Sıfırdan matematik çalışacağım antremanlarla matematik 1 çözdüm temelim az çok var ama 2. sini almak istemiyorum onun yerine gökhan özkarsın kitabını alıp yaninda birde soru bankası almak istiyorum
matematiği iyi olanlar bana önerebilirler mi ne yapmak lazım izlediğim yol doğru mu
tyt-ayt matematik sıfırdan kaç ayda bitirebilirm?
matematiği iyi olanlar bana önerebilirler mi ne yapmak lazım izlediğim yol doğru mu
tyt-ayt matematik sıfırdan kaç ayda bitirebilirm?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sayı ve cebir için şenol hoca sonrada ilyas güneşten dinle. Problemler için de Umut Türkyılmaz hocayı dinle.
Aperatıf en başlangıc kaynak sonrasında bırey a, bırek b, karakok, bılgı sarmal
Aperatif konu anlatımlı mı soruları nasıl kolay olmasını istiyorum daha sonralarda testlerde geliştireceğim kendimi
Ve tyt ayt kaç ayda biter hedefim +25 seviyesine ulaşmak 2 sınavdada geometri hariç
Yanı en başlangıc duzeyden başlıyorsan 25 çok zor geometri harıc. Aperatıf soruları kolay konu anlatımı sadece formullerı verıyor yanı guzel kıtap
Neden ben bu sene girmeyeceğim sınava seneye sınav yani önümde uzunca bir süreç var matematik o kadar zormu
Bu sene gırmıyceksen olur
Bana mesaj at baştan sona butun youtube sayfalarını kıtaplarını soyleym sana her ders için
ben şenol hoca ile alıştırmalarla matematiğe başladım bitmek üzere bundan sonra diğer kitaplarını alıcam bu şekilde matı öğrenmeyi planlıyorum
karekökün sıfırdan kitapları var iyi olur
Şenol hoca veya antrenmanlarla matematik