Merhabalar ☺️ Ah o eski günler aklima geldi de 😔 Mavi önlük kocaman bir suluk ve beslenme ☺️ İlk okul numaram 530 du hiç unutmam. Sizin ilkokul çağınız da hatırlatıldığınız neler var?☺️.
Hahahah eveeeett hatırlıyorum 😂 saçlarım yine up uzundu belimi geçmişti kızlar arkamda ki sırayı kapmak için kavga ederlerdi saçını ben orcem ben orcem diye 😂 ben en ön şurada olurdum bazen 3 kidi oturuyorduk sırada sınıf kalabalikti😊 numaram 494 tü öğretmenimin adı meral kara idi😊 ilk alkislandigim soruyu hile hatirliyorum😂 trafik lambalarıyla ilgili sormuştu yeşilde ne yapmalıyız falan ben parmak kaldırmıştım hahah şimdi düşününce çok komik geliyor 😂 haa birde vesikalık fotoğraf için abimin önlüğünü giydirmislerdi daha bana önlük alınmamıştı. Ben her fotoda gülümserim fotoğrafı çeken gülme ciddi dur dedi gozlerini kiprastirma dedi, abimde gülme ac gözlerini falan diye kızdı. E hal öyle olunca hortlak görmüş gibi açtım gözlerimi birde somurttum😂 komik çıktım baya o halime gülüyorum hala
Hatirlamazmiyim hic hatirlamak istemiyorum o dönemleri üst dudagimda sorun var okul zamaninda hic arkadaşlarim iyi davranmazdi ögretmenlerimi de arkadaşlarimi da sevmezdim ailem de de gecimsizlik olduguna cocukken cok icime kapanık bir cocuktum kendimi savunamazdim hakli olam haksiz olam cocuklugumu okul zamanimi hic hatirlamak istemiyorum gelmesin o günler bir daha gelipte tekrar üzülmek istemiyorum her cocugun cocuklugu ve okul hayati iyi gecmiyor ben icime kapanik birisi oldugum icin hic kimseye derdimi anlatamaz savunsmazdim ben dalga gecer hakaret ederlerdi bana üst dudagim da ki sorun yüzünden tipimi begenmezlerdi dalga gecerlerdi ama cocuklugumdan buyana yaşadıgım o kötü günler icin yaşadigim haksizliklar icin hakkımi hellal etmiyorum benim cektigim acılari sorunlari birbir bana cektirenler bu dünyadan cekmeden ölemesinler ne durumdaysam cocuklugumda ki düşüncesiz merhametsiz insanlar yüzünden böyleyin ama kariyer yapip en yüksege cikacagim etrafdaki tüm insanlara gösterecegim
Teşekkür ederim amin ama biliyormusun hic bir kimse yaşattîgını yaşamadan ölmüyor cektiklerini görüyorum. Sadece biran önce sagligima kavuşmak cok iyi bir meslek almak istiyorum kimseye muhtac olmayayim yeter
Mavi önlük giyerdim, büyük su şişesi kullanırdım. Okulun kendi yemekhanesi bulunduğundan dolayı beslenme çantası taşımıyordum. Okul numaram da 608'di. İki okul bir araya pazartesi sabahı ve cuma akşamı buluşup, komşu okulun bahçesinde istiklal marşı okurduk. Ne güzeldi 90'ların sonları 2000'lerin başları...
Tabiki hatılıyorum. Her pazartesi tırnak ve peçete kontrolü olmasını, sınıfta sürekli başkan seçilmemi, hocanın altın kızım diye sevmesi falan güzel günlerdi. Numaram da 153tü ☺️
Bizim burda numaramız olmuyor, ve önlüğümüzde.. o yüzden pek fazla bir şeyler hatırlıyamıyorum. Bildiğim tek şey var, aynı beraber okuduğumuz arkadaşlarımla hala görüşüyor olmam.. aileler sağolsun bizleri hep bir arada tuttu
Hatırlıyorum tam bir afacandık, mesela bahçede oynarken arkadaşım ittiripte düşünce yanağıma cam batmıştı ufacık ama yine de neşeli olmaya devam ederdik. Aramızdan bazı kişiler vefat etsede hala iletişim halindeyiz. O zamanlar numaram ise 1038'di :))