Eğitim & Kariyer Sar 9 mu Sarsılmaz p8L mi ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisini tercih etmeliyim Kılınç 2000 de olabilir ama kafamda sar 9 var Güncellemeler+1 yıl Başka önermeyin ikisi arasında kaldım Güncellemeler+1 yıl Evet sizce hangisi sebebiyle söylerseniz memnun kalırım Sar 9 mu Sarsılmaz p8L mi ? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
liselisoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kılınç 2000 güzel bence olmassa p8l başka önermeyin demişsin ama canik tp9 tavsiye ederim paran var ise 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tp9 da güzel ama ağırlar kardeşim belli süre sonra taşıması işkenceye dönüşüyor sırf onun için sar 9 var kafamda yoksa düşündüm Tp9u Yorumla liselisoruyor +1 yıl Anladım ben ağirligini bilmiyorum tp9 baya başarili babamda kilinç2000 var gayet iyi yani silahcı bir arkadaş var o da tavsiye ediyo zaten, p8l ve sar9 hakkinda çok bir bilgim yok Yorumla
Avizedekitoz Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Kılınç 2000 güzel dır geri tepmesi diğerlerine göre daha az ve elinde olduğunu ağırlığını hissediyorsun güven veriyor 1 0 Yorumla
Bonjou1995 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sarsilmaz K12 sport kardes der tek gecerim. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Atış yaptım onla arkadaşım da var ama ağır olduğu için düşünmüyorum bir süre sonra artık taşıması yoruyor hafif olduğu için sar 9 var kafamda Yorumla Bonjou1995 +1 yıl K11 de olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bakılır 👍 Yorumla
Z_eus Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sarsılmaz p8L 1 1 Yorumla Soran +1 yıl P8 l işlemeli kafamda var ama sar 9 da taktik falan biraz daha düşünsem iyi olur Yorumla
ScorpionKaan07 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Paran yetiyorsa glock al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Glock isim yapmış görüntü olarak Sar9 ile bire bir o kadar para vermem ona Yorumla ScorpionKaan07 +1 yıl Peki ya smith wesson 500 e ne diyosun😂 Yorumla Soran +1 yıl İyice fanteziye kaçtın kanka sen 😂 iyi olurdu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canik 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok canik düşünmüyorum bu ikisi arasında kaldım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kılınç 2000 güzel bence olmassa p8l başka önermeyin demişsin ama canik tp9 tavsiye ederim paran var ise
Tp9 da güzel ama ağırlar kardeşim belli süre sonra taşıması işkenceye dönüşüyor sırf onun için sar 9 var kafamda yoksa düşündüm Tp9u
Anladım ben ağirligini bilmiyorum tp9 baya başarili babamda kilinç2000 var gayet iyi yani silahcı bir arkadaş var o da tavsiye ediyo zaten, p8l ve sar9 hakkinda çok bir bilgim yok
Kılınç 2000 güzel dır geri tepmesi diğerlerine göre daha az ve elinde olduğunu ağırlığını hissediyorsun güven veriyor
Sarsilmaz K12 sport kardes der tek gecerim.
Atış yaptım onla arkadaşım da var ama ağır olduğu için düşünmüyorum bir süre sonra artık taşıması yoruyor hafif olduğu için sar 9 var kafamda
K11 de olabilirsin
Teşekkür ederim bakılır 👍
Sarsılmaz p8L
P8 l işlemeli kafamda var ama sar 9 da taktik falan biraz daha düşünsem iyi olur
Paran yetiyorsa glock al
Glock isim yapmış görüntü olarak Sar9 ile bire bir o kadar para vermem ona
Peki ya smith wesson 500 e ne diyosun😂
İyice fanteziye kaçtın kanka sen 😂 iyi olurdu
Canik
Yok canik düşünmüyorum bu ikisi arasında kaldım
Sarsılmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!