Asena diye gezip orda burda surten kizlwrdan dolayi cok gıcık aliyorum asena lafindan sen ustune alinma sadece onlari belirttim herkes degil tabikide
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sağ ol kardeşim de alttaki gerizekalilarin yorumlarına bakınca üzülüyorum.. Keşke herkes senin gibi düşünse Biri demiş bulaşık yıkasın kadınlar diye.. Ya ne biçim bir anlayış bu...
gerçekten böyle birşey düşünmen ayrı güzel daha önce hiç rastlamadım türk kadını her anlamda güzeldir <3 :)
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sağ ol kardeşim de alttaki gerizekalilarin yorumlarına bakınca üzülüyorum.. Keşke herkes senin gibi düşünse Biri demiş bulaşık yıkasın kadınlar diye.. Ya ne biçim bir anlayış bu...
cahiller kardeşim onlar erkek ama insan değil şerefsizler akılları fikirleri şey olmuş karaktersiz insanlar sen hayallerini gerçekleştir canım kardeşim tanımasam bile elimden ne geliyorsa yaparım <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Asena diye gezip orda burda surten kizlwrdan dolayi cok gıcık aliyorum asena lafindan sen ustune alinma sadece onlari belirttim herkes degil tabikide
Sağ ol kardeşim de alttaki gerizekalilarin yorumlarına bakınca üzülüyorum..
Keşke herkes senin gibi düşünse
Biri demiş bulaşık yıkasın kadınlar diye..
Ya ne biçim bir anlayış bu...
Mal onlar
gerçekten böyle birşey düşünmen ayrı güzel daha önce hiç rastlamadım türk kadını her anlamda güzeldir <3 :)
Biri demiş bulaşık yıkasın kadınlar diye..
Ya ne biçim bir anlayış bu...
cahiller kardeşim onlar erkek ama insan değil şerefsizler akılları fikirleri şey olmuş karaktersiz insanlar sen hayallerini gerçekleştir canım kardeşim tanımasam bile elimden ne geliyorsa yaparım <3
Aynen kimseyi takmayacağım... hayallerime ulaşmak icin mücadele edeceğim.. bu arada teşekkür ederim, Allah razı olsun. Düşünmen yeterli...🇹🇷😊😊✨
rica ederim :)
Şu sitede şöyle bir soru göreceğim aklıma gelmezdi helal sana yakışıyor tabi yakışmaz mı ya
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🎈 sağ olun
Sen demiyeyim de sizler sağolun asıl.
Ben de özel harekat polisiyim.. gurur duyuyorum.. vatana canım feda olsun.. kurban olurum bu vatana...🇹🇷🇹🇷🔱🌸👮♀️
bizde sana kurban oluruz be <3 :)
Eyvallah..🇹🇷🥀
Allah razı olsun dostum..💫💯
valla kadınlara zorunlu askerlikte çok yakışırda neyse
Kadına polislik yakışıyor ya.
Askerlik kadının yapısına sert biraz, kadınlara uygun değil askerlik
Tomris hatun. Amazon kadın savaşçıları olayını biliyor musun?
Helal olsun kız sana 👍
takma onları kafana bişeyden anladıkları yok
Kadınlar evde bulaşık yıkamalı bence
Aynen kanka ccc🇹🇷🇹🇷🇹🇷
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
☝️☝️☝️☝️
Hayur askerlik erkek işi bence
🦅⚔️
Canım askerim kardeşim benim..🇹🇷🌷🥀
Başörtülü olmadığı sürece evet yakışıyor
Başörtü ne alaka?
Bence böyle ayrımcılık yapılması yanlış.
Herkesin kendi kararı.
Evet tanıdıklarım var yakışıyor
Asenalar Can ya 😍❤
Yakışır
Asena nedir?
Saçmalık
Yakışmıyo