Merak ettim öğretim hayatınız boyunca aldığınız en kötü ceza nedir?
Topluca internet kafeye gitmiştik dlvldlf herkes ceza alırken ben ceza almamıştım nedense :D hatta lise zamanında müdürden tokat yemek dışında ceza almadım dnvlfklcsk
Ceza derste birakilmaksa bilerek, bir defa bu tür ceza aldım. İlk üniversite çok iyi bildiğim bir şeyi hoca ile tartışmaya girdik. Bir ders boyunca tartışıldı konu karşılıklı. Sonra ben haklı çıkar gibi oldum ve tam o anda bana sen finale gelme dedi. 😀 Dersten kaldım ama o düşünceden asla vazgecmedim. İkinci donem yine bir tartışma oldu. Bu kez sınıf ile karşı karşıya geldim. Yine ben haklı çıktım. Hakli çıkmamı hoca onayladı. Bana sen nasıl bir insansın, gözlerim doldu seni izlerken demişti. İlk dönem büyük haksızlık ettim dedi. Mezun olurken bana 3 kitap hediye etmişti. Bunlar benim için değerli kıtalar demişti. 😀 Vay be ne yıllardı.
Tüm okulun önünde, müdür yardımcısı denen alagavat faullerimden tutup kaldırmıştı onun bunun evladı. Neymiş niye sırada konuşuyor Muşuz sanane MK çocuğu
Teknık resım dersımız vardı inatla malzemeleri almadım derse turıst gibi gidip geliyodum en son hoca çıkardı benı dışarı şu fayansa bas dedı bu fayansın dısına cıkmıcaksın ders bıtene kadar beklıcen dedıydı kanks