bir yerde çalıştığımdan dolayı çok fazla ders ile alakam yok ama bir ay sonra üniversite sınavı olacağı için bir şeyler yapmak istiyorum ve hızlı bir şekilde bir şeyleri öğrenmek istiyorum bunu sizce nasıl yapabilirim bildiğiniz ders kaynağı video kaynağı ya da benzeri bir yöntem var ise bana söyleyebilir misiniz acaba
Üniversite sınavına 1 ay kaldı, hiçbir şey bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Bende senin durumundayım sabit olarak gece işinde fazla mesailerle çalışıyorum. Bu nedenle sınava hiç bakmamıştım bir ay deneme çöz bende öyle yapacağım her yıl bazı konulardan 4 5 soru gelir tirigonemetri gibi ben bunlara ağırlık vereceğim. İşi de bıraktım bu arada sanada tavsiye ederim çok fazla zamanın oluyo en az 10 saat çalışsan günde iki saat çalışan bir insana göre ortalama 150 gün çalışmış oluruz. 4 gün Tekirdağ üniversitesinde kaldım ve her günün üçte ikisini ameleliğe ayıracağıma 4 yıl daha gençliğimi yaşar ondan sonrada ticarete atılırım ya da bir özel sektörde iş bulurum. Ben elimden geleni yapayımda gerisi ALLAH’ın takdiri..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zaten tyt 'yi hiç çalışmadan bile yaparsın çünkü tyt mantık ağırlıklı bir sınav bilgi var mı var ama çok nadir okuma yazma ve 4 ışlem biliyorsan sınav anında da heyecan yapamazsın hedefin pmyo zaten sor bir şey değil ayt yapmayacaksan 260 puanda geç bir zahmet