Sizce en zor matematik konusu hangisi? ?
Size hangisi zor gelirdi?
Size hangisi zor gelirdi?
Trigonometri
Türev
Integral
Hiç biri
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
trigonometri bilmeyen bir şey yapamaz her şeyde çıkar trigonometri illeti konuyu anladığın anda soru çözünce yapamayacağın konu yoktur bu da zor konunun olmadığını çalışmayan öğrenci olduğunu gösterir
NOT:son mat yazılısından 65 aldım :S
ben çalıştırırım seni matematiğe
trigonometri tabikide
hiç çözemezdim nasl bir konuysa
türev integralde çok iyiydim
yanlışım çıkmazdı çözdüklerim arasından
Matematikte Gerçekten Zor Konu Yok Zevk Almasını Bilene, Bu Üç Konu Arasından Trigonometri Daha Karmaşık Olabilir, Türev ve İntegral Zevkli Konulardır Trigonometriye Göre.
Hepsı bırbırıne baglı trıgo ogren sonra turevı oturt zaten ıntegral cok rahat yaparsın sonrasında
Ben zaten rahat yapiyom hepsini de dedim millet ne diyo acaba :d cogu salliyo ben yaparim ederim diye gecen soru sordum kimse yapamadi.d
Ben şu an unı1'ım o kadar ıddıalı degılım ama yıne de cogu kısıden ıyı cozebılırım :) 2013 Lys mat gercekten zordu bak orda benı matrıs bıle zorladı
Aynen ya baya zordu :d
Evet :) Ama ıclerınde en zoru ıntegral o zaman onu da soyleyım
Cevap
11Cevap
Net olasılıktır. Üstüne 2 hafta düşmeme rağmen hiçbir soru tarzını kendi başıma çözemedim. Video çözümlerden de pek anlamıyordum. Bana sorarsanız limit türev integral ve trigonometri bile daha kolaydır olasılıktan.
Dediklerin kolay da permütasyon olasılık çok zor ya
Bence hiçbiri ben bugüne kadar matematikte ve geometriden hep 100 aldım ama zor konularda var örneğin mat2 calculus intregal trigonometri türev geometride ise analitik geometri okadar ama ben hepsinden zevk alıyordum sınıf benden kopya çekiyordu ben ders anlatıyordum zor konulardan zevk alıyordum çok zor sorular çözmeyi çok seviyordum
Trigonometri tabi ki anamı ağlatıyodu zaten öğrenemedim türev intagral onada bağlı :D
bana toplama çıkarma bile zor gelirdi halada sevmem
En zoru trigonometri bir öğretmen olarak söylüyorum. Daha gelmedik ama pratik yoldan öğreteceğim.
trigonometri kadar bela bir konu yok ne yapın ne edin halledin yoksa matematik içinden çıkılmaz bir hal alacak sizin için benden söylemesi
İntegral. 2. sınıf oldum hala yapamıyorum.
Valla ilkokul 8 den sonrası zor
Matematik bir aşktır.
En güzel aşk zor olanmış.
Temel kavramlar tabii ki de trigonometri benim için çocuk oyuncağı
İntegral hesapları gerçekten karmaşık geliyor
hiçbiri zor değil
Geçen soru koydum yapamadi kimse? :D
Bana matematik deme :p
4 , işlem bile bana zor geliyor bazen :/
Toplama cıkarma bıle zor gelıo bana kanks
erman bir sürü yerde cevaplarını görüyorum pekde yardımcı olacak bir cevabını göremedim açıkçası
hepsi zor kolay var mı ki
istatislikler, mod, medyan filan:)
o zaman kolaydır bebeğim :) ben zaten çalıştırıcam seni mat a aklıma yazdım
trigonometri ve türev kolay. integral zor...
Integral gerisi tırtıl
mühendis var burada bırakta olsun okadar:D
olur neden olmasın:D
hiç anlamıyosun dimi integrali safsdg
türevde ne yapıyorsan tersini yapıcan olay bu :D
durum vahim desene sdfdgdh
wuu bukadar alınacağını bilmiyodum assfbsdg:D
ahahaha peki:D
Hepsi zor :D
Diferansiyel
Lg
Varya o