal insanlar en geç 24 yaşında mezun oluyor olmadı maalesef geldik 26 ya
+1 yılBizim bölümde 27 yaşında başlayan var üstelik tıp 6 yıl okuyacak yani
01 Yorumla
Soran+1 yıl33 yaşında mezun olacak şöyle düşününce çok fazla bir yaş gibi geliniyor ama söz konusu kendim olunca çok geç kalmış gibi hissediyorum 😀
+1 yılÜniversite okumanın yaşı var bence ama 26 geç değil. Sadece sınır 😀 mezun olduğunda 30u geçme işte
10 Yorumla
+1 yılOkumak ile yaş
Ne alaka
Okumak istiyorsan 50 yaşında da olsan okumalısın10 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı mı olur! 50 yaş bile olsan oku bence.
10 Yorumla
+1 yılHayır yaşla ne alakası var okumanın imkanın varsa 70 yaşında da okursun.
10 Yorumla
+1 yılannem 43 yaşında kadın devamlı üniversite bitirip duruyor 😂 bence yaşı yok
10 Yorumla40-50 yaşında bile üniversite okuyanlar var ne geçi
00 Yorumla
+1 yılOkumanin yasi olmaz , asla vazgecme hayallerinden...
00 YorumlaYo benim sınıfımda amcalarım abilerim ablalarım var hiç dışlamıyoruzda
00 Yorumla
+1 yılHedefleri gerçekleştirmenin yaşı yoktur, yeterki hedefiniz olsun.
00 YorumlaOkumanın bir yaşi yoktur bence heleki çok istediğin bir bölüm ise vazgeçmemelisin
00 Yorumla
+1 yılİstersen 30 40 yaşında ol kime ne? Okumak istiyorsan okursun bu kadar.
00 Yorumla26 yasina gelip de hala bir hayalin varsa yapacak enerjin varsa yap derim
00 YorumlaNiye geç olsun içinde kalmamalı ileride pişman olursun içinden gelirken yapmalısın
00 YorumlaKanka kadın sınıfa çocuğuyla geliyor. Okumanın yaşı yoktur.
00 Yorumla
+1 yılBence bunun belirli bir yaşı yok. İsteyen istediği zaman okur.
00 YorumlaBiraz geç gibi bende seneye giricem sanırım bu sene cacık olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes okumanın yaşi yoktur diyor ama bence okumanın yaşı var insan hayatı bu tabi ki de 1 yılın önemi bile çok büyük her şey vaktinde güzel ama içinde varsa çok istiyorsan girebilirsin tabi ki
00 YorumlaBabamın bir arkadası 45 yaşinda okumaya başladı bir kere geliyosun dünyaya istedigini yap bence
00 Yorumla
+1 yılben tarih ve sosyoloji bölümü mezunuyum. soruna gelecek olursak geç olmadığını düşünüyorum.
00 YorumlaÜniversite ya da okul diye genelleyeyim okumak için erken yaş diye birşey var ama asla geç diye birşey yok böyle kısıtlamaları sokmayın zihninize
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok sığ bir düşünce farkındayım. Başkası bana sorsa oku tabii ki geç değil derim ama söz konusu kendim olunca geç kalmış gibi hissediyorum.
- +1 yıl
Önemli olan kendinde neyi nasıl doğru hissedebildiğin yani doğrusunu yapabilip karar verebildiğin başkası için iyi olan birşey sana iyi olmayabilir ama böyle genele hitap eden konular herkes için aynıdır okumanın yaşı olmaz oku ve bitir hayaline ulaşmak için çaba göster kimsenin yapamazsın demesini de dinleme
Soran+1 yılŞurda biri geç kalmışsın gibisinden bir yorum yapmış hemen etkilendim mesela işte şu huyumu hiç sevmiyorum.
Soran+1 yılHaklısın aslında kimseye bahsetmemek lazım heves bükücü herkes yapamazsın geç kaldın olmaz vs
Soran+1 yılAilem de destek aslında en önemlisi de o zaten diğerlerini umursamamak lazım
Soran+1 yılÖnümde koskoca bir yıl var hazırlanmak için bir yerden başlamak lazım :)
Soran+1 yılTeşekkür ederiim
+1 yılBizim okulda 70 yaşında eli bastonlu dede vardı ne geçi
10 Yorumla
+1 yılHayır geç değil ben üçüncü ünimi bitirdim aynı yaştayız :)
20 Yorumlaokumanın yaşı yok demişler. hiç de geç kalınmış bir yaş olmamakla beraber isabetli bir karar.
20 YorumlaHayır geç değil. Benim bölümümde 36 yaşında ve iki üniversite bitirmiş bir abla var. Kesinlikle okumalısın üniversitenin yaşı yoktur. Ayrıca psikoloji harika bir bölüm. Umarım hayalini gerçekleştirirsin sağlıcakla kal👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıköğretim sosyolojiyi bitirip kpss ile atanıp memur olan arkadaşım var. Kaç puanla atandı bilmiyorum birkaç sene olmuştu.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı. 30 yaşındaki ablam üniversiteye başladı İngilizce öğretmenliği okuyor bence okumanın yaşı yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeç değil ama hayatını diğer insanlara/akranlarına paralel yaşamayacksn bunun bilincinde olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil tabii ki, 30 yaşında universite okuyan bir kac arkadas, kuzen falan var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikoloji bitirince de işsiz kalıyo insanlar
Daha mantıklı seçimler yap00 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yoktur 😊 bende seneye başlamayı düşünüyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu yıl geçti artık seneye olacak sınav için hazırlanmam gerekicek 😀
- +1 yıl
Bende öyle seneye 26 yaşında olucam 😀
Soran+1 yılMezun oldum ettim 30 u geçicek. 😀
- +1 yıl
Sağlık olsun 😀
Soran+1 yılÖyle her şeyin başı sağlık gerisi bir şekilde halledilir :)
+1 yılYa okurken ceza almış sonra af almış insanlar oluyo bunlar 50 60 yaşında, gelip okuyorlar tekrar. Kimse için geç değil.
00 YorumlaHos bulduğum kız 28 yaşında cikmisti, bir abi 35 yasindaydi ve sinif ingilizce hazirlik sinifiydi. 24 yaşlarında da kisiler vardi.
00 YorumlaHayır hiçbir şey içşn geç değil bu arada sosyolojinin yan dalı var mı bilmiyorum varsa eğer büyük ihtimalle psikoloji olabilir onu araştır
00 Yorumla
+1 yılbu ülkede düşünmk gerek... yani çalışıp okumak istiyorsan olabilir ama sadece okumak faydalı olmayabilir :)
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem