Selam, çalıştığım yer ciddi bir firima ve gayet katılar. Aslında tam işten atıldım diyemem çünkü yasak biliyorsunuz. Yani uyarı gibi bir şey. Neyse konuya geçiyorum. Çook sıcak bir gündü ve bir kombin yapmaya başladım işe gidecektim. Kombinime en çok uyan şey mini siyah etekti. neyse giydim ben eteği gittim iş yerine herkes bana bakıyor. fiziğim de güzeldir 😂 Neyse sinirle ve hışımla müdür geldi odama dedi sen ne yaptığının farkında mısın? Dedim ne olmuş. yok neymiş efendim kardeşim gözüküyormuş. sizce ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
yanlış yazmışım penisim ayy
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bayanlara ne giydigine asla karismam ve onlarin ozgurlugudur kimse karisamaz ancak.. bir isyerinde bu sekilde giyinilmez etik degildir dedigi kadar kisaysa bu cevrenizdekilerce surekli size bakmalarina yol acar.. kadinlar kiskanir ve sikayet eder.. Ama unutma seni sikayet eden gene kadinlardir.. Cunku dunyayi kadinlar yonlendirir yaa her sey guzel olur ya her sey yikim..
Kilik kıyafet yönetmenliğine aykırı giyinmissen ve o firmanın belirlediği standartların dışına ciktiysan normal.
Mesela kyk da da giyim le ilgili kurallara uymazsan tutanak tutarlardi
2015 yılından kalma geyik muhabbetini neden buraya taşıdın ki :D Yaptığın şaka benden yaşlı be arkadaş :D
Gerçi ciddiye almışlar. Devam et sen :D
mahkemeye verebilir ama hani sözleşme olsun şartlar olsun kılık kıyafet yönetmeliği olsun onlara bak şirkette ve uyarı almadan kovmak nedir
Bu konuda şirketten şirkete standartlar değişebiliyor.
Bazı şirketlerde Giyim Kuralları, Davranışlar vs. çok önemliyken, bazı şirketlerde de herhangi bir sınır olmaksızın içinde alkollü kutlamalar dahi yapılabiliyor.
selam konuyu anlamadım. siz baansiniz dimi.. bide nerde çalışıyorsunuz niye öyle karisiyorlar.. ne kadar maaş alıyorsun ve nasil bı iş yapıyorsunuz acaba?
Heryerin kuralları vardır. İşverenin de bu tarz kurallar koymaya hakkı var. Ya o deveyi güdersin ya da o diyardan gidersin. Sağda solda sallamakla atıp tutmakla hiç birşey değişmez.
Bıkmadınız şu saçma sapan esprilerden
Yani kimse de eski bir mizahı anlamamış. Ama adı üstünde eski.
Müdürün yerinde olsaydım seni ödüllendirirdim ne güzel müşteri çekiyorsun işte.
Simdi her is yerin bir kuralı var ve bu kuralardan bir tanesi mini etek sen bunu bile bile giyiyorsun ondan yanlis yaptin.
patrona gösterip gösterip vermemişsindir agam güvenlik kamerasından izleye izleye tribe girmiştir normal atılman
Normal. Bu tür şeyler büyük firmalarda yasak. Ben BP'de çalışıyorum. Topuklu giymek bile yasak. Tişört bile
Hıkayenın en heycanlı yerınde sıte duzeltme yapmıs kardeşim ne kanks
Tamam inandık.
Bir daha giymezsin olur biter
Bende minik etek giyince kızarlardı🤷🏼♀️
diyanette mi çalışıyorsun?
hiç uraşma bundan sonrası sıvamak :)))
Mini etege dayanamam ohohohoho
birde ahlaksız iyi niyet olmak iş den atama sebebi
işden atmaya baha ne
işden çıkarma 6 ay boyunca yasak ama bu birde ahlaksız iyi niyet olmamak kuralı buzuyor
yılarca bıyımıza sakalımız karştılar
Trol olmayana gerçekler
Ne gözüküyor
Giymeseydin
Iyi is yeriymis
salak müdür :)
Nerde çalışıyorsun
saçma
Foto var mı nasıldı
Dava aç
Garip
Kıskanmışlar seni :)