Liseden tanıdığım2 tane diş hekimi arkadaşım var ikisi de işsiz, atama bekliyorlar atamaları da kpss ile olmuyor kura çekiyorlarmış. Klinik açmak da çok pahalıya patlıyormuş, özel sektör yeni mezuna az para veriyormuş. 2-3 matematik sorusu eksik yapsam ben de muhtemelen evde oturan diş hekimler arasında yerimi alacaktım.
Iki yıl önce 4500 e sordum bir taneciği 😀 bu fiyata gayet iyi yaptırmışsın. Sen sermayeyi koy doktor bul hem iş yap hem de evlen ki para dışarı çıkmasın
Hak etmediği parayı kazananlar... insanların mecburiyetini kazanca çevirip semirenler... Fazladan kazandıklarını doktor parası etsinler... Aç gözlüler fırsatçılar Başka bir şey değil İnsanlarin kazancında değilim kazansınlar fakat hak edip kazansınlar. Ne fiyatların ayarı var ne de kazandıklarının ayarı var... Hep daha fazlası hep daha fazlası...
Arkadaşlar o implant lar en az 1000 TL tanesi hatta 2 implant üzeri protez 3k aşırı ucuz kesin 500 liralık en ucuz markayı kullanmışlardır. Diş hekimliği ücretlerinin yüksek olma sebebi malzemelerin aşırı pahallı oluşundan.
Benim tanıdıklarım iyi kazanıyor valla gittiğim diş doktoru devlette çalışmıyor artık kendine klinik açtı eşiyle birlikte çalışıyorlar baya kazanıyorlar