icin gerekli

Abi imkansız. Bak şimdi, sıfırdan başladığını varsayalım. Bu kız gariban bir kız madem çalışarak aldıysa. Neyse gelelim olaylara.
Bu kıza acil para gerektiği için üni okumayıp bir işe girmesi lazım. 18inde çalışmaya başladı. Nereye başladı burger king e başlasın. Orada 2600 olması lazım maaşın. Her ay kenara 2k atsa yılda ilk yıl 24k para koydu
İkinci yılda 24k koydu.
3. Yıl müdür oldu 5k alsın hadi. Almaz ama hadi alsın. Kenara 4 atsın. Bir yılda 48 attı.
Naptı sonuç (2x24)+48=96k yaptı. Kaldı 2 yılı. Bunları dolara yatırdı o yıl şu an sattı. Hadi yapsın 200k para. Ee daha 2 yıl var. O iki yıl da 48*2den hadi anne baba desteğiyle 100 atsa. 5 yılda çalışarak en fazla kenara 300 bin lira atabildim arkadaşlar çalışarak 😂 oda faiz falan yani döviz işleriyle gördüğünüz gibi. Kimseyi yemesin lütfen
Kafasında da baş örtüsü var para nın nerden geldiği belli elhamdülillah yazmış bir de tövbe tövbe yaşadığınız din değil mk çıkarcı bencilleri
Ailesinden varlıklıdır. Varlıklı olmak ayıp değil, sorun da değil. Çalışarak varlık sahibi olamamak sorun. Yani senin sinirlenmen gereken bu kız değil, sistem.
Çok çalıştımdan kastı, aldırtmak için çok çalıştım olsa gerek asdf
Hahahha dimi plakadan manidar zaten
Cevap
5Cevap
Hayır çalıştığı meslek ne ise bize de söylesin de faydalanalım dimiğğ
Hastayım bu arabaya 😄
Sanmıyorum ama almıştır belki
baya çalışmış belli bu arabayı aldırmak için ☺️☺️ ya da şey olabilir yolda bir araba görüp önünde hava atmak için resim çektirmiştir.
Tamam işte baya çalışmış her önüne gelene veriyolar mı bu araçları?
yalancıyı gondiklemiyorlar hep ondan oluyor :D
gecen biri anlatıyor iş adamı trilyonluk :) ama iktidar zengini. bundan 15 sene önce okey oynardık cebimde 20 tl vardı hesap kalsa 35-40 tl kalcak. hesap kalmasın diye taş çalardım diyor :D sonra devam ediyor azmettim çalıştım hiç haram yemedim diyor :D ben gülmekten kendimi tutamadım :D
Çok basit koca parası
Fakir olsam da bakmam daha doğrusu dünyadaki tek kız olsa ve bana aşık olsa bile bakmam. Ama bakanlar da var
Auna koyim yazıyor
Türban varsa siyasettendir
nasıl çalıştığına bağlı şimdi
Erkeklerin altında çalışarak kazanmış galiba.
Alabilir
Haksızlık bir durum yok mu baya bildigin senin benim param calisiyo onların eline peşkeş cekiliyo neyini yediremiyim çalıntı parayla alınmış araç ben insanlardan çalmak gibi bı derde düşsem senin o partinin milletvekillerini carparim insanın vicdani yoksa o örtü başında olsada olur olmasada olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar