Yengemle konustum aşağıda yazicam lütfen okuyun üniversite yurt ev ne bilim?

İşitme engelliyim üniversite samsunu düşünüyorum kazanirsam yurt ne bilim kazanmasam da yengeme dedim orda yurt felan ayarlarmisin seneye için ben samsunda yurtda kalmak isterim dışarda çalışırım akşam yurtdada ders çalışırım gibi neyse yengem dediki sen buraya gelirsen dayin yurda bırakmaz yanımızda olduğu süreçte
Soyle yazdı
Kısmet canım vakti gelsin konusuruz yine dayının yurtta kalmana izin verecegini zannetmiyorum yakında biz varken bende dedim size ağırlık olsun istemem yengem de dediki ne ağırlığı bana arkadaş olursun dedi evimize arkafaslar nasıl etsem ailece anteode otuyoruz ben ailemin yanında çalışamıyorum ders iş evde sadece telefon kavga o yüzden başka şehirde olmak isterim yazlari oraya giderim 1 2 ay kalırım yemek konusu iş konusu yengemle yaparız asla ben yatim yengem yapsın değil
Not dayım polis yengem terzi 2 çocuk birisi 7 sınıf ikinci 5 yaşında seneye diğeri 8 diğerine anasinif olur ya da 1 benim korkum bunlar benim yüzümde kavga eder ben işitme engelliyim duymasam birşey olur korkum ya da oğlu ders çalışıyor ben oldum diye kazanmasam ne yapmalıyım?
Yengemle konustum aşağıda yazicam lütfen okuyun üniversite yurt ev ne bilim?