4, 5 sene aynı sınıfta olduğun kişileri asla tanımadığın "Waowwwwww abi bu da ne taş çocukmuş/kızmış böyle." dediğin yeni aşklar, yeni başlangıçlar gibi sonuçları doğuran aktivitedir.Graduation ball 👑Once a wildcat,Bence mutlaka gidilmesi gereken bir organizasyon...Fakültenin partisine gidememiştim lanet olsun damsızlık ama sınıfın partisine gittim.
Okulun mezuniyet balosuna gittin mi, gidecek misin? Mezuniyet partisi, yıllık ve albüm yapmak gerekli midir?
gittim çok bir şey beklemeyin ya çoğu kişi aynı tarz giyiniyor illa pişti olursunuz. kime daha çok yakıştığı ayrı konu :D öyle düğüne gider gibi gitmeyin sade bir şey giyin saçınız da sade olsun daha zarif gözükürsünüz. yemek falan yiyorsunuz yiyebiliyorsanız. kaçaktan içki sokuyorlar içeriye içmeyin. neyse müzik falan var sıkılırsanız çıkın sahneye oynayın öyle tek başınıza bile olur kimin kimle oynadığı belli değil illa karşınıza biri geliyor. zevkli falan da önce erken gidin foto çekilin hem hava kararmadan hem de siz terleyip makyajınız saçınız bozulmadan ve özellikle elbiseniz ter olmadan. :( hiç foto çekilemedim nerdeyse. okul birincileri açıklanıyor birinci kütüğe çivi çakıyor altın falan veriyorlar ilk üçe. siz de ah keşke çalışsaydım şimdi zengindim diyorsunuz. merdivenden iniliyor çifterli şekilde yanınızda kavalyenizle. kavalye şart değil tek de inebilirsiniz. sonra merdiven sonunda foto çekilirsiniz hatıra kalıyor öyle :D tek düzgün fotom o herhalde o günden :D tabi bu saydıklarım mekana veya okula göre değişir bizimki böyleydi kep atma ayrı balo ayrı fotoğraf çekimi ayrı günler oldu. güzeldi bence. katılın tavsiye ederim
yıllık ve albüm almadım bence gereksiz masraf onlara katılmadım çok da pahalıydı zaten. onun yerine albüm için fotoğraf çekimine gelen abiye dedim ki ben bir poz iztiyorum maksat evde çerçeveletip asayım kepli cübbeli bir fotom olsun. abi çekti 4 5 poz. birini seçtik onu çıkardı bir büyük iki küçük boy ve 6 mı 12 mi kaç vesikalık halinde. 25 tl ödedim. cübbe ve kepi de bir arkadaşımdan 2 dk çekilmek için ödünç almıştım herkes 100 mü 200 küsür mü kaç para verirken bu curcunalar için ben 25 tl ile okula değil direkt fotoğrafçıya parayı vererek hallettim
Tercih meselesi gitsen olmaz gitmesen olmaz sanki, gitsen bir anın kalıcak oradan gitmesen giden arkadaşlarına ayıp olucak gibi sanki ama ben gitmezdim.
Bence liseye gidilir çünkü lise benim için daha önemli. Ama ortaokul mezuniyetine gitmek çok anlamsız gelmişti bana. Zaten mezuniyet düğün salonunda yapılmıştı. Yani ben gitmemiştim çok fazla fiyat istemişlerdi. Yemek olarakda zaten kokteyl tabağı vermişler.
En İyi Cevaplar