Olursanız ne için olmak istersiniz ?
Para ve güç için suikastçi olur muydunuz?
Olursanız ne için olmak istersiniz ?
işimi merak ettim
Siz Küçük ama meraklı kardeşlerimi bilgilendireyim
bir kişiyi öldürmek için para almazsın düzenli olarak çok fazla kişiyi öldürmek için para alırsın daha doğrusu düşmanın olmazsa para kazanamazsın patronunun düşmanı senin düşmanındır.
sizin istediğiniz gibi bir iş arıyorsanız aklıma gelmişken söylüyeyim gizli terör örgütleri ve adı duyulan terör örgütlerine giderseniz onlar size istediğiniz işi vericektir ama para konusunda bu kadar emin olamam para yerine 2 liralık bir mermi verebilirler.
O yüzden bilgisayar oyunu oynamayı bırakıp bildiğiniz belalı bir mekana gidip olay çıkartın kendinizi kanıtlayın eminim sizinle görüşeceklerdir iyi işler :)
Yaşayanların bir çoğu ölümü hakediyor ve ölenlerin bir kısmıda yaşamayı hak ediyor. Yaşamı onlara verebilir misin? O halde hak, hukuk adına ölüm buyurmakta çok acele etme; çünkü en bilge olanlar bile herşeyin sonunu göremez. (Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği - Gandalf)
Yine de böyle bir ruh halinin nasıl olacağını merak ediyorsan bir de ters objektiften bakabilmek için "R. A. Salvatore - Kara Elf Üçlemesi - Anayurt" okumanı öneririm. Tüm halkı suikastçi olan bir ırkın içinde özlerine 'ihanet eden' bir bireyi anlatan kitaptır ve gerçekten o psikolojiyi yansıtabilir.
Ben ölümü hakedenleri öldürürüm demedim sen çok uzaklara middle-earth'lere kadar gitmişsin hızını alamayıp :) Sadece yapar mısın yapmaz mısın diye sordum.
Senden 4 tane hobbit çıkar , gönlün çok geniş kanka :D
sınege vuramıorum kanını gorurum dıye ınsanı nasıl oldurecem
Ona bakarsan ben de bir köpeğe zarar veremem ama insana karşı yapım daha rahat
Hayırdır? İş teklifi mi aldın?
Cevap
22Cevap
Eğer Bu İşİN Sonunda Hapis Veya ÖIüm Var İse oImaya Değmez Ama Eğer BöyIe TekIifi AImış oIsaydım iIk önce SuikastciIik Eğitimimi AIıp ondan Sonra BaşIayabiIirdim Ve ya Sniper Team Takımında oIsaydım Bu İşi Yapmak İsterdim Acıkcası Sadece Uzak Masafeden SağIam Ve Tek Atış İIe Biter Kurban Vaıi Kaymakam Veya Savcı Büyük DevIet AdamIarına Suikast Yapmak Cok Zordur Örnek Cumhur Başkanı Veya Başbakan onda Kesin Ya Kendini EIe Verirsin ya da ÖIürsün... Bu İş DİP NT : BU İŞ Assasin Creed Teki Kadar KIay DeğiIdİR
bir keresinde 12 bin tl verdiler 16 yaşındasın yakalasan da az ceza yersin dediler yaptım yakalamadılar bile şu an almanyada harika bir hayatım var hergün bir kız altımda araba ulaşılması zor değil aslında gmail ve facebook üzerinden konuşmak daha güvenli wp falan kullanmayın
O paraya değmez lakin kendimi tatmin etmek için de, insan öldürebilirim ne de olsa kan görünce ereksiyon geçiriyorum. Böyle işlerle gelebilecekler ulaşsın gayet ciddiyim.
para veya güç için degil ama tatmin olmak için neden olmasın
25 bin dolar ne be o parayı öylesine verse havale yap derim almaya bile gidilmez
O senin profesyonelliğine kalmış, normal biri için 25.000 $ fazla bile bana kalırsa.
Hayalimdir benim suikastçı olmak sürekli fırsat ararım devlet adına çalışırdım
öteki tarafta o adamları niye öldürdün bunları niye yaptın demeyeceklerse olur belki.
Çakalll ;)
25.000 çok az o kadar paraya kılımı bile kıpırdatmam.
25 bin mi? o strese degmez. kisi basi 250bin olursa olur.
kusura bakma da kimse sen ismini,profesyonelliğini yaydırmadan 250bin dolara değecek adamı sana vurdurtmaz :)
özeman bana teklifde bulunmasinlar.
İçinde o istek varsa zaten az bir paraya da öldürebilirsin, ama o istek olmadığı halde sırf parası için öldürceksen istersen 10 milyon TL'ye öldür, kurbanın vicdanını rahat bırakmaz, seni yavaş yavaş öldürür
hangi vidan?
Yani diyosun ki öldürürüm, acı da cekmem ? :D
suicilik oynamiyormuyduk?
Daha önce yapmadım ama istedim baya uğraştım eğitim ve donanım hakkında bilgi isteyen varsa mesaj kutum açık
Evet olurum ve suikastçı olmayı planlıyorum gelecekte
Adım hitman olsaydı belki:)
Hitman zaten suikastçı demek, yinede bi lakap takman lazım kendine :D
insanlar boş ve duygusuz ama boş yere öldürmem
ama evet olurum
para için değil ama onurum için yapabilirim ..
Parayı severim ama suikastçi olamam.
İşim gücüm olmasaydı olurdum.
para için cam almam para benim elimin kiri sadece
memleket ve bayrak için olurdum
Ona askerlik diyorlar , para vermiyorlar pek :)
tabi ki olurdum keşke öyle bir şans olsada olsak
fazla paraya gerek yok ben olurum
ama bana sürekli lazım
Bende kabul ediyorum bana ulaşa bilirmisiniz
05346395236 bana kesin ulaş her işi yaparım paraya ihtiyacım var
Ben Kabul ediyorum lütfen bana ulaşınnnn !!!
tek atış tek ölüm
kod adı :rehin
hayır ben yapamam.
tabiki de hayır
Hayır tabiki.
Olmazdım
ben seçerdim bu işi güzel iş
bu rakama olmaz
hayir seçmezdim
olurum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar