ben sayısalcı değilim sözelciyim hatta bu sene sınava gireceğim ama içimde hep bir tıp okuma isteğim var.acaba bir sene daha hazırlanırsam yapabilir miyim?
ama şu da var hiç bir mat.konusunu bilmiyorum
ama şu da var hiç bir mat.konusunu bilmiyorum
hayatta hiç bişey imkansız değildir.ben sayısalcıyım ama istediğim bölüm tmde yani bütün dersleri biliyorum.. iyi bir sözelciysen tarih ve türkçe iyidir buda ygs de işe yarar ama bunların dışında mat 2 ve kimya fizik.. bunlara çok çok iyi çalışman lazımki yapabilesin.yoksa okdr zaman sayısal görmedin yapman çok zor.ama bir arkdşım tmciydi son sene sayısaldan hazırlanıcam dedi.dersnede sayısala gitti.fizik başta yapamıyodu çok iyi bir çalşmayla ffula yakın çıkarmaya başladı.yani bu hayatta asla imkansız diye bişy yok.sen isteklerin ve başarın var.bu seneki puanın iyi değilse 1 yıl daha dene ama yani sonunda başarısız olma ihtimalinide göz önüne alarak dene.sayısal olmadı tm den hukuk okursun pdr okursun sözelden daha iyi yani..
tek senede bitirecegini dusunmuyorum azmine ve istege kalmis tabi.
ama 2. sene de hazirlanirim dersen neden olmasin ki..
ama dedigim gibi asla olmaz diye bir sey yok bir senede yetistirebilcegini dusunmuyorum
Deneme bile derim. Hiç matematik temelin yoksa altından kalkamazsın ki tıp kazanabilmek için iyi mat bilgisi gerekir. Ilk 13 bine giremezsin kolay kolay ve daha bunun biyolojisi kimyası fiziği var. Alanında devam etmelisin bence
1 sene yetmez mi ki?
1 sene yetmez 2 sene feda edebilceksen veya gecem gündüzüm olmasın dıyorsan gir topa yoksa çok zor
2 sene olmaz zaten 2 sene geç kalmış oluyorum
razıyım buna yaparım
bu hafta sonu lyslere gireceğim birde haftaya pazar ancak o sınavlardan sonra
Cevap
6Cevap
Matematiği yapamıyorsun ve hiçbir şey bilmiyorsun? Bunun fiziği var kimyası var biyolojisi var. Neredeyse imkansız bir senede bunları bitirmak üstelik tıp kazanmak.
biyolojiyi yaparım cidden fizik kimya işte onlarda mat gibi o ama bir senede öğrenilmez mi ki?
Belki öğrenirsin fakat tıp kazanacak seviyeye gelemezsin. Sayısalcıların dört senede yaptığını bir senede yapamazsın.
deneme diyosun yani?
Çok istiyorsan, sene boyjnca dur durak bilmeden günde saatlerce çalışırım gerekirse diyorsan, riske gormeye varsan dene.
matematik biterde fen biter mi tamamen sıkıntı orası
Canim ben ortaokuldan beri sayisalciyim ben yapamiyosam tipi sen hic yapamazsin zorlama derim kendi alaninda git
o satede matematikle olmuyor.fizik kimya biyoloji de var. dersler ağır baya
biliyorum da sence başarabilir miyim ki?
Tıpta sayisali kullanmiyorsun 4 işlem dışı o da sadece bir yerde neredeyse ama sınavda guncel halı hangisi daha etkili bilmiyorum
yapamazsin.
mat gectim biyoloji kimya fizik oo bir senede imkansiz hemsire olunuyosa ona ugras derim daha kolay
eğer tıp okuma isteğin çok fazlaysa 2-3 yıl hazırlan bir yılda tıba gidemezsin.
Bunu kendin cevapla. En iyi cevabı sen verirsin.
Çalış yaparsın.
ımkansız tatlım o
:( bana da öyle geliyor
Seneye olur bence
İMKANSIZ :(
Ne oldu şimdi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar