Öncelikle merhaba virüs sebebiyle dershanelerede ara verilmişti ancak dershaneler online üzerinden ders işleniyor.
Sormak istediğim şu dershane ücretinin geri kalanını ödemek zorundamıyız? Şu zamanda dershanem bizden Mart ve Nisan ayının taksitlerini istiyor. Evet bize online ders veriyolar ancak normal dershane gibi soru soramıyoruz ve anlayamıyoruz. Bu konu hakkında yasal bir açıklama var mı?
Sormak istediğim şu dershane ücretinin geri kalanını ödemek zorundamıyız? Şu zamanda dershanem bizden Mart ve Nisan ayının taksitlerini istiyor. Evet bize online ders veriyolar ancak normal dershane gibi soru soramıyoruz ve anlayamıyoruz. Bu konu hakkında yasal bir açıklama var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet zorundasınız. Senetli anlaşma var. Ödemediğiniz sürece kurum sizi mahkemeye verip o parayı alır sizden her türlü.
Biliyorum ancak bu normal bir zaman için geçerli şu an bir virüs meselesi var ve bizide düşünmek zorunda değiller mi? Almadıgımız eğitimin parasını neden ödüyoruz bu süreçte
Aynı durum bende de var ama ödeme yapmam 30 unda açılacak dediler. Video için para ödemem internette var zaten verimli olmuyor.
Sizde kayıt olurken kağıt imzaladınız mı? Ödemezsek dava edebilirler
Evet, ben imzaladım ama ben dershaneye gitmediğim için almadığım eğitimin parasını ödemem bu ayin 30 unda açılacak dediler bende onu bekliyorum yoksa sildirecem. Dava edemezler kaydını sildirme hakkın var ama sen Mart ayını ödersin o zaman dershane açıktı
Sizde kayıt silerken bir ücret almıyorlar mı?
Maddeleri var dershane kayıt sildirmek için tabi dershane seni zorlayacak ama sen bu işin üstüne olursan para ödemeden ayrilirsin ama Mart ayı dediğim ödersin ona bişey diyemem
Bende aynı durumdayım 4 ay gittmediğim için geri kalan parayı vermedim kalan parayı istiyorlar doğal olarak icra işlemi uygulayabilirler mi
ben konu hakkında cimere başvuru yaptım ama herhangi bir söylem olmadı hala bu işe devletin el atması lazım
Zaten dersleri anlatiyolar anlasma yaparken yuzyuze anlatacaz demedik derler yani her türlü ödersiniz
Aaa hiç bimiyoruz bak sen.
Bu zamanda yazılma bence
Dershaneye sene başından yazılıyım ben taksit taksit ödediğimiz için dershane kalan ücretini istiyor ancak virüs sebebiyle dershaneye gidemiyoruz ve ödemek istemiyoruz ancak kayıt olurken kağıt imzalamıştık
dersaneyi boşver ya
Kalan parayı isterseler ne olucak peki
istemezler özel durum bu
Cimere başvur