Nasıl bir yerdir?
Eğitimi nasıldır?
Gezilebilecek yerleri var mıdır?
Çevresi kalabalık mıdır?
Eğitimi nasıldır?
Gezilebilecek yerleri var mıdır?
Çevresi kalabalık mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gümüşhane üniversitesinde okuyorum.
1. İnsanlar çok yobaz öğrencileri zengin gören bir kesim var
2. Trabzondan hocalar geliyor bizim derslere ama myo hakkında bilgim yok
3. Gezilecek hiçbir yeri yok
4. Öğrenci bakımından kalabalık bir şehir
Sana tavsiye gelmemen yönünde olacak
Dağları çok seviyorsan o ayrı birsey birde yokuş çıkmayı
Geleceksen eğer merkezde myoden bölüm seç ilçelerdeki okullar ilkokul tarzındaymış.
bir gümüşhaneli olarak diyorum ki sosyal hayatın bitti =)
daha tercih etmedim dur :)
sakın sakın etme intihara kadar gider yolu, ben yıllardır gitmiyorum kendi memleketime o kadar diyeyim =)
ben orda okumuştum benim zamanımda insanları bir hayli yobazdı kızlı erkekli gezmeye pek müsamaha gösterilmezdi gece 11 den sonra sokak hayatı bitiyor şehir içinde ama kampüsün oldugu yerler daha canlı olabiliyordu gezilecek bolca dağı tepesi var fazla kalabalık şehir değildir. ıssız yerleri çokdur..
ben i.öğretim düşünüyorum zor olur mu ki bir kız için
inan bana bir kız için her ünv ortamı zordur önemli olan iş kızın kendisinde bitiyor takılacagı yeri bilmesi gerekir takılacagı kişileri bilmesi gerekir yürürken saga sola bakmaması gerekir olur ya mesela yolda yürüyorsun ve birinin sana baktıgını farkettin hatta okdarki o kişi çookta yakışıklı sende ona bakarsan bilki yolundan şaşmış olursun inan bana gözünün ucuyla bile bakman yeterli o gibi durumda... eger gerçekten okumak için gideceksen git oku ama sadece oku benim zamanımda inan bana ben orda düzgün kıza rastlamadım hatta arkadaşımdan duydugum bir kızı kampüsün arkasındaki tepeliğe cıkarmışlar ilişkiye girmişler ve bir süre sonra kız hamile kalmış evlenmek istemiş kızı ölüdürüp atmışlar tabi bu olay benden çok önce olmuş benim zamanımda olan olay ise bizim sınıfta ordulu kız vardı kızı götürmuşler ıssız bir yere 2 kişi üzerinden geçmişler hatta benide çagırmışlardı gitmemiştim..
sonuç olarak diyecegim akıllı ol önüne bak dersine çalış.. Öteki türlü çıkmaza girersin
ya çok abarttın :) benim arkadaşlarım şuanda okuyolar hiç senin dediğin tarzda bir olay duymamışlar o üniv. değil ama ne fark eder ki
fazlası var eksigi yok ama benim senem 1998 2000 arasındaydı şimdi bilemem ayrıca yazdıklarımda yalan yok inanıp inanmamak sana kalmış
aradan 14 sene geçmiş :) saol yinede
;) rica ederim
Gümüşhane Doğu Anaolu ile Karadeniz sahil şeridi arasında bir geçiş bölgesidir ve dağın arasında çokta gelişmemiş bir şehirdir pek tavsiye etmem Gümüşhaneyi daha ziyade sahilde Trabzon Ordu Samsun yaşanabilir yerler ;)
okul için dedim ben hep orada yaşamıcağım ztn ist.da ailem i.öğretim düşünüyorum bir kız için zor olur mu?
Sosyal biriysen yani brzda rahatsan zor olabilir çünkü insanları tutucu insanlar ayak uydurmak lazım biyerde bu arada Gümüşhane merkezden bahsediyosun dimi? Gerçi ilçelerde pek iç açıcı değil snn yaşam tarına beklentilerine bağlı bn ayak uydururum mesela ama seni bilmem :)
ist.da yaşayan biriyim ve evet sosyal biriyim
Bende ist da yaşıyorum sosyal biriyim ama hani halkın tutuculuğuna vs ayak uyururum ama soyal yaşam yönünden bende sende sıkıntı yaşarsın ozaman ya da yaşarız açıkcası askerliği orda yapanlar var hatta belli bir süre yaşayanlar var pek tavsiye etmiyolar hatta kimi adını duymak istemiyo ama Türkiyemizin şehri kötülemiyorum gzl yanlarıda varır tabiki karar senin ;)
Cevap
6Cevap
şu an orda okuyorum en kolay üniversite hic kafanı yormadan gecer eğlencene bakarsın kacrma derim
geçti bile :)
Gumushane cok kucuk bır yer myo kampusun ıcınde olması tek güzel yonu olabılır bence tercıh etmemelısın baska yer mı kalmadı
gümüşhane dağların arasında kalmış küçük bir şehirdir, gezmek için trabzon a gidebilirsiniz en yakın :))
Gümüşhanede yaşanmaz, illallah edersin ordan
neden
Çok küçük bir şehir, sosya aktivite desen yok denecek kadar az ve duvarlar üstüne üstüne geliyor sanki.
seneye tekrar gir sınava.
zaten planım öylede yinede 1 sene okumak istiyorum boş durmamamk adına
boşun gitme yapamazsın.
tavsiye etmem
yaramaz gıtme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar