34 yasinda bekar üniversite yeni bitirmiş sıfırdan başlayan bir kadın olmayı nasıl degerlendirirdiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılNeredeyse Yapılan Tüm Yorumları Okudum ve Sonunda Kendi Kendime Şunu Dedim..!
1 Kere Eğitimin Yaşı Yok..
Ne Güzel 34 Yaşında Universite Okumuş ve Bitirmişsin. Niceleri varki o yolları yıllarca arşınlıyor fakat bir yerden sonra vazgeçip geride giden yılları da heba ediyor. Bunun Keyfini Yaşamak Varken Senin Takıldığın Şeye Bak..!
Doktor Beni Kabul Eder mi? Yerinde Olmayı Elbette İstemem
(Dünyaya Erkek Geldiğim İçin Mutluyum Yanlış Anlaşılmak İstemem :D ) Ama dediğini düşünerek cevap veriyorum... Beni İstemeyeni Ben Hiç İstemem. 1. ncisi Doktor Hayatın Tüm zevklerini yaşamış olucak ve sana beklentilerinin 3 te 1 ini bile yaşatamayacak. Yaşatmaya da çalışsa sen bundan tatmin olmayacaksın bunu sakın unutma.
Sen sıfır' sın oysa ikinci el ;) Geneli Ele Alarak Mantıklı ve Alıcı Bir Erkek gözüyle Değerlendirdiğimde ise; Güzel ve giderin olduğunu düşünüyorsan doktor mühendis amir memur hiç farketmez kimse sorgulamaksızın seni kabul etmek ister ;)05 Yorumla
Soran+1 yılİkinci el değilim ben doktor a gelince de düşünce mi doğru ifade edememiş olabilirim karakterli kendini aşmış eğitimli demek istedim
- +1 yıl
Yazımı tekrar ve dikkatli okursanız ikinci el kelimesini DOKTOR sıfatıyla adı geçen kişi için kullandım ;) Senin sıfır KM oldugunu okuduğum yorumardan anlamıştım. Son olarak karakter düzgün bir adamın her zaman tercileri arasında olucak bir kadın örneğisin... (bir önceki yazım da da söylediğim gibi Biraz güzel ve giderin olduğunu düşünüyorsan )
Soran+1 yılTeşekkürler. Şükür elim yüzüm düzgün bakımlı olmam lazım onun için de başladım
- +1 yıl
Öyleyse problem yok demektir. Umarım Bundan Sonra Her Şey İstediğin Doğrultuda Yön Bulmaya Devam Eder...
Soran+1 yılİnşallah2020 bitmeden evlenebilseydim bari 😃
En İyi Cevaplar
+1 yılBende bitireceğim ama aklımda farklı bölüm okumak var. Önemli olan isteklerinin peşinden gitmek. Bizim ülkede insanlar fazla karamsar bir tanıdığım 50 den sonra üni bitirdi mesela. Bence hem üni okuyup hemde zanatsal bir meslekte gelişmek en iyisi işsiz kalma ihtimalin düşer.
00 Yorumla
Bir şey kaybettireceğini düşünmüyorum. Aksine kazandırır. Geç de olsa yeni bir hayat kurabilmişsin kendine ve bu güzel bir şey. Bazen bazı şeylerin geç olması daha iyi olabiliyor. Bunun tadını çıkarmaya bak.
00 Yorumla
Valla ben de ayni durumdayim, hic yasimi dusunmedim cunku cevremde benden daha buyukleri var okuyor, önemli olan o azmi kendinde bulup yapmak. Sonunda kendinle gurur duyacaksin
12 Yorumla
Soran+1 yılGurur duyamiyirym evlilik yok bişey yok
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
57Cevap
+1 yılYaşın önemli değil hayallerin ne kadar genç gerçi burada çare aradığına göre biraz umutsuzsun kabul edilebilir 34 iyi bir yaş ortalama yaşama süresi 65 70 iken muhtemelen yolu yarılamışsın yarısıda uyuyarak geçse 18 yıl falan kalıyor geriye bunun da çoğu işte geçeceğine göre 3 4 sene gerçekten yaşamak için zamanın var hemen evlenip çocuk falan yapsan onu da kaybedersin ben yazarken bile zamanından baya gitti okurken de gidecek karar ve yap sadece yap !!
10 Yorumla
+1 yılOkumak guzeldir, ailen bu konuda hakkina girmis. Sizi cok iyi anliyorum. En guzel caglariniz ucmus gitmis ama gec degil hizli olmalisiniz birazcik. Bazi tabulari yikmalisiniz, mesela hemen is yatanina girin orada gozunuz daha cok acilacaktir.
00 YorumlaYaş sadece sayıdan rakamdan ibaret. Bunların örnekleri var sayısızca. Hayat kurmak yeniden başlamak için geç değil hele ki senin yaşın daha genç birisin. Hiçbir şey için geç değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa evlilik durumu
Soran+1 yılEvliliğe bakışım hem çocuk hem de beni anlayacak hayat arkadaşı
- +1 yıl
O zaman düzgün birini güvenebileceğin birini bulmalısın sonuçta 40 ve sonrasında çocuk yapmak çok da sağlıklı değil. Bu yüzden çok iyi tanıyıp düşünüp taşinup gerekirse bir sene sevgili nişanlı vs kalarak gerekirse bir sene de evli kaldıktan sonra çocuk düşünülebilir. Çünkü ginümüz şartlarında genelde insanlar çabuk boşanıyor ve her boşanan olmasada birçoğu çocuklu ve çocuğun yaşı küçük. Bu durumda da dikkatli olunması gerekir diye düşünüyorum.
+1 yılAllah kısmetini o yaşında verecek işini gücünü paranı sıkıntıya girme oku gitsin üniversiteyi Allah büyük
15 Yorumla
Soran+1 yılDoktor 34 yaşında erkek kabul eder mi beni
- +1 yıl
Neden doktor istiyorsun bir de mesela üni okumadan önce hiç iş tecriben oldu mu bunları cevaplarsan daha iyi bir yorum yapabilirim.
Soran+1 yılGördüklerim hep istediğim anlayistaydi başka meslek de olur tabi ama eğitimli kendini geliştirmiş aşmış olsun istiyorum çünkü cahiller bana çok çektirdi hayatımı zindan etti iş tecrübem stajla oldu
- +1 yıl
Şimdi bu senin çabana da bağlı mesela akıllı davranırsan mantıklı düşün daha çok sakın duygusal olma erkekler kadının duygusal hissettiğini biliyor ve bunu suistimal ediyor ama mantık çerçevesinde hareket edersen onların başını götlerine sokarsın hayran kalır seni bırakmak istemez hemen salverme birinden hoşlandıgında kendini kültürel seviyesi nasıl tarih siyaset genel kültür alışkanlıkları işine düşkünlüğü sevgisi buna dikkat et bunlarda mantıklı hareket et duygusallık çoğu zaman baştan sağmadır çünkü duygusal haline şeytan da karışıyor haberin olsun bak ben 21 yaşındayım dün ki olayı takip isteği atarsan anlatırım. Ne oldugunu sende ona göre hareket eder kendini geliştirirsin
Soran+1 yılTamam takip atiyorum ben1 xperim sen yaz olur mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın çevrene aldırma. Başardıysan ne mutlu sana...
112 Yorumla
Soran+1 yılCevremi geçtim de eş adayı ne der ben o noktadayim
Cevap sahibi+1 yılBunu diline dolayan ya da eleştiren kişi eş adayın olmayı haketmiyordur.
Soran+1 yılGerçekten çok karamsarim bir doktor yahut bir öğretim görevlisi gibi bir adam beni kucumsemez mi
Cevap sahibi+1 yılEsas o seni beğenir.
Soran+1 yılNeden benim gibi boşu begensin ki o kadar kariyer yapmış kadın varken
Cevap sahibi+1 yılMüthiş bir azmin var. Bu yaşında müthiş gelişim. Ben olsam beğenirdim seni..
Soran+1 yılBelki azim denebilir çünkü kimse 16 yıl bu kadar boş yaşamaz
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. Her insan hata yapabilir. Sen hayatını kurmayı kararlaştırdıktan sonra Allah da yardım eder. Yeter ki kalbin temiz olsun.
Soran+1 yılSenin meslek ne sende boyle hatalar yaptın mı
Cevap sahibi+1 yılBunlar özel mevzular. Sakın yanlış anlama.. Özelde anlatabileceğim şeyleri uluorta yazamam. Sonuçta sen de gizlisin ki yazmadın uluorta..
Soran+1 yıltamam hadi ozeldden yaz
Cevap sahibi+1 yılPeki, nasıl istersen.
+1 yılOkumanın yaşı olmaz ki, bende şubatta askere gideceğim askerlikten sonra üniversite okuyacam inşallah fikrim değişmezse. Yani 25 yaşından sonra üniversite okuyacam,30 yasında mezun olucam. İleride pişman olmak istemiyorum, ve okumamış kişi etiketini taşımak çok kötü gerçekten, hiçbir şey olmazsam bile o etiketi değiştirebilirim..
00 YorumlaEn başta devlet memuru olamaz yaş haddinden dolayı ama özel sektörde bir yaptırım olurmu oda artık diplomadan çok tecrübe istien bişey onun için bana göre sadece diploma kazandırır...
00 Yorumla
+1 yıluniversite sonrasi onemli, evde pineklemek ve meslegini icra etmek hangisi olacak sonuç? yasin pek bir sorun olacağını sanmiyorum bundan sonrasında
04 Yorumla
Soran+1 yılCalisacam allahın izniyle hem bilgi anlamında gelistiricem hem de iş de caliscam ama bu yaşa kadar bunları yapmadigima çok pişmanım
- +1 yıl
yasinizda bir sorun yok, çalışıp kazanin ve hesapli olun geleceginizi iyi planlayin. 40 50 yaslarina kadar hicbirsey yapmamis insanlar var ondan diyorum
Soran+1 yılMesela benim yaşımda fakat hayatını kurmuş meslek sahibi doktor avukat gibi adam evlilik için beni tercih eder mi kaygım bu siz erkekler nasıl bakarsınız bu konuya
- +1 yıl
kisilik meselesi tamamen, bir tarafi tavan yapmis insanlar bu tur seylere takilabilir. sen kendi hayatina odaklanmani tavsiye ederim kendini gelistir surekli
- Eğitim & Kariyer konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılYaşıt bir erkek açısından bakıyorum, üniversiteyi geç bitirmen önemli değil, 34'e kadar ne yaptığına bakardım ben.
03 Yorumla
Soran+1 yılLiseden sonra ev kiziydim tutucu bir ailede bilinçsizce yetiştim yani 30 a kadar statü sosyallik anlamında bostum ama hayatıma da kimseyi almadım basit bir ev kiziydim
- +1 yıl
Statüden ziyade, acaba bir iş hayatın, seni geleceğe hazırlayacak bir mesleki eğitimin oldu mu diye düşündüm. Üniversitede ne okudun peki? Mezuniyetini tebrik ederim bu arada.
Soran+1 yılOlmadı hiçbirşey evde okuduğum tasavvuf kitaplarından hariç bir de sorunlarım vardı ailemle sorunlu biriydim burda anlatması uzun sürer ne yapmam gerektiğini 30 da öğrendim maalesef bölüm biyokimya
+1 yılDışarının görüşlerine asla kulak asma kendi dusuncelerine önem ver hayat senin.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok kararsız ve karamsarim evlilik nasıl olacak benim yaşımda doktor bir adam var yaşımi ve durumumu öğrenince sogur mu
- +1 yıl
Gerçekten sen oldugun için istiyorsa olur tabi neden olmasin
+1 yılOkumanın yaşı yok
Sadece istediğiniz bölüm mü
Bölümün ilerisi var mı aynı zamanda parasal olarak sizi tatmin edicek mi bunlar önemli00 YorumlaÇoğu insanda olmayan cesaretin yaşama sevincinin olduğunu görürüm. Hayatın tadını çıkartmak için yeterliler gibi
00 YorumlaElbette güzel bir sey ama is hayatinda zorlanabilirsin. Ayni sekilde mezun olmus 24 yasinda senden daha genc elemanlar alabilirler
00 Yorumla
+1 yıl50 yaşında okuyup doktor olan bile var bu senin güçlü biri olduğunu gösterir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim durum çok farklı erteleme hastalığım ve takintularim yüzünden18 yasdan34 e bir anda atlamış gibi oldum 34 de yeni diploma alacağım inşallah yasimin geçmiş olması ve hatalarım beni çok üzüyor hsta derken namus konusunda hiç hatam olmadı ama hayatı boş geçirdim 34 de elimde diploma sıfırdan baslicam hayata üstelik de evlilik yapıp devam etmek istiyorum ama nitelikli istediğim adam beni kucumser diye çok üzülüyorum
+1 yılçoook şey kazandırır ve hiç birşey kaybettirmez... en azından özgüven kazandırır... yetmez mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılDonanımlı düzgün eş kazandirsin isterdim
- +1 yıl
bunun için üniversite mezunu olmana gerke yokkki... özgüvenin olsun yeter.
Soran+1 yılVar aslında öyle adamları çevremde bulamam o yüzden bu yaşa kadar eblenmedim zaten
- +1 yıl
Ortamlarını değiştir o halde...
+1 yılhayatta hiçbirşey için geç değildir. ama üniversite bitirmekte başarılı olacağın anlamı taşımıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlurum kendimi gelistircem bolumumle ilgili ondan sıfır diyorum diploma var ama her mezun gibi bilgi yok ama ben boslamicam Allah in izniyle tüm dersleri tekrar caliscam bir de ıngilizce ogrencem ama yasimi hatırlayınca hevesim gidiyor
- +1 yıl
peki bunları yaparkende evlilik düşünüyor musun istiyor musun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ama gönül isterki ikisi aynı anda yürüsün ama evlilikte karıyer aynı anda yürümesi çok zor
Sıfırdan bir hayat seni bekliyor olabilir, belki de her şey için çok geç olabilir.
00 Yorumla
+1 yılÖğrenmenin yaşı yoktur. Her bir bilgi hayatına olumlu yönde yansır. Kaybedecek hiç bir şeyin yok
00 YorumlaHayatta yeterince tecrübe kazanman ve olgunluğun verdiği öz güvenle fazla bir zorluk çekeceğini takımın etmiyorum 3.0 önde başlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden önde
+1 yılBekar olmasın sorun değil ama iş tecrübesi veya mezun olduktan sonra iş başı sürecinde geç kalınmış olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılBen evlilik için diyorum bir doktor kabul eder mi benim gibi birini
- +1 yıl
Valla orası şüpheli. Doktor kendi gibi mesleği olan birini alıyorsa illaki işi gücü birikimi olan birine bakar. Sizse sıfırdan başlamak diyorsunuz.. o olasılik düşük bence
Soran+1 yılMesleğim var ben niye okudum ama yeni başlıyorum herşeye normalde yasitlarim mezun olmuş çalışıyor evli çocuklu ben yeniyim
- +1 yıl
Anladım. Olur ama işte biraz yeni olunca adaylar illa doktor mu olacak anlmadim. Hayırlısı olsun de.. hep
Soran+1 yılYok ornek verdim başka meslek de olur tâbi
- +1 yıl
Anladım.. sen herşeyden önce.. mesleğine bak.. kadın için çok önemli degil iş konusu o yüzden sorun olmaz sonrası şanssıniz tamamen.. ama okumayı meslek edinmeyi bırakmayın. Ben bile farklı farklı meslekler edindim 28yasinda şoförlük mesleği edindim ve kısmet olursa bu meslekle hayatıma devam edecem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir şey kaybettirmez ama duruma göre çok şey kazandırır.
En kötü durumda bile üniversite mezunu etiketi kazandırır10 Yorumla
+1 yılBen 34 yaşında evimi köyümü herşeyi tamamlayıp hayata net adımlarla yürüyor olurdum.. 34 yaş çok geç.
00 YorumlaHiçbir şey için geç değil insanın kafasındakileri yapması güzeldir
00 YorumlaBirçok noktada eksik ve yarım olur herşey
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılne olacakki ne güzel işte sana özgün verr bakış açısı falan
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılbence okumanaa bişi demem amaa bekar kalman kötü ne zaman çoçuk doğracaksın ki
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı evlilik şartlar farklıydı
- +1 yıl
denemelisin yanlış anlama anne olma hakkını değerlendir
Soran+1 yılİstiyorum zaten de kısmet bu işler olmayinca olmuyor şimdiye kadar olmadı şimdi de ben korkar oldum bu yaşımda daha sifirim henüz kariyer yok kendimi bolumumle ilgili yeni geliştiriyorum karşımdaki adam ne der
- +1 yıl
Karşındaki adam bişi demez kariyer demek her şey demek değildir
Soran+1 yılAma donanımlı adam 34 de sıfır elinde bir diplomasi olsn kadını seçer mi evlenir mi
Soran+1 yılYaşı büyük ya da şimdiye kadar bişey yapmamış demez mi
- +1 yıl
Demez diploma bşr kapıttır 😉 tercihe nn
okumanın yaşı yok ki
o yaşta bitirip öğretmen doktor bile olan var10 Yorumla
+1 yılİnsanlara bakma. herkes bir yaşamıyor bu hayatı. Sen önüne bak yeter
00 YorumlaGenelde devlet hariç iş bulmasi zor. Tecrübe edinmesi zor okur azim ederse başarır
00 Yorumla
+1 yılkendine guvenin olur en azından kimse için değil kendin için yap
00 YorumlaÇok güzel demekki okumanın ve azmin başarısı ile adlandırırim ben yani büyük başarı sayarim
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılHayat yeni başlıyor derdim destek olurdum yapabileceğim birşey olursa
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın, 34 genç bir yaş.
10 Yorumla
+1 yılokumanın kötüsü olmaz
oku diyor yaradanın adı ile00 YorumlaHelal olsun ne diyelim..
04 Yorumla
Soran+1 yılYa evlilik işi
Soran+1 yıl40 çok geç kadın için. Ama benim yaşımda bir başarılı doktor var ya o beni ogtenirse kabul eder mi başarılı adam benim gibi salagi kucumsemez mi
Çok şey kazandırır, Hiç bişey kaybettirmez
10 Yorumla
+1 yılVaktini boşa harcamayan bir kadın derim
08 Yorumla
Soran+1 yılAma 18 den 30 a kadar ev kızı ve hiçbirşey yapmamış34 den sonra hayata yeniden başlıyor
- +1 yıl
Sonunda anlamış ve bir yerden başlamış 30 yaşından sonra da hiçbir şey yapmadım zaten dese üni mezunu olmazdı
Soran+1 yılYa evlilik durumu eğitimli anlayışlı adam olmazsa ben yapamam çünkü çok hassasim ve çok şey yaşadım
- +1 yıl
Hayal kırıklığı anlamında mı
Soran+1 yılEğitimsiz boş adam kadını köle gibi görüyor ama diğerleri öyle değil. Fakat donanımlı adam da beni yargılamaz mi kabul eder mi beğenir mi
- +1 yıl
Geçmişte yaşadığın iliskilerden dolayı mı kabul eder mi diyorsun açık sor
Soran+1 yılYok kız hiç ilişkim olmadi ev kiziydim ben cevrem ailem tutucuydu ben de alıngan sorunlu hayata kusmustum yapamadım bişey geç kaldım hep eğitimli meslekli olmak istedim ama beceremedim ancak ki 34 de mezun olwbildim şimdi ise hemen evlenip kendimi geliştirmeye devam etmek istiyorum mesela benim yaşımda fakat bir doktor olmuş adam benim 34 de ancak bir diploma alabilmiş biri olduğumu yargılayıp sogumaz mi kucumsemez mi beni kendine layık görür mü
- +1 yıl
Görür tabiki yani erkek olsam saygi duyardım
+1 yılGecikmişsin ama bir yerden başlamak lazım dimi
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılHedefi için yılmamış biri olarak değerlendiririm.
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gayet güzel. Başarılar.
00 YorumlaBasarili. Hic birsey icin gec degil
00 Yorumla
+1 yıloku milleti boşver zararı olmaz
00 YorumlaEvlenmeyi düşünmeyip ölene kadar okumak istiyorum
16 Yorumla
+1 yılİdealist bir kadındır tabularını yıkmıştır ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılİdealist ama tembel takıntılı hayatı ertelemiş
- +1 yıl
Ertelemiş ama amacına ulaşmaya çalışan ve iddalı
Bekar kısmını neden belirtin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü evlenip devam etmek istiyorum hayata
+1 yılOlabilir neden olmasın kj
014 Yorumla
Soran+1 yılOndan öncesini sorgulqmaz miydin böyle bir kadınla evlilik için tanissan
- +1 yıl
Bekaret ve ilişki anlaminda mı
Soran+1 yılHayır hayatta bişey yapmamış diye
- +1 yıl
Orasını bilemem hayatta bir şey yapmak sadec üni okumakla alakalı değildir sonuçta
Soran+1 yılNe olmalı sence
- +1 yıl
Bilmem hayatinı yasayabilirsin mesela daha sosyal olabilirsin tahminimce hayatı hep ertelemiş birisisin sen
Soran+1 yılMalesef öyle
- +1 yıl
Ama bu kendi tercihin kendi hatan 30 larina kadar egitimini kariyerini yapıp hayatını cinselliğini doya doya yaşayıp 30 larında da evlenebilirdin. neyse artık hayatı yaşama devrin geçmiş bu saatten sonra olması gereken şey evlilik
Soran+1 yılIşte ben de onu diyorum yaptığım hata beni çok üzüyor ama çok tecrübesiz salak ev kiziydim ne yapacağımı bilmiyordum yasayamasiklarimi bundan sonra yaşamak istiyorum evlenerek
- +1 yıl
Evlilik öyle bir şey değil canım. Evlilikle ilgili beklentilerini düşür yoksa hayal kırıklığına uğrarsın.
Soran+1 yılNeden olmasın
- +1 yıl
Ne ? neden olmasın?
Soran+1 yılEvlilikten yüksek beklenti
- +1 yıl
Evlenince nasıl olacağını görmek istiyorsan kenfi anana babana bak
Eğitim & Kariyer konusunda 455 cevap paylaştı. okumanın yaşı yok ki olabilir
00 Yorumla
+1 yılAzimli biriymiş derim
00 Yorumla
+1 yılKimmiş o şanslı kişi pardon kısmetli ☺️☺️
00 Yorumla
+1 yılVallahi tebrik ederim
09 Yorumla
Soran+1 yılTebrik edilecek nesi vsr başarılı insan tebrik edilir ben beceriksizim ki bu zamana kaldım
- +1 yıl
Beceriksizliğini tebrik ettim bu kadar beceriksizini görmemiştim daha önce
Soran+1 yılSenin de başına gelir
- +1 yıl
Yine yılmadan bitirebilmişsin hiçbirşey için geç değil
Soran+1 yılNe ayaksin sen ya eleştiriyor musun övüyor musun bellisiz
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Fake olmasaydın seni dikkate alabilirdim
Güzel hedeflediklerine ulaşmış derim.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecek adam yaşı duyunca sogumaz mı
Soran+1 yılKendi ayar derken sıfır bu erkek mi
Soran+1 yılOnu istemiyorum ışte iki beceriksiz biraya gelip nspsin tam tersi hayatını kurmuş adamdan bahsediyorum
Soran+1 yılTamam ben de onu diyorum doktor adam beni kabul eder mi
Soran+1 yılEvet öyle ama onlar çok egolu
+1 yılOkuduğun bölüme bağlı
08 Yorumla
Soran+1 yılBiyokimya
- +1 yıl
iş bulabileceğin bölümse çok güzel yapmışsın
Soran+1 yılİş biraz da torpil artık. Bundan çok ben bu yaşa kadar bişey yapmamış olmayı yutamıyorum
- +1 yıl
Ya okumanın yaşı yok bnde okuyorum hala
Soran+1 yılAma sen 28 sin
- +1 yıl
Farketmez 34 te genç ve eminim daha genç duruyorsundır
Soran+1 yılBölüm ne senin
- +1 yıl
Veterinerlik
+1 yılÇok şey kazandırır hiçbirşey kaybetirmez
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBölüme Göre güzel biyer denk gelir
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 366 cevap paylaştı. 10 yıl geriden gelirsin
00 YorumlaTebrikler okumak kaybetirmez
00 YorumlaTek kelime Mükemmel!
02 Yorumla
Soran+1 yılYa evlilik kısmı
+1 yılOldukça azimli biri olduğunu düşünürüm.🙂
00 Yorumla
+1 yılokumanın yaşı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiplomalı ıssız olursun en fazla
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > 34 yaşında üniversiteden mezun olmak ne kazandırır, ne kaybettirir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler