Eğitim & Kariyer 4 ayda Tyt biter mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Siteden birkaç kişiden mesaj aldım bu konu hakkında ama bende çok bilgili değilim bu konuda. O yüzden sizlere sormak istedim. 4 ayda nasıl bir program izlenmeli? 4 ayda Tyt biter mi? Cevapla Mesaj Soruları Site Soruları TYT Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ceyda3506 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl gün gün konuları bölüp düzenli ve verimli birkaç saatlik çalışma ile çok rahat yetişir bence 1 0 Yorumla
Amauzunum Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl Valla bende bilmiyorum uzun bir aradan sonra tekrar girecektim herhalde girebilirim diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Zynep00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Biter düzenli olursa daha da kısa sürede biter hatta 1 0 Yorumla
Eddraziel32 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 875 cevap paylaştı. Altyapın belli bir düzeyde varsa fazlasıyla biter. 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı. Koskoca Türkiye'yi bitirdiler, bu mu bitmeyecek? 1 0 Yorumla
KeremDeniz35 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hedefini öğrenebilir miyim hangi bölüm istiyorsun 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben okuyorum zaten bunu bana soran üyeler için sordum:) Yorumla KeremDeniz35 +1 yıl Ben yanlış anlamışım biraz pardon:) Yorumla KeremDeniz35 +1 yıl Ben de mezuna kalmış biriyim ve yine sınava giricem tecrübeme göre söyleyebilirim ki 4 ayda tyt rahatlıkla biter Yorumla KeremDeniz35 +1 yıl Ancak son 4 ayı tyt yerine aytye harcamasını tavsiye ederim 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Ayt kesinlikle çok önemli limit türev integral gibi baba konular yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
gün gün konuları bölüp düzenli ve verimli birkaç saatlik çalışma ile çok rahat yetişir bence
Valla bende bilmiyorum uzun bir aradan sonra tekrar girecektim herhalde girebilirim diye düşünüyorum
Biter düzenli olursa daha da kısa sürede biter hatta
Onu bilmem de corona biter inşallah 4 ayda
Altyapın belli bir düzeyde varsa fazlasıyla biter.
Koskoca Türkiye'yi bitirdiler, bu mu bitmeyecek?
Hedefini öğrenebilir miyim hangi bölüm istiyorsun
Ben okuyorum zaten bunu bana soran üyeler için sordum:)
Ben yanlış anlamışım biraz pardon:)
Ben de mezuna kalmış biriyim ve yine sınava giricem tecrübeme göre söyleyebilirim ki 4 ayda tyt rahatlıkla biter
Ancak son 4 ayı tyt yerine aytye harcamasını tavsiye ederim 🙃
Ayt kesinlikle çok önemli limit türev integral gibi baba konular yok
Hergün çalışırsa Biter
Sınava mı hazırlanıyorsun ki 😂😂
Alt yapın varsa yes
Rahat biter
Bence hayır
Bitmez
Altyapına bağlı
Biter
Evet biter