Ehliyete giricem yaş 22 liseye gittim ama 1 de kalıp bırakmıştım, ben şimdi ilkokulla orta okulu okuduğum okuldan mi almam gerekiyor yoksa liseden mi? Bir de şunu merak ediyorum e - devletten alamaz mıyım hiç okula gitmeden?
Güncellemeler
+1 yıl
Lan şeyi demeyi unuttum yillaaar önce açık öğretim e yazılmıştım lise, onu çıkarsak olmaz mı fotokopi?
İşte ben biliyorum kanka o yüzden, liseyi kesin konusmussun bitirmediysen alamazsın diye ortaokul bile yetiyor diyorum bende, ki kaldı ki ben açık öğretim lise durum belgesini cikartsam o da yeter sonuçta lise yazıyor, daha yeni ortaokul arkadaşlarım aldı bir yandan. :)))))))))))))?)))
Bu kafayla umarım vermezler. Sen soruda belge alabilir miyim diye sormuşsun. Bende lise okumadığın için diplomayı alamazsın dedim. Ama sen 2 dir ısrarla ehliyet alamazsın demişim gibi tepki veriyorsun. Yazık iyi akşamlar. ✋✋
Haydeee mevzuya gel, sadece diploma demedim bilader açık öğretim lise için de durum belgesi gözüküyor e-devlette onu hesaba kat diplomayı hadi ordan et bak nasıl alıyorum. 😘🤪 Lise okumuş adamla tartışmaya da girilmiyor bere maşallah ülkenin size ihtiyacı var profilden bile zehir gibi parlıyorsun 🤪🤪🤪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lseyi bitirmediysen alamazsın, ortaokulu bilmiyorum.
Hahahah ciddi olamazsın, liseyi bitiremedim evet ama sen yanlış biliyorsun dostum.
Ortaokul bile yetiyor çoğu yerde :)
Ortaokulu bilmiyorum dedim farkettiysen dostum.
İşte ben biliyorum kanka o yüzden, liseyi kesin konusmussun bitirmediysen alamazsın diye ortaokul bile yetiyor diyorum bende, ki kaldı ki ben açık öğretim lise durum belgesini cikartsam o da yeter sonuçta lise yazıyor, daha yeni ortaokul arkadaşlarım aldı bir yandan. :)))))))))))))?)))
Bu kafayla umarım vermezler. Sen soruda belge alabilir miyim diye sormuşsun. Bende lise okumadığın için diplomayı alamazsın dedim. Ama sen 2 dir ısrarla ehliyet alamazsın demişim gibi tepki veriyorsun. Yazık iyi akşamlar. ✋✋
Haydeee mevzuya gel, sadece diploma demedim bilader açık öğretim lise için de durum belgesi gözüküyor e-devlette onu hesaba kat diplomayı hadi ordan et bak nasıl alıyorum. 😘🤪 Lise okumuş adamla tartışmaya da girilmiyor bere maşallah ülkenin size ihtiyacı var profilden bile zehir gibi parlıyorsun 🤪🤪🤪
Sen burdan kovalamaya devam et 😘🤪 anladın sen 🤓
liseden , e devletten de örenim belgesi alabilir sin bildim kadari ile
E devletten
Açık öğretim için alsam yeter dimi, orda çünkü lise yazıyor sonuçta
Olur
Teşekkürler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!