Ne yapacagim ben simdi?

Gectigimiz sonbahardan beri uni sinavina hazirlaniyorum. Kazanirsam yanimda param dursun diye markette full time ise basladim. Cunku partlardan geri donus alamadim. Burada da part yok. Ailemin durumu hic iyi fegil. Paraya ihtiyacim var ama markette calismak bana agir geliyor. Yarim saatlik mola haric 10 saat ayaktayiz. Haftada 1 gun 14 saate cikiyor. Mudurle yardimcisi devamli ezmeye calisip beni hep gececi yapiyorlar, kendilerini hep gunduzcu yapip vardiya cizelgesine uymuyorlar. kendi kasamda hic acik cikarmadigim halde, onlarin kasasina gecmiyorum bile ama kendi aciklarini benden bilip sen yapmissindir bir sey diyip devamli kasa sifrelerini yeniliyorlar gostererek. Bir seyler tasi temizlik yap. Kendileri daha etiketleri yenilemiyorlar benden falcatayla igne ucu kadar ince araliklari silmemi istiyorlar. Daha bir suru sey. Subemi de degismediler. Eylul'e kadar yaparim, haftalik iznimde ve gelince sabaha kadar gunde 5-6 saat ders calisirim, sabahtan oglene kadar uyuyup giderim diyordum. Eza olmadan sefa olmaz diye ama bu kadari fazla mi ne yapmam gerekiyor birakip part is aramaya devam mi edeyim yoksa en azindan 5 bin lira biriktireyim kenarda dursun mu?
Ne yapacagim ben simdi?