üniversite mezunuyum mesleğimi sevmiyorum tekrar okusam diyorum ama içime çok sinen bir bölüm yok zaten bir daha hata yapmak istemiyorum
Ne yapacağım ben
Lütfen ciddi olun
Ne yapacağım ben
Lütfen ciddi olun
Ben bilgisayar mezunuyum ancak;Garsonluk, masörlük, fotografcılık, bilgisayar teknik servis sektöründe çalıştım ve hepsini denedim. Şu an yaptığım işte (emlak sektörü) karar verdim. Bazı şeyleri denemeden karar veremiyorsun maalesef.
Sevdiğin mesleği yapmak için yeniden okuman gerekmiyor. Sevdiğin alanla ilgili kitaplar oku, araştırma yap ve sertificate veren online sınav ve derslere katıl. Başka alanla ilgili olsada diplomanda var. Git cv ver sınava interview ya gir başarılı olursan çalışırsın
Cevap
16Cevap
Bir kadın için en güzel bölümlerden biri anaokulu ogretmenligidir. ablam anaokulu öğretmeni hem ataması oluyor, hemde çalışma imkan ve koşulları çok iyi, kendi cocugunla da ilgilenebiliyosunuz, maaşı iyi...
Bu zamana kadar hiç mi ben bunu olacağım demediniz?
Dedim ama puanım yetmedi şu an da istemiyorum
Önce kendini keşfetmeye çalış. Hangi mesleklere eğilimli olduğun konusunda rehber yardımları al.
Sevdiğin mesleği bulamıyorsan bulduğun mesleği sevmek zorundasın
Gercekten ciddi yardimci olmak istiyorum mesaj atarmisin ya da takip at konusalim bir
selam okul mu çalışmak mı para kazanmak mı senin için hangisi önemli?
Akdeniz pr mezunuyum lisans ama bu bolumu duyunca kusuyorum
Lisans diploman var memur olabilirsin
İyi olduğun bir konu varmı?
O zaman çalışmayacaksin
Me okudun neden sevmiyorsun
Seni o kadar iyi anlıyorum ki...
Ilgi alanların nr peki
Ne mezunusun ve neye ilgi duyuyorsun
Grafikerim ama çok ilgimi çeken bir bölüm yok
Sadece doktorlara özeniyorum uzaktan
Bence önce hangi alandan hazırlanacağını belirle eşit ağırlık ya da sayısal gibi sonra tek tek bölümlere bak illa birine ilgi duyarsın
Ne okudun?
Ne istiyorsun?
Yaşın kaç?
Grafikerim
24
Ne istediğim belli değil
Ne iş yapıyorsun
Grafikerim
En azından rahat iş bak bana halen çalışıyorum.
Virüsü mirüs hak getire
Evlen
Bölüm ne mesleğiniz
Grafiker
Gayet güzel işş ya
Bıktım cidden
Masabaşı iş iyi değil
E sanayi mi istiyosun saçmalama
Mesleğin ne
Grafiker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?