Liseyi bitirdim yazın çalışmak istiyorum. Tecrübem yok kolay bir iş arıyorum. Sizce hangi alanlarda iş bulabilirim, hangi alanlar başlangıç için zorlamaz?
Not: Küçük bir şehirde yaşıyorum.
Not: Küçük bir şehirde yaşıyorum.
Genç insanlarin iş bulması zor olmuyor. ozellikle perakende sektöründe kurumlar hemen işe alır. yapin her işi yapmaya uygun değilse tabi. ornegin garsonluk yapmam tezgahtar olmamam falan gibi kalıpların varsa. ama sana tavsiyem sakın markette kasiyer falan olma.
Değişebilir vardiya sistemleri nasılsa iş yerinin öyle calisirsin. resmi full çalışma saati 8 saattir. bazi part time calistiranlar 4 saat bazen de 6 saat çalıştırır. bazilari her gün değil haftanın birkaç günün de çalıştırır. basvuru yaptığın yer ile saatlerini ve vardiya sistemini baştan anlasirsin sonra seni esnek çalışma saatleri ne zorlamasinlar diye
Cevap
9Cevap
En kolayi kafelerde calismak. Fabrikada vs calisamazsin zor
Kiyafet magazalarina basvuru cok oluyor. Yinede drne sansini
Bence kıyafet mağzasına girmelisin orası kolay bir iş ya da butik felan da olur. Ama maaşı Türkiyede nekadar verirler bilmiyorum, Bulgaristan da en az 700 leva
selam nerde yasiyosun. ve nasıl bir iş bakiyosunuz?
Anladim.. size yardımcı olurum bu konuda. ne kadar maaş dusunuyosun örneğin.
Sehir ufaksa is imkani kisitli secme sansin yok gelecegine yon vericek bir isexatil
Zabıta alır seni çocuk şubeye götürür
Kasiyer reyon sorumlusu filan olabilir
market sana en uygunu
Market falan olabilir.
okula gıtmıyormusun *?
teksıle ne dersın
Hangi ildesin sana is bulurum
Siirtliyim ben 😊 yardimci olurum sana tabisabilir miyiz
Takip at bakkalim yazabilayim
Part time kafe olabilir
Hanki şehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?