Ailem sürekli odama giriyor ders calisamiyorum?

18 yasındayım üniversite sınavına çalışıyorum ama calısıcak kendime ait bir odam yok ikiz kız kardeşimle ayni odada kaliyoruz ben utanıyorum artık kac yasina gelmişim odam bile yok ders çalışmak istiyorum ama dikkatimi bozuyor liseyi bıraktı hicbksey umrunda değil benimde kazanmamam için gayret gösteriyor odadan cikmiyor evimiz 2 +1 ders çalışcak bir solon var ordada herzaman misfir oluyor daha kötüsü annem babam sigara içiyor odada ders çalışabilirim nadir zamanlarda odaya girip balkona çıkıyorlar 10 dakikada bir dikkatimi bozuyorlar yeter artık ya biri girio çıkıo sonra diğeri girio çıkıo yok sonra çakmağı unutuyorlar geri geliyorlar bu yazıyı yazarken bile 4 defa girip çıktılar bide ustune ikizim geldi ağlıcam artık sonra niye mutsuzsun evimiz caddenin önunde kimse burda oturmuyor hep universiteliler Oturuo burda oturan bir arkadaşım bile yok yetti artık değiştirelim evi diyorum ayrı bir oda istiyorum diyorlar sen universiteyi bitir oyle belki diyorlar lan ne anlamı kaliyo ki sonra tavsiye verin
Ailem sürekli odama giriyor ders calisamiyorum?