İşverenler, hiç iş geçmişi olmayan birini işe alır mı?

25 yaşındayım. 2017 de üniversiteden mezun oldum. Öğretmenim o zamandan beri KPSS ile uğraşıyorum eğer KPSS yi bıraksam iş başvurusu için özel okullara gitsem (şu an gidemem okullar kapalı ve salgın var.) benim gibi birini alırlar mı? Yoksa bu hiç çalışmamış iş geçmişi yok deyip sallarlar mı? Ha alanımda iyi miyim elbette iyiyim. Yani KPSS’den 85 alacak kadar değilim ama lisede öğrencilere ders anlatırım. Formasyon eğitimim boyunca Ocak’tan Mayıs’a kadar ders anlatabildim başka da olmadı zaten. Ücretli de çıkmadı halk eğitim de olmadı. Halk eğitime ben başvurmadım. Benim alanımda ders açılmıyor çünkü. Ücretliye hep başvurdum ama bana çıkmadı. Bir de çalışmaya başlamak için çok mu geç kaldım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi tecrübe kazanayım kazanmasına da nereden kazanacağım? Ücretli öğretmenlik çıkmadı. Halk eğitim kurs açmadı. Özellerde devlet okulunda öğretmenlik yapıp da çalışanlar çok fazla var. Adam 5 sene çalışmış devlette. Hem devlet okulunda hem de özelde çalışıyor. Böyle öğretmenler de çok var. Onun tecrübesiz zamanlarını hep devletteki öğrenciler çekti. Öğrenci olmadan da tecrübe kazanamam. Zorla yoldan çevirip de ders anlatamam ki kimseye.
Güncellemeler
+1 yıl
1 kişi hariç yorum yapan herkese teşekkürler. Bu kadar üyenin cevap vereceğini düşünmüyordum. Lakin aramızda son derece namussuz, şerefsiz, ahlaksız insanlar var. Şunun yaptığı yoruma bir bakın. Bu kişinin mesleği gt vermek galiba. Biz gt vermiyoruz. Bizim bir mesleğimiz var. Ama şu an onu yapacak ortamımız yok. Sen gt vererek çalışıyorsan o senin problemin. Allah'ın sür*tüğü.
https://i.hizliresim.com/ug7m8E.jpg
İşverenler, hiç iş geçmişi olmayan birini işe alır mı?
Cevapla