Bir ödevim var 10 sayfalık. önce elde yazıyorum, sonra bilgisayara geçireceğim sizce ortalama kaç kelime 10 sayfa eder?
Verdana / 12pt kullanacağım.
Verdana / 12pt kullanacağım.
böyle de sacma soru mu olur eline ne gecıcek bunu ogrenınce
Senin saçma olduğunu belirtince ne geçecek bilmiyorum ama söyliyeyim madem, bir yazı hazırlamam gerekiyor. Çok az zamanım var. final sınavım yerine geçecek bunu öğrenmem çalışmamda rahatlık sağlayacak.
tamam.
çorabımı prezervatif olarak kullandım şimdi ne olacak diye sorsam saçma olmayacaktı ama :)
Ne yapayım ben sana şimdi... iki paragraf küfür mü dizeyim. yoksa terbiyesizliğinin sebebinin eksikliğin olduğunu mu açıklayayım..
Resim falan kullanacak mısın? Yoksa düz yazı mı olacak?
Düz yazı, resim olsaydı bir şekilde kurtarırdım.. :(
Gerçekten çok teşekkür ederim. ayrıca kibarlığınız ve vakit ayırdığınız için..
iyi günler ben Web tasarım fulll kasmak istiyorum makale özgün lazım ne ypmalıyım
Cevap
5Cevap
puntoyla kelime sayısının ne alakası var anlamadım ortalama bir sayfa bir sayfada bine yakın kelime olabilir gibi var sen ordan pay biç
Teşekkür ederim. işte amaç 10 sayfa hazırlamak punto sayfa sayısını değiştiriyor ya :)
Ne bileyim.. haklısınız. bir ümit işte biri çıksın bir şey desin şu sayfalar çok gözüksün diye...
Ben yazıyorum. Felsefe. konu serbest. Ama tabi kaynak falan göstermem gereken bir yazı...alıntı yapılır da, çok ta olmaz. Teşekkürler ama gözünde büyütme deyince bir içim rahatlar gibi oldu :) Hadi inşallah.
kelimeleri saymayı mı planlıyorsun?
tek tek saymayacağımda ortalama bir şey bilsem tek sayfayı sayıp hesaplayacağım :)
Çok teşekkür ederim. Hem kibarlığınız, hemde zamanınızı ayırıp kayda değer bir cevap verdiğiniz için... :)
her standart sayfa 250 kelime olur tercümede
kafamda deli sorular.
5 ila 10 Milyon arası
naptın yahu.. :(
nerden bileyim yazmadım ya kızım hıaaaaa
1500 kelime falan.
Çok teşekkür ederim :)
Rica ederim,
ALLAH kolaylık versin :)
Tekrar teşekkür ederim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar